alocatiile si indemnizatiile cic pe luna aprilie

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha13feb spune:

Tot BRD, la 16.30 nu erau banii. Oare sa ne faca iar figuri astia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudetteLeo spune:

doamne fereste! sa fie k acum 2 luni? adik sa ne intarzie 10 zile cu plata????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marutzu spune:

suntem in 17 si banii mei la bcr nu sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudetteLeo spune:

BRD Bucuresti, 18.05.2010, ora 8.20 AM - sold alimentat cu indemnizatie ( ultima cu 85% :(........ )si alocatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

urrrraaaaa!!!
brd, stai ca vin!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Mi-au intrat banii, in sfarsit, dar mai putin decat trebuia, cel putin dupa socotelile mele.
A venit toata alocatia si indemnizatia mea doar pe o luna, cand trebuia sa vina si pe aprilie ca doar suntem in mai ,nu?
Eu am depus dosarul pe 1 sau 2 martie, nu trebuia sa primesc indemnizatia pe 2 luni?
Voua vi s-a intamplat asa, sau ati primit banii integral?
Vreau sa stiu inainte sa merg si sa le iau pe alea din Hambarului de galci ca nu-si fac treaba cum trebuie. Oare sa-mi intre luna viitoare pe 2 luni, ceea ve nu prea cred???
LUMINATI-MA

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elsels spune:

SoriLea, din ce data ai intrat tu in CIC? ! martie? Ai primit decizia de la agentia de prestatii sociale? Acolo scrie clar incepand cu ce luna iti acorda indemnizatia CIC.

Eu am depus dosarul in luna ianuarie pentru ca intram in CIC incepand cu 1 februarie si banutii i-am primit in luna aprilie, retroactiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

elsels am intrat cu 01.03.2010, dar nu am primit nici o decizie acasa, asta dupa cat timp vine?

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ClaudetteLeo,de ce ultima cu 85%?????daca de la 1 iunie ar fi sa se micsoreze indemnizatia,pentru luna mai tot aceeasi banuti de acum ii vei lua..
SoriLea,decizia eu stiu ca se primeste prin posta cu 2-3 saptamani inainte sa-ti intre prima indemnizatie.Mergi si spune-le ca nu ai primit nici o decizie acasa

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipriana85 spune:

Buna fetelor, eu am cont BCR, si bani imi intra dupa 20 a luni, iar eu mi-am depus dosarul pe 1 noiembrie 2009, si am primit bani pe 2 luni, la sfarsitul lui Ianuarie 2010.
Acum asteptam sa vedem daca intra sau nu, ca cu criza asta nici nu sti ?!

Mergi la inceput