Apetenta pentru firesc

Apetenta pentru firesc | Autor: craciunitza

Link direct la acest mesaj

Miercuri, 12 mai 2010 incepand de la ora 20:00 Asociatia pentru Promovarea Artelor Contemporane organizeaza prima petrecere exclusiv pentru artistii si oamenii de cultura din Romania. Tema primei editii: „Apetenta pentru firesc”.

La petrecere vor fi prezenti peste 400 de artisti si oameni de cultura, fie ca sunt actori sau regizori, artisti plastici sau critici, redactori la publicatiile cu profil cultural, curatori sau manageri de arta, bloggeri care scriu despre carti, filme sau literatura, poeti si scriitori, muzicieni sau arhitecti.


Asociatia pentru Promovarea Artelor Contemporane este o organizatie nonprofit care isi propune o agenda activa de evenimente si manifestari culturale menite sa promoveze artele contemporane, in general catre publicul larg, si in proiecte cu componenta sociala. Petrecerea Artelor a fost gandita ca un proiect recurent, periodic, o platforma de comunicare directa, nemijlocita, pentru artistii si oamenii de cultura din Romania, un spatiu de deschidere si schimb de experienta interdisciplinar.

Mai multe informatii despre conceptul petrecerii gasiti pe www.PetrecereaArtelor.ro