Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (52)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

maitreyi, cred ca ai pus cea mai detaliata lista posibila cu de toate ....indiferent cat am scrie noi din experienta cred ca tot nu reuseam sa scriem toate amanuntele

Spor la cumparaturi dar incercati sa nu faceti risipa

16+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Clabuc

Adevarat s-a Inaltat!

Andra, si eu am tricotat o paturica cand eram insarcinata cu Clarinda. M-a relaxat foaret mult sa fac asta. Si e tare draguta, o s-o folosesc si la a doua fetita. Spor la lucru!

Lora, ma bucur mult ca e fetita mai bine! E tare rau cand ai copilul blonav, indiferent de varsta lui.

Am schimbat si eu semnatura astazi.

Buburuza, sa ai un zbor placut si usor!

Stiti cumva daca la aeroport imi cere o adeverinta de la medic pentru starea de graviditate? Noi plecam vinerea viitoare in Turcia si as vrea sa stiu daca luni, cand merg la medic, sa ii cer sau nu e nevoie.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 19+

Poze Clarinda

Eu am inteles ca ai nevoie de adeverinta de la medic (si mai bine sa ai ca sa nu risti) chiar daca sarcina e inca mica.

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Pe 14 iunie plecam si noi in concediu
Am inchiriat un apartament intr-o vila in Halkidiki, aproape de plaja, cu bucatarioara si tot ce trebuie. Abia asteeeeeept!!!!!!!!

Kiti, 18+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nike974

fetele,
CIC se calculeaza din 63,75% din veniturile pe ultimele 12 luni. daca iti bagi CM,atunci cresc veniturile.
Nu poti opta intre CIC1 si 2.Intre CIC 1 si CIC2 trebuie sa fie un interval de minim 10 luni in care mama sa contribuie la CAS,adica sa lucreze.

Puneti intrebarile sa le fac un set si sa il trimit la min muncii.astept raspunsurile pt Clary si le postez de indata ce vin.

Eu intre CIC1 si CIC 2 o sa am fix 2 luni de prenatal ....tot acasa stau, dar platita de serv (care isi recupereaza banii de la stat)

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Nike, cum daca ai CM iti cresc venituile din ultimele 12 luni. Acesta nu se plateste cu 75% ? Astfel ca vor scadea?

mamica de fetita si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Bravo fetelor, mergeti si va relaxati....ura, macar asa sa mai uitam de toate grijile.
Eu nu stiu daca o sa ajung undeva anul asta...una la mana pentru ca nu am bani (nimic nou sub soare) si doi la mana pentru ca am promis solemn la servici ca o sa stau pana la sfarsitul lui iulie cand trebuie predat bilantul la 6 luni...si dupa data aia nu stiu daca o sa ma mai aventurez undeva... Nu-i nimic, trebuie sa vad partea plina a paharului: sunt sanatoasa si am o curte unde sa stau...o sa-mi admir copaceii si rosiile din gradina si o sa ma bucur de liniste...lu' asta mica am sa-i scot o piscinuta dintr-aia gonflabila in curte si eu am sa frec o menta.

19+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Zozela, multumesc pentru lamuriri!

Tina, cu(24+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput

Gata, am ajuns la zi cu cititul .

Fistiq, bafta la eco.

Sac, sac, sac...plec in concediu pe 26 mai ...8 zile de huzur, all inclusive....iar pe 25 m-am programat la o eco de control sa vedem cum se prezinta "situatia" in ajun de plecare.

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

nu.ca iti poti lua platit 100%.daca esti bugetar e si mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Fistiq, sa vii cu vesti bune de la control!

Tina, cu(24+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput