esecul unei casatorii la distanta

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dov spune:

a, da, si bucura-te de linistea de azi...revenirea va fi urata. trage aer in piept si bucura-te.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya_jaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui dov

da, pey el miza foarte mult tocmai pe linistea pe care o afisai tu...ii convenea de minune sa iti treaca repede...eventual sa te porti ca o doamna, sa nu stie nimeni, sa te retragi in liniste.

de-aia si te intreba de terapie, etc, vroia sa stie exact starea de spirit pe care o ai.
ei pai bravo lui acum ca aflat sa stie ce are de facut...
probabil nu-si permite sa ramana cu una ca aia, cu o reputatie ca a aleia, decat daca tu nu faci tam-tam.
ce sa zic am spus citorva,adica socrilor,cumnatilor mei,si cum ei sunt toti indieni si neveste si tot desi celalat frate e prin sidney,toti m au sfatiut ca ma duc sa o iau de par,inclusiv soacra mea si prietnii din in dia,dar nu pot e sub demninattea mea....sau mai stii iau intr o zi ceva la bord imi fac curaj si i o trag tipei macar sa ma racoresc ,ca de rezolvat tot nu rezolv nimic...

ceea ce sincer, nu te sfatuiesc. adica exact pe dos as face. intr-o maniera eleganta as anunta pe toata lumea. mi-as arata suferinta tuturor, chiar daca nu la modul indian
am sa fac.....oricum merita sa afle toti ce fel de poama e,dar intr o maniear violenta ,urasc violenta
in fine, ai inteles ce zic.

si nu m-as grabi deloc cu divortul si actele. lasa-l pe el sa faca toate miscarile astea...am eu asa un feeling ca nu va face nicio miscare.
exact,trag de timp ca doar nu ma costa nimic.....lasa l sa se zbata sa i manince aia creirii pisaindu cu divortul

dupa ce s-a terminat tot intre ei, cand tipa si-a gasit pe altul...abia atunci iti iei ragaz sa vezi daca merita sa mai ramai cu el sau nu, dar atunci se va pune altfel problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya_jaan spune:

asa ...acum ca m am intors....am gasit mesaje iar....s a dus linistea....mesaje simple....cu aceleasi bullshit-uri de lov si etc,scurte,
probabil a tras aer in piept dupa c e la facut aia cu ou si otet si acum o ia de la capat cu gentileatea si cu binisori=ul sa ma linistessc si sa mi va d de viata mea si s a l las si pe el sa si vada de mindra,ma rog asat i doar parerea personla cine stie de facpt acre i adevarul.....
of oare cit mai dureaza.....
ma doare sigur ca da si ma durut mult primele dati cind mi a cerut divortul ,dar acum parca m am obisnuit cu idea si mi e mai bine.....abia astept sa ma strecor acasa la mama citeva zile ,sa ami schimb peisajul.....nu stiu insa cind....

dov,as fi paruit o eu de nenumarat ori daca ma luam dupa cumnatii mei ,soacra mea sau prieteni indieni,ca la ei asa se rezolva chestiile astea, am mai spus o ,ce nu mi e clar e ,ce se intimpla duap,vin sotii spasiti acasa cumintei la maminca lor,nu cred!
cumnata meu ,cel de aici ziceam ca femeile indura si rabda countless infidelitati ale sotilor si fac din asta o virtute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Pe mine m-ar scarbi mesajele astea de asa zis love, ca e limpede ca el nu stie ce e aia love.
EU i-as spune destule in locul tau. In primul rand i-as interzice ferm sa imi mai trimita mesaje de dragoste, cerandu-i sa se limiteze strict la probleme administrative sau legate de copil.
Ce e inconsecventa asta in idei?
Ba abia asteapta sa divortati ( groaznic sa spuna un sot sotiei asa ceva), ba te umple cu reprosuri, ba esti viata lui, ingerul lui, ba te vrea mereu in viata lui, dar in conditiile puse de el, ca amica eventual, ca mama copilului lui.
Si tu ii tolerezi circul asta penibil?
N-ar trebui sa ii mai raspunzi la sms-urile penibile, la telefon de-asemenea, sa iti schimbi tu atitudinea, sa fii mult mai ferma, dura, si sa ii ceri clar sa inceteze cu jocul asta penibil, joc mult sub demnitatea unui barbat.
Sincer, mie imi provoaca scarba ce face.
Frate, daca tot avea de gand sa divorteze de tine, trebuia sa vorbeasca serios, sa recunoasca relatia lui, sa isi asume raspunderea faptelor sale, si sa nu te umple cu sms-uri de " love". Indiferent care sunt motivele lui, ca sa te imbuneze, sa te pastreze ca amica, etc, ce a facut si face e incalificabil.
EU n-as putea suferi pt asa cineva, oricat l-as fi iubit, pt ca as realiza ca e foarte jos.....

Si inca ceva: spui ca e catolic, la fel si tu. V-ati casatorit la Biserica? Daca da, ce fel de catolic e el de nu stie ca nu exista recasatorie in randul catolicilor?

In rest iti urez putere, te rog nu ii arata ca suferi, nu ii mai raspunde la telefon, interzice-i clar sa inceteze cu cicrcul asta ieftin.

Iar legat de vizita ta in India, tu ca si sotie nu ai nevoie de acceptul lui. Casa lui e casa ta, e irelevant ce crede el.
Nu te vrea el, nici o problema, te vor parintii lui, chit ca mergi pt o saptamana. Esti sotia lui cu drepturi depline, nu o iubita oarecare care asteapta cuminte sa i se dea voie sa faca ceva.

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

www.najumary.or.kr/mary/recent/recent-2010/2010-2-28.htm" target="_blank">Naju

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Min nis, pai tu traiesti in tara cu ladies and gentlemen, e normal sa nu poti sa mergi sa o iei de par pe adulterina. Asta inseamna sa fii o doamna.

Tu nu ar trebui sa ii dai lui nici o sansa sa creada ca esti linistita si fericita, ba dimpotriva, ar trebui sa ii raspunzi sec si rece la toate tentativele lui de a-ti spala creierul cu sms-urile lui.
Adica ceva concis si clar: "Spui ca ma iubesti, dar in cartea mea, a iubi nu va fi egal niciodata cu a injunghea pe la spate persoana iubita. Cred ca ar trebui sa iti limpezesti mintea si sa iti clarifici ce inseamna de fapt a iubi, caci cu siguranta nu inseamna a insela pe cel iubit si a-i da cu sutul" Si altele in aceeasi maniera...
Si la intrebarile lui, de ce nu incerci sa raspunzi monosilabic. Adica monosilabic si atat. Da, nu, poate. Atat. Si daca cere vaste explicatii, pastrat tacere, iar dupa o tacere adanca: "look, I gotta go, I'm pretty busy, bye" Si inchis telefonul in nas.
In fond si la urma urmei, daca te iubea cum se bate el cu pumnul in piept, puteau sa danseze in fata lui o mie de femei, nu te-ar fi inselat. Si tine cont- a fost doar una si el, gata, a si cazut in fata ei.... Inceteaza sa mai crezi sms-urile lui siropoase, daca chiar te iubeste, va lupta ptr tine. Asta e cam treaba lui de acum. Tu ai destul implicarea in cresterea fetei (dupa cate imi dau eu seama, mai mult singura... in realitate).

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Ce varsta are sotul tau?

Crinuta si minunea ei

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Ah, da, sa stii ca eu nu as putea veci sa fiu de acord ca sa-mi intre copilul in casa ex-ului care sa ii prezinta noua sotie (cea care a cauzat divortul) drept ''noua ta mama''. Cred ca mi-ar veni rau fizic.

Eu as fi foarte ferma in ceea ce priveste dreptul de vizitare in caz de divort. A ales sa fie fericit departe de copil? Treaba lui. Copilul nu are decat o singura mama, si aia sunt eu. Punct.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iasmin08

Ah, da, sa stii ca eu nu as putea veci sa fiu de acord ca sa-mi intre copilul in casa ex-ului care sa ii prezinta noua sotie (cea care a cauzat divortul) drept ''noua ta mama''. Cred ca mi-ar veni rau fizic.

Eu as fi foarte ferma in ceea ce priveste dreptul de vizitare in caz de divort. A ales sa fie fericit departe de copil? Treaba lui. Copilul nu are decat o singura mama, si aia sunt eu. Punct.

ASa este. Asa gandesc si eu.
El vrea totul. O viata noua cu amanta, dar si o relatie excelenta cu fosta sotie, eventual sa le dai binecuvantarea, sa fii la dispozitia lui mereu cand are el chef.

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

eu am niste nelamuriri, dar din afara se vad si gaurile din poveste, asa ca scuze anticipate ca mi le exprim. deci ei au relatia de 3 ani de zile, iar tu te-ai prins abia acum? si eu cred ca ti-a servit telefonul ca sa descoperi singura, probabil ca s-or fi mirat si ei cum de n-oi fi banuit nimic pana acum. mai cred ca nu din greseala ai trimis tu sms-urile alea lui, desi erau destinate prietenei, cred ca ai facut-o intentionat. nu prea vad cum sa fi gresit de doua ori la rand spre aceeasi persoana, sotul tau. doar daca sotul si prietena au nume asemanatoare salvate in lista de contact. tu spui ca are afaceri, dar ca nu se pricepe la computere, asta suna ciudat iarasi. ok, astea-s clopotelele mele, sorry.

acum parerea mea despre atitudinea ta - eu cred ca tu jinduiesti si traiesti pentru telefoanele si sms-urile lui. te hranesti din agonia asta, ai nevoie de vocea lui, interesul lui, mesajele lui ca de aer. de ce cred asta? pentru ca i le numeri, ii reciprochezi la fel, inventezi tot felul de scuze cand ti se spune sa-ti schimbi atitudinea si sa fii mai ferma ca sa ajungi singura la concluzia ca a-ti trai agonia in felul asta e singura ta solutie, altceva nu se poate. ba se poate. nu e nevoie sa i-l darami fetitei pe tatal de pe soclu cand refuzi sa vorbesti la telefon cu tatal ei. reciteste si spune-mi daca asta nu e o scuza copilareasca. si ti-o spune o mama singura, deci vorbesc din experienta. da, poti sa reduci convorbirile, sa nu preiei telefonul dupa ce termina fetita de vorbit, sa inchizi telefonul, sa-i blochezi sms-urile, exista o gramada de metode decente, demne, ferme ca sa reduci dialogul doar la cel strict de parinti ai aceluiasi copil. dar tu nu vrei asta si e ok, e normal, e prea repede sa vrei asta. insa fii onesta cu tine, in primul rand. nu e nevoie sa te justifici in fata nimanui aici pe forum sau in realitatea ta. daca ti se pare mai putin usturatoare paleativele date de linguselile lui manipulatoare decat ruperea pisicii in doua, atunci fie. dar accepta asta, recunoaste ca esti in faza asta si gata. bea doctoria pana la capat. primeste si trimite sms-uri siropoase pana ti se acreste si tie si se consuma durerea.

cat despre faptul ca nu-ti da voie sa te duci in india in vacanta sa-l vada fetita, da-mi voie sa te intreb: tu esti romanca traitoare in anglia si reactionezi ca o femeie indianca din casta x?? poti sa traduci si pe intelesul femeilor astora de pe dc care iti citesc povestea ca pe ceva exotic cum adica nu-ti da voie sotul sa te duci in propria casa in india CU FETITA? dar in vacanta vrei sa te duci, nu-i asa? acolo nu-ti mai interzice nimeni, nici macar tu. de ce? ca sa-ti prelungesti suferinta aiurea. in india cred ca nu vrei tu sa te duci, si doar tu stii motivul - poate e chiar ala ca i-ai anuntat toata familia si prietenii despre adulter si nu indraznesti sa dai ochii cu ei dupa ce le-ai produs atata suferinta? nu, Min, nu de la tine ar fi trebuit sa afle. pentru ca sotul tau este pentru parintii lui ce este fiica ta pentru tine, logic. de ce a fost nevoie sa le provoci suferinta? s-au bagat la mijloc sa-l desparta pe sot de amanta? nu. au tras-o pe-aia de par? nu.

pe de alta parte, si ce urmeaza are un disclaimer - te rog sa nu citesti, deci -, eu cumva le inteleg povestea de dragoste si rationalizez si reprosurile lui fata de tine. te acuza de egoism. din punctul lui de vedere, faptul ca nu ai dorit sa locuiesti in india, alaturi de el, poate fi interpretat ca egoism. tu ti-ai parasit tara pentru el, el a facut compromisul doar pe jumatate, stabilindu-va amandoi in UK, iar el facand naveta. vezi? el se vede cel sacrificat si neinteles. te intrebi de ce iti trimite sms-uri de dragoste...pai ma gandesc ca are motive sa fie speriat, deja l-ai parat la tot mapamondul pe-acolo, poate se teme de mai rau, mai stii? vrea sa te linistesti. noi te cunoastem din ce scrii aici, nu din realitate, asa ca doar cu varianta ta a povestii e cam logic sa-ti tina toata lumea partea, nu? dar tu, in sufletul tau, stii adevarul, chiar daca nu-l asterni pe hartie, Min, nu-i asa? apoi, cu relatia voastra part-time, normal ca doar de-alea bune ati impartit si senzatia ca sunteti vesnic indragostiti a durat ceva vreme. insa, daca imi permiti, cu ea se cunoaste de-o viata...s-or fi ratacit unul de altul si s-au regasit abia acum. eu nu cred barfa prietenei tale despre ea. dimpotriva, o vad ca pe o femeie puternica, infruntand cultura de-acolo si despartindu-se, facand afaceri, fiind bogata la randul sau, libera de prejudecati atata vreme cat s-a legat cu sotul tau...Min, daca acesti doi oameni se iubesc si s-au iubit mereu si sunt suflete pereche...te-ai gandit la varianta asta? stiu ca tu esti cea inselata, dar asta nu inseamna ca tu detii toata dreptatea. adulterul este un pacat de moarte, il condamn, il detest, ar fi putut fi onest sotul tau, ar fi putut proceda altfel, sa divorteze intai de tine si dupa aia. dar daca...Min, dar daca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

indiferent ce se intimpla intre parinti, consider ca e aberant sa se limiteze accesul unuia la copii.
iar sotia2 poate fi de ajutor uneori, nu mereu e babacloanta.
adica daca sotul n-are voie sa se recasatoreasca, inseamna ca nici o femeie divortata n-are dreptul la un nou sot, sau in tot cazul nu aproape de copii?
ce se intimpla intre adulti NU trebuie sa influenteze relatia cu copiii. imi dau seama ca e frustrant sa plece copilul in vacanta cu exul si actuala lui, dar asta e doar frustrarea personala a sotiei si nu trebuie transmisa copiilor.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput