Hai REMY,MARYLENAC,CRIS!Bv IOANA,YOYO iun10 (84)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
Nana - ma bucur ca avem vesti de la tine! Recuperare rapida!
ioana- Felicitari pt printesa! Frumos tare ai povestit!
Cris, Marylenac-Nastere usoara!
Cristina- bine ai revenit acasa cu bebe Mateias care e un cuminte!
Admirat albumul de floricele de liliac! Superbi bebelusi (Nana, Lauriciu, Arturici). Ii asteptam si pe ceilalti!

Admirat album de : Lauriciu- super dragastos fratele cel mare, Theo- superba camera de bebe!, am admirat-o si pe Ania, si burtica de Madamar in natura, restul pozelor le-am admirat la vremea lor!

O zi frumoasa fetelor!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela-anda33 spune:

Buna mamicilor si burticilor!
IOANA frumoasa povestea nasterii le da curaj si celorlalte fete care vor naste natural.
NANA, ne bucuram sa avem vesti de la tine, vazut poze cu bebe ADELINA, frumoasa foc.

HAI CRIS
HAI MARYLENAC

Eu desi mai am cateva zile pana la programare, am racit,imi curge nasul, ma ustura gatul si tusesc. Sper sa imi treacapana duminica. Se pare ca nu am scapat de cezariana, buburuza mea nu vrea sa se intoarca si pace, de unde statea cumva oblic, acum sta transvers. Asta este, important este sa fie ea sanatoasa.

Ela 37+ cu Mara Ioana si mami de Alexandru (21.04.1999)

AMR 5 ZILE !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

nastere usoara fetelor de astazi

+33 bianca maria
AMR 7 sapt poate mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Buna dimineata dragelor,
nu cred ca exista pe forum om mai sucit ca mine. asa cum am spus aseara tot nu stiam exact ce voi face astazi si situatia asta de nesiguranta ma innebuneste. Am avut o noapte oarecum buna, am dormit cu Matei, l-am tinut in brate ca cine stie cand am sa mai pot dormi cu el...am visat ca eram in spital cu dr. mea, dar parca nu eram la spital sa nasc ci mai degraba sa socializez pe acolo, apoi mai urcam scari...eheeeee
Oricum vestea este ca m-a sunat la 8.30 asistenta dr. mele si m-a anuntat ca dr. nu poate lua legatura cu mine asa cum mi-a spus aseara dar ca ma asteapta azi la ora 16 la Sp. Cantacuzino. Deci...tot nu stiu dc nasc azi sau nu nasc...Oricum va dau de stire, credeti ca (in sit. in care raman la spital) as putea trimite sms vreuneia dintre voi care sunteti acasa? Cui?
O zi buna tuturor

Mami de Matei nazdravan si Tudor, 38 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

SA FACEM PUTINA GALERIE !!!

HAI MARYLENAC !!!

HAI CRIS !!!

Mergi la inceput

FELICITARI T_IOANA !!!

BINE AI VENIT SONIA ALEXANDRA !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marylenac

Buna dimineata dragelor,
nu cred ca exista pe forum om mai sucit ca mine. asa cum am spus aseara tot nu stiam exact ce voi face astazi si situatia asta de nesiguranta ma innebuneste. Am avut o noapte oarecum buna, am dormit cu Matei, l-am tinut in brate ca cine stie cand am sa mai pot dormi cu el...am visat ca eram in spital cu dr. mea, dar parca nu eram la spital sa nasc ci mai degraba sa socializez pe acolo, apoi mai urcam scari...eheeeee
Oricum vestea este ca m-a sunat la 8.30 asistenta dr. mele si m-a anuntat ca dr. nu poate lua legatura cu mine asa cum mi-a spus aseara dar ca ma asteapta azi la ora 16 la Sp. Cantacuzino. Deci...tot nu stiu dc nasc azi sau nu nasc...Oricum va dau de stire, credeti ca (in sit. in care raman la spital) as putea trimite sms vreuneia dintre voi care sunteti acasa? Cui?
O zi buna tuturor

Mami de Matei nazdravan si Tudor, 38 s

Nr meu il gasesti la contacte ! Eu am inceput deja galeria !

R_ocsy 38 + Ana Sofia
AMR 6 zile

Mergi la inceput

ALEESICO unde esti ? Tu erai mereu prin preajma !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

Despre noi - am fost azi la control. Ultimul din sarcina asta se pare. Bebelina este bine, are 3200 g dupa opinia ecografului, cu capul jos de tot, colul insa e lung si inchis. Am stabilit si data si locul intalnirii, 19 mai (se pare ca va fi aglomeratie mare miercurea viitoare pe aici) la spitalul CF2.

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 38+

Handmade by Alina

Felicitari pentru rezultatul la eco si stabilirea datei nasterii !
Suntem deja 4 pe data de 19 !!!

R_ocsy 38 + Ana Sofia
AMR 6 zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aly_

MARISA_ANA sunt trei modele din care poti sa-ti alegi pe care vrei: indiferent de salariu 30(6 partenerul) de luni cu 436 euro,20(4 partenerul) de luni cu 624 euro si 15(3 partenerul) luni cu 800 euro.La mine sa stea sotul nici nu se pune problema pt ca el castiga mai mult ca mine si nu se merita.Eu aleg varianta cu 800 pt ca mi se pare cat de cat acceptabila ca perioada de stat acasa si pt ca numa chiria mea e de 600 de euro de cei 436 si cei 624 sunt prea putini.Iar alocatia este de 320 o data la 2 luni.In comparatie cu Romania e mai bine si totusi austrieci prefera pisicile si caini pt ca "COPII SUNT SCUMPI"

34+ Larissa

AMR 6 saptamani vine

La noi si pisicile si cainii sunt scumpi ca intretinere .

R_ocsy 38 + Ana Sofia
AMR 6 zile

Mergi la inceput