Aspirante optimiste > 20 ani (497)
Raspunsuri - Pagina 11
nike974 spune:
semnarea petitiei e absolut inutila.oricum vor face ce vor vrea.
poate actionarea in instanta dupa ce se ia masura.
roxy_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sherbi draguta, care-i treaba cu vopsitul oualor? Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) poftiti la poze noi |
pai maine-i Inaltarea, sherbi

auzi la ea...care-i treaba

Viitoare mamica

cos_minutza spune:
Madutza semnat petitia
Paula,Sherbi 
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
roxy_s spune:
fetelor, eu daca nu pierdeam sarcina, luam 85% si mai ales ca imi facuse astia la munca 3500 lei in cartea de munca sa ma ajute sa iau mai mult.dar n-a fost sa fie.
dar nu asta este important, important este sa am
cat de repede si sanatos, ca de bani....vedem noi, cu ajutorul lui Dumnezeu ne descurcam.
Viitoare mamica 
PaulaFrida spune:
Roxy asa simt si eu,nu ma mai pot uita la stiri,cand ii vad pe gunoaiele astea de la putere ma apuca intentiile criminale,i-as tunde pe toti si pe toate ca pe Naomi(transexualul,mai stiti faza?domnu'dan,da ce cap umflat are,sufletu'meu) si dupa aia sa vina toti cetatenii sa-i scuipe in fata si sa fie pusi sa-si creasca ei copii din 600 de lei si sa traiasca din salarul minim,taraturile naibii 
Am inceput a treia folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe 
Marriage ticker
TTC ticker
oanab04 spune:
Semnat si eu de 2 ori, si pt sot o data. ![]()
Nu cred ca se va rezolva ceva doar cu o petitie,
. Nu stiu cum ar putea cineva sa se descurce sa creasca un copil cu 600 ron. 

Cel mai mult in viata imi doresc un spatiu in care sa-mi astern gandurile, barbatul iubit alaturi de care sa-mi astern noptile si un copil in care sa-mi astern viitorul...
roxy_s spune:
paula da, asa este, sa traiasca ei cu banii astia, sa-i vedem, asta ar trebui. ca nu au in capul ala decat bani, bani, bani, rahati imputiti.
ca au luat toti care cum au vrut si acum...vai, nu mai sunt bani la buget...ce nervi am pe ei!!!!!!! as pune o bomba sa-i vad pe toti cu cracii-n sus.
Viitoare mamica 
PaulaFrida spune:
Roxy asa am zis si noi,ne-om descurca cumva,sanatos sa fie bebe,asta e cel mai important
eu tot am cautat de lucru,nu am gasit nimic si am hotarat sa nici nu mai cautam,ca pana gasesc eu ceva in oraselul asta ne apuca 40 de ani fara copii,asa ca noi n-o sa luam nici indemnizatia,nici trusoul ala ca nu se mai da,bine-a fii,numai sa fie bebe sanatos

Marriage ticker
TTC ticker
roxy_s spune:
da' ce trusou se da?? ca eu nu stiu. cine ti-l da??
hai nu-mi zi ca il da statul ca ma faci sa rad p-aci![]()
![]()
Viitoare mamica 
PaulaFrida spune:
Roxy chiar ii spuneam azi dimineata sotiorului ce bine-ar fii sa se mobilizeze populatia si sa mergem cu totii sa intram acolo peste ei si sa-i batem bine,sa-i umilim asa putin ca si ei isi bat joc de noi la greu,nu le ajung banii la tarfele astea care cica conduc tara,dar nu sunt in stare sa faca ceva,n-avem drumuri,n-avem spitale,practic nimic nu merge in romanica,ei sunt niste smenari politici,in frunte cu base,numai fura si atat,pt ce se mai plateste rovigneta,unde se duc banii?la ei in buzunar.
Marriage ticker
TTC ticker