sa ne numaram binecuvantarile (cap.5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Va pup gagici!

Eu ma bucur de puii mei frumosi, mergem la teatru mai nou. Si stiti, ce idee mi-a venit? Sa mergem sa facem niste poze profesioniste si sa imi decorez noul dormitor cu.. papusile mele frumoase.

Va pup pe toateMergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Citat:
citat din mesajul lui martie
Happy, te-ai dus de Craciun singura sau cu copiii? (Se vede treaba ca am un fix). Cat stau fetele in tabara? Vreau sa le trimit si eu.. in acelasi loc a fost asta iarna sara la schi...dar parca asta mica e prea mica, ma mai gandesc. Dureaza o saptamana tabara.Si pe ale mele le trimit numai o saptamina, mai mult nu pot sa rabd. Sarah a mers doi ani la rind si Maya i s-a alaturat numai anul trecut. Wow, ce greu mi-a fost singura cuc in casa!

Da, eu merg peste tot cu ele, in excursii, in vacanta. Dar ale mele sint mai mari, au 11 ani (aproape) si 8 ani jumate. Cind erau mici - mici mergeam asa, in excursii de o zi, in jurul orasului (la ferma, la cules capsuni, la zoo, la plaja) si apoi, cind s-au facut mai maricele am mers citeva zile.
In Cuba am fost singure si ne-a placut mult de tot. Am facut un geamantan cu cadouri, au iesit 54 de cadouri cu animale de plus, pixuri, creioane colorate, dulciuri, guma de mestecat, chestii marunte si le-am pus in pungi de celofan, le-am legat cu un ornament de Craciun. Cu o zi unainte de Craciun am fost in oras, in Varadero si le-am dat copiilor intilniti in drum. Ce mult s-au bucurat! Si un om care vindea la o taraba, m-a intrebat cum se scrie numele fetelor mele. I le-am scris pe hitrie apoi el a luat o bratara de pe care o vindea, si cu o masina cu fier cald a scris numele fetelor bratari si i le-a dat cadou. Am vrut sa i le platesc, dar mi-a spus ca bratarile sint cadoul lui pentru ele, asa cum eu i-am dat fetitei lui un cadou. M-a impresionat mult generozitatea lui.

Binecuvintare: am plantat doi trandafiri si galbenele in ghivece, din semintele bunicamii...

Iar se apropie ziua tatalui si ma da iarasi peste cap. Din doua motive:
Unul: ca fetele mele nu au un tata caruia sa ii dea felicitarile pe care le fac la scoala... I le dau unchiului meu pentru ca este singurul barbat din familie, si oricum il numesc "papi"... Ce aiurea trebuie sa se simta la scoala cind fac felicitarile si cadourile simbolice :((

Doi: pentru ca Alin a fost inmormintat chiar de ziua tatalui. Ce ironia sortii... Cu un an ininte Sarah l-a asteptat la si a adormit cu cadoul in mina, la geam, rezemata de pervaz. Si nu a venit... Apoi, in anul urmator s-au dus ele la inmormintarea lui.

Sper ca ele sa nu fie afectate prea tare de tote astea... Acum par fericite si se dezvolta frumos din punct de vedere emotional.

L-am visat acum citeva saptamini, ca imi cerea posoape. Si eu cautam in toata casa prosoape noi. A doua zi am luat doua cutii de cite 24 de inghetata si le-am dus in curtea scolii, la day-care si le-am impartit. OOOfff.... imi este asa de ciuda pe el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Happy, tu ai fost binecuvantarea lui, chiar daca el nu a realizat cat a trait.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Va pup gagici,
Binecuvantarea mea de azi (in afara de puii mei frumosi si sanatosi): curtea mea frumoasa in care m-am bronzat azi dimineata inaintesa plec la job.

Happy.

Pupam toate gagicile misto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Happy, o imbratisare mare pt voi toate 3

Eu ink nu ma laud, dar sper sa o fac curand

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Salut gagici,
Eu azi mi-am data seama de ceva foarte nasol: cred ca inca il mai iubesc pe my ex. Ceea ce e foarte nasol, in primul rand pt ca, pe sistemul meu de valori nu am motive sa fac asta, ceea ce denota ca intr-adevar "dragoastea e oarba" si "inima e proasta" si in al doilea rand, nu pot sa merg mai departe, oricat eveoluez pe toate planurile, ma simt tinuta pe loc. Off.

Asta e,
Va pup pe toate cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ciarli, io zic doar ce mi s-a spus si n-am crezut: trebuie doliu si pt dupa divort.
In care trebuie sa faci ce simti tu ca trebuie, nu ce e "normal" sau se asteapta lumea sa faci/sa simti.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Nu degeaba doliul se tine un an...cam asa e si cu asta. Zici ca ai tras linia si gata, dar mereu iti zboara mintea unde nu vrei. Ciarli, of, ai grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_bebe spune:

BINECUVANTAREA mea de astazi:prichindik mea leaga 2 cuvinte!prima ei minipropozitie:"ute foarea"(adica uite floarea)!doamne,ce dulce e !

Mergi la inceput