Hai REMY,MARYLENAC,CRIS!Bv IOANA,YOYO iun10 (84)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

salutare salutare
mamicilor viitoare si chiar cele actuale
cris a ajuns la spital
i-a bagat o pastila de dilatare si i-a zis sa vina la 17
NU AU LOCURI IN SPITAL

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

AMR 12 zile
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Nu pot sa cred asa ceva ... numai la noi se poate intampla !!! Are inca un stress in plus , macar daca la sfarsitul zilei l-ar tine pe bebe in brate ca sa stearga cu buretele toate aceste intamplari !

R_ocsy 38 + Ana Sofia
AMR 6 zile

Mergi la inceput

Aleesico : m-am linistit acum cand vad ca sunteti bine .
Legat de ce se intampla in tara asta prefer sa nu mai comentez nimic !

R_ocsy 38 + Ana Sofia
AMR 6 zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ela-anda33

gata, l-am activat.

Ela 38+ cu Mara Ioana si mami de Alexandru (21.04.1999)

AMR 3 ZILE !!!

Ti-am trimis PM.

R_ocsy 38 + Ana Sofia
AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Burtici si mamici, va multumesc frumos pt raspunsuri pe forum si PM la subiectul "scutece refolosibile" - ancutzicab, theophillina, madutza09, biajitaru, cusa -

T_Ioana - intradevar, foarte tonica si incurajatoare povestea ta! Am izbucnit in ras de mai multe ori si i-am citit bucati si sotului, care a apreciat ca "asta e o femeie ca lumea"
Floricica ta e foarte frumoasa
Multa sanatate intregii familii in continuare, si numai vesti bune!

Arturicii - pt oferta repetata de a ma ajuta! Nu mai fi suparata din cauza diferentelor de fus orar - eu una ma bucur de fiecare data sa gasesc mesajele tale calde si echilibrate

Aly, Madutza - vazut poze frumoase de culcusuri pt puiuti! Sa va iasa numai bucurii de acolo!

Ela - ti-am trimis PM.

Corina 33s+ cu Maria

AMR - mai putin de 7s si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela-anda33 spune:

Multumesc!!!

Ela 38+ cu Mara Ioana si mami de Alexandru (21.04.1999)

AMR 3 ZILE !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Cristos s-a inaltat !

Top, venim si noi cu noutati dupa ultimele zile.La ultima ecografie, cea de ieri, bebelina avea cam 3.3kg, mi-a spus doctorul ca nu prea mai are loc, e inghesuita rau, ca in continuare are cordonul in jurul gatului(asta e, bine ca e cezariana) si ca sta cu piciorusele strambe(nu stiu daca cu amandoua sau unul) ca a scris in concluzii talus varus pozitional(laba piciorului e orientata spre interior), spunand apoi ca multi bebelusi au la nastere asa ceva, teoretic datorita pozitiei in uter.Sper ca la nastere sa aiba totusi piciorusele drepte si asta sa fie doar o chestie de conjunctura ca nu mai are loc acum.
Am mai avut pe 24 de ore un monitor Holter pt ritmul cardiac,pt concluzii inaintea operatiei, caci eu aveam unele mici modificari ale ekg si acum, ca sa fim mai catolici decat Papa, m-au investigat si puricat in amanunt.Cu concluzii pentru operatie si tot tacamul.

Si da, a ramas si la noi data de 19 mai! O gramada de pitici vor veni pe lume in ziua asta. Vor aparea ca floricelele de popcorn unii dupa altii. Cred ca o sa fie tare simpatica formularea din titlu, ca nu incapem atatea mamici, se termina randul.

Tinem pumnii fetelor de azi, de maine!! Doamne Ajuta lor si puiutilor!

Virginia 37+ Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

In primul rand vreau sa va multumesc mult pentru sustinere si gandurile bune. M-au ajutat enorm.

POVESTEA NOASTRA, POVESTEA EI...

Joi, 29 aprilie

Incepusem ziua ca oricare alta fara a-i da prea multa importanta. Eram bucuroasa ca mai am o zi si apoi gata urma sa stau
sa fac ultimele pregatiri pentru venirea pe lume a bebelinei. Abia asteptam sa ma linistisec si eu in sfarsit sa ma odihnesc
sa ma ocup de lucrurile care imi erau dragi. Eram foarte obosita si nu mai imi gaseam starea nici noaptea, incepuse sa ma doara
oasele pelviene, la servici mult stres. Deja nu mai imi gaseam locul. Urma sa plec la Cluj sa nasc la o clinica privata. Stiam
ca trebuie sa duc sarcina pana la 35 saptamani altfel nu te primea la clinica dar nici nu ma gandeam ca va fi altfel. Dr ma asigurase
cu o saptamana inainte cand fusesem la control ca o duc pana la 36-37 saptamani sigur.
Am venit acasa la ora 4, m-am pus in pat, citeam forumul si am dat drumul la TV. Dintr-o data aud un trosc. In momentul ala mi-a stat
inima in loc. Stiam ca ceva nu e in regula dar nu puteam sa ma lamuresc ce. Am stat asa cateva minute in pat cu groaza de a ma duce la baie
sa vad ce e. Nici nu concepeam ca s-ar fi putut rupe apa, imi imaginam o hemoragie si ma gandeam cum ajung eu la CJ la dr mea.
M-am ridicat intr-un final si am simtit cum mi se prelinge pe picioare in jos un lichid cald si cand intr-un final am ajuns la
baie... SURPRIZA. O baltoaca imensa dupa mine si putin sange pe chilot. In momentul acela am inceput sa tremur instinctiv si sa
plang. Nu mergea nimic cum planificasem si deja se instala panica. L-am sunat pe sotul meu sa vina urgent acasa ca mi s-a rupt apa, mi-am sunat dr
de familie sa imi spuna unde sa ma duc si ce sa fac.
Am ajuns la spital unde nu stiam nici un dr, nu ma vazuse nimeni doar cu dosarul meu de la CJ in mana si cu recomandarea de la
dr mea de familie. Acolo toate bune si frumoase cand imi examinau dosarul, pana a vazut ca aveam doar 33 de saptamani. Incepuse grav
sa imi spuna ca nu e prea bine dar asta e trebuie sa nastem. Mai citeste putin si da cu ochii de CLexane. Ma intreaba ce e cu injectiile alea
si ce boala am, ii explic ca mi-au iesit mutatii genetice la analize dar ca in rest sunt bine. Se uita la mine si nu intelegea.. bine, bine dar ce ai
totusi ma intreaba de inca cateva ori. Ii repet povestea inca si inca o data, repet obsesiv de cel putin 5 ori cand am luat ultima doza, ca sa
se stie in cazul unei hemoragii. Dr se uita prin mine si nu intelegea de ce fac injectiile si ce vreau si ce e cu ele. In momentul ala
m-a pufnit plansul si ma simteam ingrozitor de singura. Simteam ca nu stie nimeni ca sa imi faca si ca se uita la mine ca la o nebuna.
Intr-un final imi inchide dosarul, fara sa ma linisteasca, imi face un control extrem de dureros pe masa de m-am chircit toata si
isi trimite asistenta sa imi faca internarea.
Ma trimite la sala de travaliu si ma intreaba cum vreau sa nasc, ii raspund ca natural si ca nu am voie nici un fel de anastezie in coloana.Mi se parea
ca oricum tot ce vorbesc aud numai eu si ca oricum nu ii pasa nimanui de mine. Ajung intr-un final toata plansa si tremurand la sala de travaliu, unde ma preia o infirmiera.
Incep sa ma dezbrac pe hol si imi intinde o camasa jegoasa pe care sa o iau pe mine, incepe sa ma intreba daca am slapi si halat si ii raspund cu jumatate de gura ca nu am
nimic ca nu ma asteptam la asa ceva si am ajuns val vartej la spital. Ii da hainele mele sotului plus o lista cu ce trebuie sa imi aduca.
Ma intinde intr-un final pe pat vine si moasa vine si dr incep sa imi recolteze analize si sa imi puna perfuzia pentru dilatatie.
Imi explica ca daca nu ma dilat trebuie sa imi fac cezariana ca pierdusem oricum deja prea mult lichid. Inchid ochii si incep sa ma rog sa decurga totul bine
si macar sa nu ajung la cezariana, incep sa ma rog pentru bebe. Intrebam pe toata lumea daca o sa fie bine si nimeni nu imi zicea ca da. Toata lumea imi zicea
ca o sa vedem in functie de cum decurg lucrurile. Ma rugam sa nu imi pierd speranta si sa pot trece peste tot ce se inatampla cu bine.
La un minut dupa ce imi monteaza perfuzia vine moasa si ma intreba daca am contractii, eu o intreb ca asa repede ea da ca altfel nu e bine. Ma panichez ca nu am contractii.
Mai stau 5 minute si vine iara, dar spre norocul meu incepusera contractiile asa usurel ca la ciclu. Imi zicea ca alea nu sunt nimic si mai asteptam.
Dupa inca ceva vreme incep sa fie mai dese si mai dureroasa, vine ma controloeaza si imi zice ca e bine dar ca inca nu sunt destul de puternice sa ma dilat.
Dupa o ora jumate vine si dr si supriza dilatatie 1. Toata lumea dezdanajduita. Imi zice ca nu nasc prea curand. Tot bateam coridorul numai sa nu stau in pat pana la sotul din dotare si inapoi doar
doar o fi mai bine. Citisem ca ajuta sa nu stai in pat. Dupa nici 10 min dupa ce pleaca dr incep sa ma adun de la durere. Anunt moasa dar imi zice ca trebuie sa fie si mai rau.
Incep sa injur in gand si sa ma intreb cat de rau trebuie sa fie. Incep sa imi pierd curajul si sa ma gandesc cu groaza ca nu nasc in noapte aceea. Ma vede intru-un final ca respir greu vine si ma controleza
si imi zice ca trebuie anuntat dr. Eu nu mai inteleg nimic. E bine e rau? Ca acum jumate de ora imi zice ca nu nasc prea curand. Vine si dr, alt control dureros imi zice sa imping o data si gata mi se spune ca
ne mutam pe masa de nasteri. Nici nu apuc sa ma dezmeticesc ca se umple de lumea sala de nasteri si trebuie sa imping. Imping de trei- patru ori cat pot eu pana simt ca nu mai pot respira si simt ca mogaldeata iese.
Imi dau lacrimile de bucurie ca scap asa de repede cand aud dr stai ca are dubla circulara de cordon. Nu respir,nu misc si dupa cateva secunde in care timpul s-a oprit in loc o aud plangand. Simt cum imi tresalta inima de bucurie. O vad si eu
in sfarsit asa mica si zbarcita cum o curata si o pun in incubator. Nu mi-e aduce nimeni sa o vad, nu imi spune nimic. Intreb daca e bine si primesc doar atat DEOCAMDATA DA.

Continui mai incolo ca s-a trezit bebelina si zbiara dupa papa.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Buna fetelor!Imi cer scuze ca nu mai sunt asa de activa dar meseria de mamica cere multe sacrificii...Sper ca sunteti bine toate!Sa va traiasca puiutii,celor care au mai nascut intre timp,felicitari si nastere usoara celor care urmeaza!
Va pup si ma duc sa citesc din urma!

Anamaria,mami de Denis(22.04.2003)&MELISSA(01.05.2010)
!!!

Mergi la inceput

Flory_blanca : astept cu nerabdare si continuarea povestii , m-au trecut fiorii cand am citit !
Bine ca in final sunteti bine .

R_ocsy 38 + Ana Sofia
AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

Felicitari tuturor celor care au nascut recent si bafta multa si bb sanatosi celor ce urmeaza la rand!

Vreau sa va spun ca a mai inflorit un liliac "Maria Sofia" pe data de 6 mai.
in 5 urasem fetelor programte pe 6, cind colo ce sa vezi , nu stiam ca aveam sa ma numar printre ele la rand !

asadar am nascut-o pe Maria Sofia la 7:45 prin cezariana, nota 10, de 2950 g

am pus 3 poze in album

revin...

Yoyoyo 38 sapt si mami de fecior Tavi (18.05.07)

Mergi la inceput