Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (99)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

rodyka ce lucurusoare frumoase, ce mamica sexy si ce printesa superba am vazut!

Vai, shery ce cosmar!!

belu cred ca nu ai vazut intrebarea mea.. sper ca nu confund dar tu aveai pb cu tensiunea. Cum mai e?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Crissy, votat la concurs. Noroc mult!

Belu, cum e in concediu? Mai am si eu 2 saptamani de munca. Bafta maine la marea intalnire. Te steptam cu vesti.

Sheri, citind primul; rand am crezut ca e in realitate.
Eu am visat ca am uitat sa alaptez copilul o zi intreaga, mi-am adus aminte seara... mama denaturata ce sunt.

Cris 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

am intrat sa va urez sarcini usoare in continuare si sa fiti in toate optimiste.sunt o mamica fericita si am impartasit din bucuriile si spaimele din sarcina aici la odisee. am plecat la spital cu inma stransa de emotii caci nu stiam ce ma asteapta, dar ce a contat a fost relatia mea cu doctorita ce m-a monitorizat toata sarcina. am nascut f repede chiar daca sunt la primul bebe. contractiile au fost ceva mai dureroase dar suportabile. am auzit "N" povesti cu tipete si hemoragii...la nastere, dar daca esti pe mainile bune ale unui doctor ok sa nu va fie frica. sa faceti tot ce va spune in momentul nasterii si va fi simplu. nasterea propriu-zisa la mine a durat mai putin de 10 min si un travaliu de max 2 ore, timp in care mi s-a recomandat sa circul pe hol si sa nu stau in pat. grija f mare la sani dupa ce nasteti. sa dea Dumnezeu sa nasteti toate fara probleme si va aveti bebei sanatosi si voiosi

Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Mihaela se invarte la 11 cu ceva cand sunt linistita, dar nu creste mai mult de 13/8... acum nu am mai monitorizat-o de cateva zile.Acum de exemplu cu stau in pat o am 11/7.

Cris este bine ma odihnesc si dorm mai mult , dar inca tot am tendinta dimineata ca trebuie sa ma grabesc ca plec la lucru...poate peste vreo luna asa imi ies din rutina asta cu lucrul.

Acum ma bag la un mic.

Elena, 32+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: 8 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Crissy, votat si eu. Mult noroc!!
Belu, frumos program ai...mai odihneste-te acum cat mai poti
Oanka, multumim de incurajari. Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa va bucure toata viata
Oana, daca ai timp, ne vedem maine...merci de ideea cu spanacul, tocmai mi-am facut si eu si mi-am mai facut papanasi fierti, ca mi-era dor.

Paula, 29+ cu Raul Codin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Tara arde si babele se piaptama, adica io. Iertati-mi indrazneala, dar impreuna cu fetita mea participam la concursul organizat de Tide. Nu dorim sa castigam premiul cel mare ci doar sa ne clasam in primii 10 la primul din cele 3 module pt ca premiu este "Setul micului pictor", o masuta pentru activitati dotata cu tot ce ii trebuie unui viitor artist. Elise ar fi foarte incantata sa aiba asa o masuta.

Cine doreste sa ne ajute cu un vot, pozele sunt:
http://tide.ro/?q=galerie-foto/327

http://tide.ro/?q=galerie-foto/336

http://tide.ro/?q=galerie-foto/334

o sa pun link si la mine la semnatura. Confirmarea votului se face pe baza de SMS, nu costa nimic pt ca SMS il primiti voi pe telefon. Prin SMS veti primi un cod pe care il introduceti pt a valiza votul.
Va multumim anticipat

Cristina 25 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)

VOTAT SA FIE CU NOROC

25 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

burtici eu va pup... plec si eu acasa ca si asa nu am facut nimic toata ziua (doar am citit pe dc si pe miresici)
sa ne auzim maine cu vesti bune!

25+ cu Eric Nicholas
Pozici
www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html" target="_blank">Petitie: "Indemnizatia pentru cresterea copilului sa ramana 85% din salariu"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanka80

am intrat sa va urez sarcini usoare in continuare si sa fiti in toate optimiste.sunt o mamica fericita si am impartasit din bucuriile si spaimele din sarcina aici la odisee. am plecat la spital cu inma stransa de emotii caci nu stiam ce ma asteapta, dar ce a contat a fost relatia mea cu doctorita ce m-a monitorizat toata sarcina. am nascut f repede chiar daca sunt la primul bebe. contractiile au fost ceva mai dureroase dar suportabile. am auzit "N" povesti cu tipete si hemoragii...la nastere, dar daca esti pe mainile bune ale unui doctor ok sa nu va fie frica. sa faceti tot ce va spune in momentul nasterii si va fi simplu. nasterea propriu-zisa la mine a durat mai putin de 10 min si un travaliu de max 2 ore, timp in care mi s-a recomandat sa circul pe hol si sa nu stau in pat. grija f mare la sani dupa ce nasteti. sa dea Dumnezeu sa nasteti toate fara probleme si va aveti bebei sanatosi si voiosi

poze

Chiar ca e o minune fetita ta. Sa dea D-zeu sa fie sanatoasa,cuminte si sa va umple sufletele de bucurii.M-am emotionat pana la lacrimi vazand pozicile. Si ma gandeam ca si eu voi fi la fel de fericita in curand. Multumim pentru sfaturi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanka80

poze

P.s. TE ASTEPTAM MAI DES PRIN ODISEEA NOASTRA, SA NE MAI SFATUI CU UNA ALTA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Tara arde si babele se piaptama, adica io. Iertati-mi indrazneala, dar impreuna cu fetita mea participam la concursul organizat de Tide. Nu dorim sa castigam premiul cel mare ci doar sa ne clasam in primii 10 la primul din cele 3 module pt ca premiu este "Setul micului pictor", o masuta pentru activitati dotata cu tot ce ii trebuie unui viitor artist. Elise ar fi foarte incantata sa aiba asa o masuta.

Cine doreste sa ne ajute cu un vot, pozele sunt:
http://tide.ro/?q=galerie-foto/327

votat

succes

http://tide.ro/?q=galerie-foto/336

http://tide.ro/?q=galerie-foto/334

o sa pun link si la mine la semnatura. Confirmarea votului se face pe baza de SMS, nu costa nimic pt ca SMS il primiti voi pe telefon. Prin SMS veti primi un cod pe care il introduceti pt a valiza votul.
Va multumim anticipat

Cristina 25 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)

31+ cu

Mergi la inceput