***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(120)***
Raspunsuri - Pagina 20
doxinu spune:
betty io sincer,i-as lua alta Mini
,daca as stii ca ii place foarte mult.Stefan nu are fixatie pentru nicio jucarie.Ii mai vine cateodata sa care cu el ceva,insa nu are ceva la care sa tina.
Didi poate ma percepi tu altfel
,nu stiu ce sa zic,insa ma tot gandesc la ce ai vrut sa spui si nu-mi dau seama.Adica, cum erau inainte mesajele mele?
De multe ori,cand recitesc ce scriu, mi se pare ca sunt agresiva,insa atunci cand le concep nu am acest sentiment.
Suntem,demult, un grup care ne cunoastem doar dupa ce scriem in mesaje iar mesajele,fara ton, nu exprima intotdeauna ce vrem sa spunem....![]()
ioana io nici cu pampers nu as fi facut ce a facut vas.Recunosc ca nu am curaj,prefer lucrurile pamantesti
,insa in acelasi timp ii admir pe cei care au curaj sa incerce.Mi se par oamnei extraordinari,nu stiu sa exprim exact ce simt cand ii vad
bettyR spune:
Ioana, sa stii ca tocmai ne-am decis sa ii mai luam o Mimi. I-am zis sotului ce a zis ca Andreea o iubeste pe mimi de la lift si l-am induplecat.
madaiulia spune:
Irinusha!
Chiquitita aseara imi spunea Andrei ca la locul de joaca era un baiat mare care s-a indragostit de o fetita si o cauta pe acolo. Si l-am intrebat daca stie ce inseamna sa te indragostesti si mi-a spus :"sa-ti placa de o fetita si sa fie prietena ta"
.
Alynta da-i ignore vecinei.Si nu mai lasa pe nimeni sa-ti intunece fericirea. Andrei are la gradinita un baietel care mai are 2 fratiori si acum mama e insarcinata cu fetita. Asa ii admir. Dar sunt multi care se cam uita stramb la ei. Si inainte sa stie sexul bebelusului din burtica spuneau ca daca e fetita mai fac inca unul, sa fie un oarecare echilibru (3 baieti si 2 fete
).
Betty si eu zic sa-i cumperi Andreei o alta Mimi. Vad ca v-ati si hotarat.
Vreau si eu s-o vad pe Didi mireasa!
Edit: uitasem, am pus niste poze noi aici: http://family.webshots.com/album/577797200Acjpeh .
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
vas spune:
buna dimineata!
Am atatea de povestit cu voi dar nu am timp deloc la munca.Dupa ce ca o sa am salar cica 600 lei
(nici acum nu-mi revin) am si de lucru ....si politica o URASC. E greu sa lucrezi intr-un mediu in care politica e principalul lucru.
Liviana, deci asa cu pescuitul.
In Italia erau balti private unde atmosfera era chiar faina, dar pe mine ma plictiseste asteptatul dupa peste.
Despre verisoara mea ca sa spun mi-e ca o sora. Am crescut impreuna de cand eram mici. Am stat eu la Cluj la ea 6 ani dupa care s.a mutat ea la mine pana a facut 18 ani si a plecat la mamica ei in Italia, asa ca suntem foarte unite si in general avem aceleasi "apucaturi".
Didi, daca vrei sa-l vezi intra direct pe you tube "Andreea pull out" asta e titlu.
Acum sa va spun de Elizuca mea. Inainte de concediu am fost cu ea la spital, a stat o noapte cu perfuzie, a vomitat, avea diaree si mi-a fost frica sa plec cu ea asa pe drum. S-a inzdravenit mai bine si a fost totul ok. Nu cred ca am mai fost atat de suparata ca atunci. Pentru mine spitalul este ceva de neimaginat si de neacceptat. Am o problema psihologica cu asta.
Betty, ma tot gandesc la tine de cand Eliza e parca tot mai incapatanata. Nu stiu uneori ce sa-i mai fac, cum sa-i raspund, cum sa o fac sa inteleaga anumite lucruri. E atat de orgolioasa si de sefa asupra tuturor incat nu mai stiu ce sa fac. Daca e un grup de copii indiferent de varste, unii mai mari unii mai mici, care ii tine piept e prietenul ei, care e mai linistit, mai calm imediat il da deoaparte. Incerc prin toate mijloacele sa-i explic, sa-i arat, sa-i demonstrez toate lucrurile pe care i le explic dar mi se pare de multe ori in zadar. Cand e doar cu noi acasa e o minune de copil, cum sunt mai multi isi arata zodia.
Pe 7 iunie sunt in Bucuresti.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
alynta27 spune:
Salutare!
Fetelor nu sunt genul care sa ma uit in gura lumii! Am calea mea si stiu bine care imi sunt dorintele, prioritatile si potentialul!
Dar sfaturile "gratuite" si din parte orisicui ma irita!
DidiAlex a fost o reactie de moment! Cred ca esti iertata de atunci!
Alina-Mirela
25+
si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
vas spune:
aLYNTA,asa e cu sfaturile. Si eu doar la dorinta de a mai avea un bebe unii sunt sceptici.....dar eu de cand o am pe Eliza m-am facut REA.
Le raspund inainte de a mai pune si a doua intrebare si se potolesc.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vas aLYNTA,asa e cu sfaturile. Si eu doar la dorinta de a mai avea un bebe unii sunt sceptici.....dar eu de cand o am pe Eliza m-am facut REA. Andreea , mamica Elizei poze 13.05.2007 |
Sa stii ca asa am devenit si eu!
Alina-Mirela
25+
si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
DidiAlex spune:
Irinelul-alinelul La multi ani fericiti si sanatosi!!!
mai tine cineva legatura cu Ancamari???
si tot la Anca..unde esti tu poohy????
Madalina, hai ca esti grozava, io am fost mireasa, acu multi ani in urma
as trimite PM dar vad ca nu merge webshots-ul
Liviana asa e.. dar nu ii pot contrazice pe dr. Poate ca el pica pt ca se catara pe unde nu trebuie..e prea repezit si pt asta nu exista formula medicamentoasa.
Alynta, cred ca s-a gresit o conjugare la verb, ca io nu tre sa fiu iertata..
Ioana, mi-a placut meniul tau de aniversare.
am plecat..
An@ spune:
Hello,
trec si io repede pe aici sa ma "plang"
:
La noi au inceput deja intrebarile "incuietoare". Eu aveam o parere f buna despre mine
, de genul ca fata culta si citita ce mi-s (scuzati lipsa de modestie
), ii voi face fata Anei (de fapt intrebarilor ei) macar pana incepe scoala. Aiurea! M-a si prins nepregatita:
prima intrebare:
"Unde e mama piticilor (din Alba ca Zapada)? A murit?"
Ups!
Noroc cu sotul, ca a fost inspirat la ora aia:
"nuuuu, n-a murit. Dar piticii, desi sunt mici-pitici, ei nu mai sunt copii, sunt oameni mari care muncesc si nu mai stau cu mama lor. Au grija singuri de ei."
Alta zi, alta intrebare:
-"cine e mama lu' Pinochio? unde e?"
Io: mama lu" pinochio cred ca e Zana!?
- nu, nu e zana.
- de ce?
- pai zana e zana si mama e mama.
- care e diferenta? 
- zanele sunt zane si mamele suuunt... asa ... ca tine
.
(n-am inteles de ce io nu pot fi zana...oare nu sunt destul de frumoasa?
).
Si m-a lovit inspiratia si am putut sa-i explic copilului de ce Pinochio nu are mama: ca P. e o papusa facut din lemn de Gepeto (dah, ce era asa greu?
) deci papusile nu au mame, doar copiii au mame pt ca mamele ii poarta in burtica pana mai cresc,... (din punctul asta deja stia lectia).
Credeti ca am scapat? noooo
:
- unde e tata lu' Alba-ca -Zapada? unde e tata lu' Scufita rosie? unde e tata lu' ...(si si-a amintit toate personajele principale care ar trebui sa aiba tata
).
- tatal lor este la servici, munceste (asta chiar n-a fost grea
).
- si cand vine?
.....
si tot asa...
Gata pauza, fug.
mami de Ana (22 mai 2007)
An@ spune:
e ziua Irinushei? ca nu e in lista...
LA MULTI ANI!! sa fii sanatoasa, si iubita, si fericita!!
mami de Ana (22 mai 2007)