HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI!
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
bebelusi spune:
Fetelor vad ca pe Realitatea se tot vorbeste de intalnire l;a Ministerul mUIncii, cred ca ar fi bine sa o lasati acolo daca asta se mediatizeaza
Mami puiutului Vlad Mihai si bebe mic de 4+
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
GianiD spune:
Patricia, ti-am trimis PM!
Putem organiza ceva si la Sibiu, in aceeasi data si la aceeasi ora ca la Bucuresti!
Giani, fericita mamica de
Alexandru Mihai
si de tititza Ilinca Maria
elara spune:
Sunt foarte de acord cu aceasta propunere. Sa ramana MM.
Legea nu permite organizarea de actiuni diostincte pe teme diferite in aceeasi locatie.
Asadar daca la Guvern mai erau si alte proteste sigur vor respinge cererea.
maiestrita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui GianiD Patricia, ti-am trimis PM! Putem organiza ceva si la Sibiu, in aceeasi data si la aceeasi ora ca la Bucuresti! Giani, fericita mamica de Alexandru Mihai si de tititza Ilinca Maria |
Ar fi grozav, doamna.
Pe forumul nostru se agita fetele sa organizeze ceva similar si la Brasov. De asemenea ar fi grozav sa "se pupe" tot pt luni 12-14.
Bumbitza spune:
salutare fete! ma alatur si eu!
elara ai un PM de la mine. miresicile au discutat despre protestul la min muncii.
eu pot chema pe cineva de la antena si de la canal d.
Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_primaLunita#
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinuk/alinuk.jpg)
alinuk spune:
so,
daca pe agenda de proteste se anunta inghesuiala la GUVERN (huoooo)
mergem la Ministerul Muncii (aproape de Galeriile Orizont?)
sigur trebuie sa fim toate intr-un loc
asadar, s-a hotarat MM???
cand ma vor suna astia de la primarie sa zic ca ne-am unit cu protestul de la Min Muncii si gata
in alta ordine de idei OG data deja inteleg:
http://www.ziare.com/social/salariu/vezi-pensiile-salariile-si-ajutoarele-sociale-ce-vor-fi-reduse-sau-anulate-1015142
Art 10 litera c
scrie clar la articolul 10 ca urmatoarele se diminueaza cu 15%
iar la litera c scrie de indemnizatia de crestere copil
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
www.asociatiamame.com/ro/evenimente/evenimente-actuale/un-zambet-pentru-sanatate.html" target="_blank">
"Zambetul copilului tau iti aduce bucurie in fiecare zi.
Acum, zambetul lui poate salva vietile altor copii"
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
ariya spune:
Ce bine ca am dat de voi!nu stiam cum sa fac sa ies in strada cu copiii...am semnat lista,am semnat si dat petitia si voi veni si eu luni,unde spuneti voi...eu sunt plansa pt ca nu mai pot sa suport!am 3 copii,frate si am muncit si cotizat la stat si ,acum,imi iau banii???
de abia astept sa ne vedem toate,multe,cu copilashii astia care nu au nici o vina,bietii de ei!!!!
cum ii mai rabda pamantul pe nenorocitii astia???
si sa ne hotaram si in ce culoare sa ne imbracam....
Va imbratisez din tot sufletul!
ALINUK
amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
maiestrita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk so, daca pe agenda de proteste se anunta inghesuiala la GUVERN (huoooo) mergem la Ministerul Muncii (aproape de Galeriile Orizont?) sigur trebuie sa fim toate intr-un loc asadar, s-a hotarat MM??? cand ma vor suna astia de la primarie sa zic ca ne-am unit cu protestul de la Min Muncii si gata in alta ordine de idei OG data deja inteleg: http://www.ziare.com/social/salariu/vezi-pensiile-salariile-si-ajutoarele-sociale-ce-vor-fi-reduse-sau-anulate-1015142 Art 10 litera c scrie clar la articolul 10 ca urmatoarele se diminueaza cu 15% iar la litera c scrie de indemnizatia de crestere copil Alinuk ![]() www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei / Andu mik si Teo voinik www.asociatiamame.com/ro/evenimente/evenimente-actuale/un-zambet-pentru-sanatate.html" target="_blank"> "Zambetul copilului tau iti aduce bucurie in fiecare zi. Acum, zambetul lui poate salva vietile altor copii" ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
Doamna, mie mi-au spus de la primarie cand am depus cererea sa sun EU vineri. Si eventual sa ma duc personal in caz ca vor sa vb cu mine inainte sa dea ok-ul - avand in vedere ca suntem pers fizice si nu asociatie ceva.
Nu au spus ca ar suna ei. In tot cazul, opinia mea este ca da, ar fi bine sa unim treburile, e pacat sa ne risipim. Va asteptam la MM luni la 12.
In tot cazul, tinem legatura pana atunci pt ca vineri mai fac un drum la primarie, poate mi s-o fi facut dor...
![](icon_smile_big.gif)
ariya spune:
SLOGAN:BEBELUSII IN RAHAT,
PAMPERSII NI I-AU TAIAT,
IAR ACUM,IN BIBEROANE,
NI SE DAU LACRIMI SI FOAME!!!
amedeo 12ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/My_Lady0091/My_Lady0091.jpg)
My_Lady0091 spune:
si eu am tras o tura de plans...si mai trag una...
![](hopsieu.gif)
![](mamica.gif)
![](fetita.gif)
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me