Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (52)
Raspunsuri - Pagina 14
ionela.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui office Ionela, felicitari! ai devenit membru junior! ![]() Tina, cu (24+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png |
hihi, acum am observat si eu.
Office, multumesc

--------------------------------------------------
Sunt o

cu burtica aproape roz de 18+Ingerasul meu
lucianna_83 spune:
| citat din mesajul lui andra_b Lucianna tu ai cusut icoana cu Sf Andrei? E minunata!!! Foarte foarte tare imi place! Si eu am un goblen pe care trebuie sa il termin cu un ingeras, dar acum ma profilez pe tricotat...Cu goblenele la mine merge mai greu, parca nu am asa spor ca si cu tricotul... Ale ------------------------------ “La celalalt sa te duci cu pasi de porumbel. Asadar, sa te apropii de el in mod delicat si cu blandete, pentru ca semenul tau are si el fricile si supararile sale. Are si asa destula greutate pe suflet, ca sa-i mai adaugi si tu“. (Cuv. Iustin Popovici). ----------------------------- 19+ cu bebe mic ![]() |
Da, le-am facut pe amandoua special pentru Raul. Si sunt dupa semne nu e plasa pictata
.De fapt mai am si alte tablouri tot goblenuri, ca eu nu sunt prea fan tablourilor pictate sau alte chestii, mai putine dar facute de mine
.
16+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008Poze Raul
Clabuc spune:
Nike, pai eu daca m-am intors la munca dupa CIC1 in martie si intru in prenatal in iulie, nu mai am dreptul la CIC2?
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
19+
Poze Clarinda
Alecsa_V spune:
Buna fetelor! Sper ca mai este loc si pentru mine pe lista cu viitoarele mamici de septembrie 2010.
Alecsa_V UM 13.12.2009, DPN 19.09.2010, dr.Avatajitei Cristina, Cuza-Voda, Iasi.
Imi doream de mult sa impartasesc experienta primei sarcini cu alte colege de generatie
, dar intre desele vizite la dr. si lungile reprize de somn doborator
parca nu prea am gasit energia necesara sa mai si tastez. De cand cu repaosul la pat la care m-a ordonat dna dr insa, simt ca o iau razna singura in casa, mereu in pat, la TV sau citind. Daca mai sunt si alte gravidute care tre sa stea in repaos la pat, va rog dati-mi si mie o idee cu ce sa-mi mai umplu timpul care trece atat de greu si monoton (mai ales la cat e de frumos afara )
.
Va pup si va doresc o zi frumoasa!
Alecsa, cu Sebi in burtica
21+
kiti2205 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui LoraG76
Noi am fost anul trecut in Halkidiki, e superb! Unde anume mergeti? Noi am fost in Polychrono. Lora, mami de Iustina si ![]() 24+Bazar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
In Vourvourou mergem. Au fost niste cunostinte in zona, au zis ca este foarte frumos, apa limpede si calda, nu foarte adanca, numai buna pentru pitici, tavernele au preturi decente...
Eu am un pitic pe creier cu excursiile luate prin agentii, de 7 ani mergem numai in concedii organizate de noi, discutat direct cu proprietarii de acolo... si a fost foarte bine pana acum.
Acum doi ani am fost in Zakynthos, tot cu apartament inchiriat intr-o vila, aveau o curte imensa, cu loc de joaca, dimineata doar deschideam usa si eliberam fiara in curte, sa alerge, pana pregateam noi masa.

Kiti,
18+ si mami de Vlad 15.05.2006
Klarisse spune:
Kiti hai ca ai fost simpatica cu eliberatul fiarei![]()
![]()

Klarisse
graviduta 18+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
kiti2205 spune:
| citat din mesajul lui tanamera Kiti cat va costa inchirierea apartamentului? http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png |
280euro, pentru 10 nopti.
Sunt si vile cu piscina, putin mai scumpe, dar pe mine m-au inspirat astia, ca au loc de joaca pentru copii. Si apartament este putin exagerat - este o camera mare, in care sunt - un pat dublu, unul simplu, o chicineta cu vesela si ce mai tb si baie. Au si AC, dar eu nu prea il folosesc.
Kiti,
18+ si mami de Vlad 15.05.2006
anna_ivan spune:
ultima versiune> indemnizatia scazuta cu 25%, trusoul scazut cu 15 si alocatia de 200 scazuta cu 15%. au demis-o pe tuta care se ocupa de indemnizatia mamei la min muncii. mariana nedelecu.
17+ cu
bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Iulia Maria (24.02.2008)
Foarte foarte tare imi place! Si eu am un goblen pe care trebuie sa il termin cu un ingeras, dar acum ma profilez pe tricotat...