Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (52)
Raspunsuri - Pagina 24
Andreea82 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cori_mic
Activeaza-l: uita-te in stanga sub Profil Personal, la Mesaje Private- de acolo. Pup Cori 20+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi. |
Am reusit, multumesc. Pup
Bravo Kiti
cori_mic spune:
A spus basescu asa: ca nu poate sa se exprime inca pentru reducerea indemnizatiei noastre, ca vrea sa faca reducere de 15% pe totalul ajutoarelor sociale si ca vrea sa ofere seranta ca aceste indemnizatii vor fi cel mai putin atinse sau deloc. Doamne, o mai fi o speranta??? Eu nu cred
Cori
20+ cu
Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
georgescu oana spune:
Buna fetelor
Important discursul dar nu da nici o informatie utila tocmai a fost intrebat de cic si "spera" sa nu fie afectata prea mult indemnizatia, nu a spus nimic
pe bebe l-am simtit in we si marti seara ,jos jos dar nu se plimba pron burtica ci doar ca niste unduiri,voi il simtiti jos....,,o fo normal si asa firav?
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 17s +
Martie-Aprilie
nike974 spune:
fulguta,
la ce directie esti soro????????????
noi stam si pana la 22.
vineri am plecat la 22.
sperante fetele mele!!!!!!!!!!!!!!!!!!cica nu ar fi 25%.Sa ne rugam!!!!!!!!!
cori_mic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgescu oana Buna fetelor Important discursul dar nu da nici o informatie utila tocmai a fost intrebat de cic si "spera" sa nu fie afectata prea mult indemnizatia, nu a spus nimic pe bebe l-am simtit in we si marti seara ,jos jos dar nu se plimba pron burtica ci doar ca niste unduiri,voi il simtiti jos....,,o fo normal si asa firav? Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 17s + Martie-Aprilie |
Oana, nu iti face probleme , nu conteaza cat de des il simti si unde, bucura-te ca esti printre cele ce il simt inainte de 20 s. Abea acum il simt si eu zilnic si clar chiar daca il simt de pe la 16 s.
Cori
20+ cu
nike974 spune:
fulguta,
zi-mi la nike974@yahoo.com sau da-mi un interior.
eu azi ambaut o perfuzie la job, in birou, ca la cab med nu stiu s apuna.
mi-am pus-o singurica.
cori_mic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Multumim tare Cori! Foarte utile! ![]() Cristina cu buline mari si albastre 19+ |
Cu placere
. Eu am mare ajutor de la o prietena si foarte buna si implicata mamica , cand imi mai da cate ceva va trimit :)Cori
20+ cu
georgescu oana spune:
Merci Cori credeam ca am eu o problema acum la a doua sarcina
Gata am schimba si semnatura
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 18s +
Martie-Aprilie
kiti2205 spune:
Incerc sa fac capitol nou. Sper sa ii iasa neuronului meu
Kiti,
18+ si mami de Vlad 15.05.2006