reicarcare baterii

reicarcare baterii | Autor: marutzu

Link direct la acest mesaj

a reincarcat cineva vreodata baterii normale? deci nu acumulatori ca nu am ,am doar kestia aia care reinkarca bateriile si nu stiu daca pot baga si bat normale,am inteles ca explodeaza sau asa ceva

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cand am vazut titlul m-am gandit ca e vb de vreun copilas fara energie si se cauta solutii pt reincarcarea bateriilor, in sens figurat vorbind (avand in vedere ca suntem la Parintii intreaba)

Nu, nu poti incarca decat acumulatorii, bateriile normale odata consumate le arunci.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marutzu

a reincarcat cineva vreodata baterii normale? deci nu acumulatori ca nu am ,am doar kestia aia care reinkarca bateriile si nu stiu daca pot baga si bat normale,am inteles ca explodeaza sau asa ceva

Nu explodeaza, dar nici nu merge. Doar acumulatorii se pot reincarca.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marutzu spune:

multam mult..am o droaie de baterii,am sa le arunc acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Si eu am pus la reincarcat o data baterii alcaline, din greseala; nu au explodat, insa nici nu s-au incarcat. Am fost certata atunci, ca ar fi risc sa se strice incarcatorul.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Citat:

nu le potzi depune in supermarketuri, daca au loc special pt baterii reciclabile? aici gasesti la intrarea in orice supermarket: Aldi, Lidl, Penny, Pls, Rewe, Real, etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Depinde la ce le folosesti. Daca vrei sa mearga un ceas cu cristale lichide, merge; le pui cam o ora la incarcat. Daca vrei sa mearga un radio, le poti reincarca pentru o scurta perioada, pana iei altele. Daca vrei sa mearga o jucarie, nu merge.
Adica: pentru consumatori foarte mici, te mai scoti putin...
Dar asta este ceea ce se cheama o carpeala. La care apelez si eu cand si cand.

Si in Romania sunt locuri de colectare la hipermarketuri.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

Citat:
citat din mesajul lui helbi

Citat:

nu le potzi depune in supermarketuri, daca au loc special pt baterii reciclabile? aici gasesti la intrarea in orice supermarket: Aldi, Lidl, Penny, Pls, Rewe, Real, etc

Andreia

la megaimage parca exista daca nu ma insel.

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput