Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *145*
Raspunsuri - Pagina 20
giutza_m spune:
seara buna, mamici si dovlecei!
dau buzna peste voi cu jalba in bat!
sunt ca si voi o mamica de dovlecel,care se numeste maya, 20.octombrie.2009, o minunatie de copil ca toti cei de-aici, avem 9 kg si 70 cm.si in general sintem cuminti.
va cunosc pe toate,n-am intrat niciodata cu voi..de ce?...am un motiv dar nu-i foarte serios.
sa va spun de fapt care-i jalba si apoi, daca ma primiti cu bratele deschise cum ati facut cu toate fetele de aici, va mai povestesc despre noi si pun si poze.
este vorba despre asta(sper sa pot pune linkul):http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html
si pentru ca am vazut ca nu prea e miscare multa pe-aici, stiind ca va cunoasteti intre voi adresele de mail,eventual puteti sa mai anuntati fete.nu prea stiu cum functioneaza chestia asta , ca daca as sti as trimite la tot forumul.
va multumesc si va pup
mihaela, mami de maya
loremunteanu spune:
Neata!
Eu tot nu reusesc sa ma adun...
Sa va povestesc de noi..
Avem doi dintisori, jos; cred ca-i mai iese ceva ca roade tot si baleste rau. Acum e nitel mucos; frate-su are gatul varza; e pt prima oara pe antibiotic, la 3ani si 3luni. Puiul mic, vrea numai in picioare; eu il pun la nani, el se ridica in picioare, alearga cu premergatorul prin casa, de-a busilea nu merge, insa se taraste intr-o mare viteza). Papa numai fructe cu branza, masa de pranz e cah rau de tot (ma chinui de o luna si ceva cu pranzul si nu ia mai mult de 2 lingurite); tzatica a ramas de baza. De cand cu diversificarea a inceput sa ia in greutate; luna trecuta a luat 800g (dupa o luna in care nu a luat deloc si alte doua cu 700g in total). Sunt curioasa luna asta cum e. Oricum se vede ca a crescut. O sa-l pun la treaba de-acum ca si asa are o mare pasiune sa culeaga toate scamele de pe covor.
Si noi ne chinuim cu gradinita pt cel mare. Suntem in aceeasi situatie ca tine Biaz, cu viza de flotant in Bucuresti. Pana acum nu am primit decat raspunsuri de genul "la 200 de dosare si 20 locuri, ce mai vreti si dumneavoastra?" Numai bine sa te-npusti. As vrea tare mult sa mearga la gradi la toamna (va avea 3ani si 8luni), pt ca e plin de energie si trebuie sa-si ocupe timpul si cu altceva; nu e suficient ce facem noi acasa; in plus el nu prea vorbeste... Dar... Pile, relatii, cunostinte, n-am... stam intr-o zona nefasta... mai sunt si in CIC... si parca vad ca nu ne iese cu gradinita...
Fug la copilul mic.
Pupici si mai vb
PS. Gasiti poze la semnatura.
Loredana Eric-Mihai 24.09.2009 + Roni-Cristian08.02.2007
Poze Eric
atelierul meu
giutza_m spune:
in viteza am uitat sa va spun ca e vorba despre indemnizatia pentru copii, de fapt sint 3 subiecte, inclusiv pentru pensii.
va pup again si incerc sa scriu repede mai multe mesaje ca sa apar in timp real
mihaela,mami de maya
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giutza_m seara buna, mamici si dovlecei! dau buzna peste voi cu jalba in bat! sunt ca si voi o mamica de dovlecel,care se numeste maya, 20.octombrie.2009, o minunatie de copil ca toti cei de-aici, avem 9 kg si 70 cm.si in general sintem cuminti. va cunosc pe toate,n-am intrat niciodata cu voi..de ce?...am un motiv dar nu-i foarte serios. sa va spun de fapt care-i jalba si apoi, daca ma primiti cu bratele deschise cum ati facut cu toate fetele de aici, va mai povestesc despre noi si pun si poze. este vorba despre asta(sper sa pot pune linkul):http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html si pentru ca am vazut ca nu prea e miscare multa pe-aici, stiind ca va cunoasteti intre voi adresele de mail,eventual puteti sa mai anuntati fete.nu prea stiu cum functioneaza chestia asta , ca daca as sti as trimite la tot forumul. va multumesc si va pup mihaela, mami de maya |
Noi primim cu bratele deschise ,dar parca mi se pare ciudat ce faci... Nu e nevoie de tertipuri pentru a semna petitia... S-a postat linkul peste tot,la generale,pe la nou-nascuti la fiecare grup de bebelusi... Cum ne cunosti pe fiecare cand ti-ai facut cont de cateva ore? Scuza-mi scepticismul...
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
www.youtube.com/watch?v=8AoM_ZbSDzU&feature=related" target="_blank">mama lor
Noi trei...un inceput de viata!
Lali_mete spune:
Fac casutza noua si ma intorc
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
www.youtube.com/watch?v=8AoM_ZbSDzU&feature=related" target="_blank">mama lor
Noi trei...un inceput de viata!