alocatiile si indemnizatiile cic pe luna aprilie
Raspunsuri - Pagina 2
miha13feb spune:
Si eu am la BRD si aseara la ora 19 nu erau. Sper ca macar luni pe 17 sa intre, avand in vedere ca luna trecuta au intrat din 16
dani3lla spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SoriLea Fetelor, care aveti cont la BCR, voua cand va intra de regula banii? Eu am depus dosarul pe 1 martie, mi s-a spus ca pana la sf lui aprilie imi vor intra banii, dar uite ca am ajuns si in mai si tot nu au intrat. Oare sa merg la sediul lor din str. Hambarului sa vad ce si cum? Pot sa ma retrag acum de la BCR si sa imi fac cont la alta banca sau sa obtez pt posta? Nici eu nu stiu cum sa fac...va rog mult, sfatuiti-ma cum e mai bn ca sa-mi primesc si eu banii la timp. (mai ales ca vor fi din ce in ce mai putini si pt noi mai greu) Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009) http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png |
Eu am depus dosarul anul trecut pe 27 august si primii bani i-am primit in octombrie pe 17(aferenti lunii septembrie si jumatate din august).Poti sa mai astepti pana luni cel tarziu marti si aba atunci poti sa pui o intrebare.Cat despre banca la care ai optat sa primesti indemnizatia eu te-as sfatui sa nu o schimbi.Inainte de Paste au fost ceva probleme cu resursele de bani ale statului(cu alte cuvinte au avut prime de luat).Am facut "studiu de piata" in parcul in care merg cu copilul si singurele care au primit banii la timp au fost cele care ii primesc prin BCR si prin posta...restul au asteptat ca si mine pana pe 24 aprilie.In zilele respective de intarziere am sunat si eu la cei din Hambarului si nu mi-a raspuns nimeni iar intr-un final mi-au raspuns totusi la un mail si mi-au spus "prestatiile sociale se platesc intre 8 si 27 ale lunii"
dani3lla spune:
Nici mie la Raiffeisen nu mi-au fost virati dar de obicei pe 17 ii primesc....sper sa ramana acelasi obicei
ivanoiuadela9 spune:
Mie de obicei imi intrau pe 14 la BRD ... inca nu au intrat ... dupa ce ca nu sunt multi nici pe astia nu ii baga.
cris_82 spune:
sorilea eu am depus dosarul anul trebut pe 28 august si abea pe 16 noiebrie i-am primit nu e problema la banca,ci la stat..ei gestioneaza situatia..
P.S..fetele din c-ta care au la CEC bank pot sa se duca linistite sa-si ridice banutii ca mi-au intrat surprinzator de devreme..pe 11 si de obicei intrau pe 16-17 ale lunii
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
ClaudetteLeo spune:
Pentru utilizatoarele de BRD Banking:
Actualizarea datelor
Actualizarea informatiilor despre starea conturilor este realizata in zilele lucratoare si nelucratoare, astfel:
extrasul de cont valabil la sfarsitul zilei anterioare este actualizat in zilele lucratoare la ora 8:00;
operatiunile realizate pe parcursul unei zile lucratoare/nelucratoare sunt actualizate la intervale de 3 ore, momentele orientative de actualizare fiind orele 10, 13, 16, 19 si 22 ale fiecarei zi.
SoriLea spune:
Dani3lla si Cris_82 , va multumesc mult pt raspunsuri. Intre timp am mai aflat aceeasi chestie de la o verisoara care a depus in noiembrie si i-a primit in martie
Numai la noi se poate intampla asa ceva si copilul asta cu ce traieste, cu aer si cu zilele pe care le are de la DD, ca de la stat nici o urma de ajutor. Ei nu stiu cum sa mai fac sa ne ingroape pe toti.
Uff na ca m-am racorit
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
ClaudetteLeo spune:
hehe, apropos de BRD: am sunat acum la ei.........nimic!! insa se pare k mai sunt sanse pt k viramentele se fac in transe.......