MEETING PT COPII&MAME - CINE VINE?

MEETING PT COPII&MAME - CINE VINE? | Autor: annablue

Link direct la acest mesaj

Poate aici sa vada mai multe mame...
Este o reactie spontana a mea la ceea ce se intampla cu mamele...
Propunerea mea este sa gasim o cale sa iesim in strada cu copiii nostri si sa pichetam Ministerul Muncii sa nu ii lasam sa reduca la 600 de ron indemnizatia - nici pt cele aflate in plata si nici pt cele care urmeaza sa intre.
Ma gandesc ca macar in Bucuresti pot veni mame cu copii pt ca daca ii lasam, o sa patim cum s-a intamplat la limitarea indemnizatiei - s-au bazat pe faptul ca nu vor iesi mamele in starda si au facut ce au vrut.
Haideti sa nu-i lasam sa decida 600, ca inca mai putem face ceva atat cat nu au decis inca si nu au facut anuntul oficial!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

Spune-mi unde si cand si voi veni. Am vazut ca la rubrica miresici se incearca organizarea unui mitig pe 17 mai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Eu cred ca se va decide chestia cu 600 ron in cursul zilei de astazi, cel mai tarziu maine. Deci, cu siguranta e prea tarziu sa facem meeting pe 17, parerea mea.
Eu speram sa gasim o cale prin care sa iesim azi sau maine, ca sa aiba efect.
E drept ca nu am facut/organizat niciodata asa ceva... deci nu ma pricep, insa mi se pare strigator la cer faptul ca vor sa revbina la 600 ron, in conditiile in care atata era suma si acum cativa ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

anna mai devreme ma indoiesc ca se poate pt ca trebuie autorizatie de la primarie...si bine ar fi sa ne unim cu fetele de la miresici care deja fac formalitatile necesare pentru ca ne-am strange mai multe...daca facem mitinguri separate vom fi mai putine si fara mare impact...

Mergi la inceput

https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AreSvjbNas88dFprOWZVazVxM25mX2ZQQm1tUXBKa2c&hl=en

link unde se inscriu mamele sa participe la meeting luni pe 17.
Am citit ca s-a cerut azi aprobare si abia luni se poate face meeting-ul ca e nevoie de 3 zile pana se aprobe.

Propun sa mergem cat mai multe mame si sa facem ceva sa nu ii lasam sa ne bage pumnul in gura, pt ca nu sunt atat de multe mame cat sa nu poata modifica doar printr-o diminuare si nu sa taie la 600 ron suma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nilufera spune:

m-am inscris la miting, poate are cineva cunostinte pe la televiziuni sa publice stirea, unde se organizeaza si cand, sa fim cat mai multe.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe

anna mai devreme ma indoiesc ca se poate pt ca trebuie autorizatie de la primarie...si bine ar fi sa ne unim cu fetele de la miresici care deja fac formalitatile necesare pentru ca ne-am strange mai multe...daca facem mitinguri separate vom fi mai putine si fara mare impact...

mamica de Rares 21.02.2010

Da Irina, ai dreptate. nu stiam si acum am aflat.
Si eu vreau sa facem toate acelasi meeting si acum astept sa vad ce au facut cele care s-au dus azi sa ia autorizatie.
Ceea ce propun eu este sa venim cu tot cu copii, pt ca sigur vom avea mai mare impact, o sa scriu si acolo la acel subiect, pt ca doar mame nu vom impresiona prea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

raspundeti aici - se organizeaza.

am sa inchid acest topic pentru a putea fi mai eficienta comunicarea.

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput