Aspirante optimiste > 20 ani (497)
Raspunsuri - Pagina 6
tanamera spune:
Roxy.
Cosmina sa stii ca pe mine m-a ajutat mult temperatura bazala,din cauza ei m-am testat mai repede cu o zi,cred ca mai ti minte.
Dna PP si astazi cum va simtiti?
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
PaulaFrida spune:
bebelu nu stiu de ce aveam impresia ca e finutz de botez si e asa mai micutz.se mai intampla
Am inceput a treia folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe
Marriage ticker
TTC ticker
cos_minutza spune:
Sigur ca tin minte TanameraCred ca o sa-mi cumpar azi termometru
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bebelu86 spune:
dna PP face bine .
hai k vb mai incolo k tre sa plec la gara
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 6+
leonardo2007 spune:
camcris,
eu de la duphaston m-am balonat ca naiba.
si cred ca afecteaza temperatura bazala (e destul de constanta pe perioada pe care-l iei)
la mine e ultima zi de duphaston azi (z25).
Citat: |
citat din mesajul lui camcris bebelu tu cat zile ai luat dufastonul din Z14 pana ..... tu aveai ceva simptome mai ciudate de la ele, eu am o stare de apa in gura si usoara greata inca o data de molipsire Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
camcris spune:
[ leonardo2007
si eu ma simpt balonata si nu am decat doua zile de cand il iau, alte simptome ai avut?
de cat timp iei duphaston si ce probleme ai daca nu sunt indiscreta?
draguta spune:
leonardo cum ai luat duphastonul inainte de masa, dupa, conteaza asta?
trebuie sa inghit si eu prima pastila acu', zi-mi ce stari ai mai avut de la el
Foxi felicitari!!!!
DIDI te asteptam cu 2 liniute!!
camcris spune:
ama22 de ce stai in umbra si nu scrii?
sau tu sati si meditezi la ce scriem noi?
sau doar i-ti place sa ne citesti
elara spune:
Va invit sa ne mobilizam si sa protestam si noi impotriva masurilor guvernului Boc care vizeaza reducerea indemnizatiei CIC.
HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
si a lui Matei Catalin
Albumul printesei mele Vacantza de vara 2009 Maria - diverse nazbatii
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
leonardo2007 spune:
draguta, camcris
Eu am luat 1 dimineata si una seara. Doar balonare a fost la mine. Probabil difera de la o persoana la alta.
Camcris,
nu stiu ce probleme am :(
Doctorul ginecolog s-a uitat pe analizele hormonale si erau foarte ok. Histerosappingografie ok. Histeroscopie ok (uter usor retrovers - dar a zis ca nu afecteaza).
Dar dintr-un motiv "misterios" (n-a stiut nici el nici homeopata sa-mi zica) nu am ovulat in ultimele 2 luni (chestie dovedita prin temperatura bazala si ecografic).
Iar luna asta am luat closty pentru "deblocare" ovare si am avut 2 foliculi maricei. In Z14 Ovitrelle pt spargere (sper ca am ovulat atunci dupa) si apoi duphaston 2 pe zi pana azi.