cum ajung la blond?

Buna sunt alina .. am 17 ani si culoare parului meu natural a fost saten inchis .. si akm 3 ani m`am vopsit roscat inchis ,iar la 2 luni dupa acesta vopsire m`am facut bruneta ...si de at ma vopsesc bruneta iar akm as vrea o schimbare de look ..vreau sa ma fac blonda credeti k dk ma decoloez iar apoi ma vopsesc raman intr`un fel cheala?:)):d va rog dk puteti sa`mi raspunde`ti multumesc!
Raspunsuri

marutzu spune:
keala nu ramai dar nici blond nu iese ...o sa ai mai multe nuante ,mai bn suvite pe folie

ligia1112 spune:
Nu vei ramane cheala, dar nu cred ca iti va iesi din prima acasa. Eu te sfatuiesc sa o iei incet, e un proces care va dura cateva luni. Si sa faci un tratament intensiv al parului inainte de a-l decolora. Cel mai bine sa apelezi la serviciile unui profesionist. Te duci la un salon de coafura, incepi cu un decapaj (indepartarea tuturor culorilor din parul tau), si in cateva sedinte poti sa ajungi si la blond platinat daca vrei. Dar esti sigura ca asta vrei? Blondul este fff greu de intretinut, trebuie hidratat mereu pentru ca altfel va arata ca o matura..

RHYANNA spune:
am parcurs un drum fff lung spre blond
datele problemei erau aceleasi
saten vopsit ciocolata cu WELLA
M-AM DUS LA UN SALON
MI-A IESIT ROSCAT
MI-A incasat 120 lei si pa
cu revenire peste 2 sapt
atunci mi-a facut vopsire,spalare,mi-a iesit roscat;m-a revopsit,mi-a facut decapaj si am iesit roscata (2 vosiri intr-o zi)-salon de fittze si cu 250 lei mai putin in buzunar si cu scuze ca WELLA iese greu-voseaua era REVLON-CICA AM FIRUL PREA GROS E PREA INCARCAT DE VOPSEAUA ANTERIOARA,ETC
schimb salonul ,schimb vopseaua ARTEGO-MI-A IESIT DIN PRIMA SI DE ATUNCI ACOLO MA FAC MEREU

cristaluna spune:
trebuie decolorat, nu ramai cheala, iese foarte frumos din prima daca stii la cine sa mergi

NEM75 spune:
ia-o incet, fa-ti intai mese blonde, si inmulteste-le la fiecare mers la coafor. Treptat se poate ajunge pastrand parul sanatos. taie varfurile constant. si NU incerca blondul ACASA !

brk spune:
Buna Alina. Ca sa ajung la nuanta de blond pe care o am acum am tras un pic. Initial am inceput cu suvite, dar am fost la salon,nu am vrut sa ma risc, si a fost ok. Sfatul meu e sa nu incerci acasa nimic, apeleaza la un salon. Intereseaza te la prietenele tale blonde si vezi ce recomandari primesti:) apoi sa ai rabdare pt ca este un proces destul de lung de la nuanta pe care o ai acum la blond. O tipa care avea ani buni de cand lucra la salon si care se presupunea ca stie ce face, a vrut sa ma faca din prima incercare blonda de la un saten rezultatul-dezastru.
De asta iti zic ca va dura un pic.

CorinaDani spune:
buna alina,
asa cum au spus si fetele, apeleaza la un salon de coafura, nu incerca sa te faci blonda acasa, va iesi dezastru si iti vei arde parul, scalpul...
eu am insa alta nelamurire : la 14 ani te-ai facut roscata, apoi bruneta. nu-i cam devreme sa incepi cu tratamentele chimice asupra parului ? stiai ca mare parte din substantele din vopseaua de par ajung, pe termen lung, sa afecteze ficatul (si nu numai...) ?
poate ca ar fi bine sa lasi parul sa creasca o perioada, tunzi varfurile cat mai des, apoi cand vei ajunge la culoarea ta naturala (saten) sa incerci suvitele blonde, facand treptat trecerea spre blond.
inca ceva : daca iti place sa mergi la piscina, ai grija, clorul din apa modifica nuanta parului blond, spre verzui !
si neaparat, daca ai posibilitati financiare, investeste in produse de calitate pentru ingrijirea parului vopsit/decolorat.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

bibitica20 spune:
exact cum au spus fetele, va dura ceva timp pana sa ajungi la un blond si sa iti pastrezi si parul cat de cat sanatos.
si eu am incercat sa fac ceva acasa...chiar de la brunet am vrut sa trec la blond si ...a mers. am folosit nu mai stiu ce vopsea, parca londa- un blond foarte deschis care avea inauntru pudra decoloranta. si uite asa de la brunet am ajuns la un blond, un galben care insa nu mi a placut si de atunci am ramas la saten.
succes!

Maya25 spune:
Eu am fost vopsita saten si mi-am facut suvite la coafor cu decolorant si au iesit portocalii.
Dar cum zicea cineva mai sus, cred ai inceput prea devreme sa te vopsesti. Bucura-te acum de frumusetea ta naturala, nu se compara cu nimic. Pentru vopsele va fi vremea mai tarziu. Sub vopsea parul se deterioreaza si incarunteste mult mai repede decat daca nu l-ai fi vopsit, iti spun din experienta.