Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 20
maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro Am o durere de cap groaznica, nu pot sa dorm!!! Of...GRETY, nu cred ca e micut deloc. Al meu avea la 26 saptamani 795 grame, si a zis doctorul gine ca e ok. Fiecare bebel e diferit, si se dezvolta diferit. Eu cred ca nu ai nici un motiv sa iti faci griji... Iar de multe ori estimarile de la eco se dovedesc a fi eronate (chiar si cu 500 grame pe finalul sarcinii). Bebele meu acum , la aproape 31 de sapt, are cam 1600 grame - cred ca e cel mai slabut din odisee, dar mie mi se pare firesc- e conform graficelor ce le-am mai gasit pe net, se dezvolta saptamanal, creste bine si armonios... Plus ca difera perioada de ovulatie, etc. Nu te ingrijora, doar sa te asiguri ca mananci ce trebuie pt bebe... ![]() Noapte buna, burtici! Cristina 30+ cu ![]() |
Tin companie, si la mine sunt durerile de cap si nu stiu de ce?! La mine sunt foarte rare

... dar asta sa fie baiul.
carla_2008 spune:
Fetelor nu ma simt bine deloc,am o stare generala proasta,ma doare si pe mine capul,am contractii,,nu pot dormi...
offffff
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
27+
Carla Maria si
Cristian Alexandru
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
Dragaica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tina_80
Felicitari pt vestile bune ![]() M-am uitat pe ultima eco si spune ca la 24s si 4 zile, avea 794g tina 29+ cu ![]() |
La mine la 24 saptamani si 2 zile, bebeA 720g. si bebeB 680g.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
25+ de
Tudor Sebastian si
Felix Alexandru
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui carla_2008 Fetelor nu ma simt bine deloc,am o stare generala proasta,ma doare si pe mine capul,am contractii,,nu pot dormi... offffffDenisa-fericita cu 2 minuni in burtica 27+ Carla Maria si Cristian Alexandruhttp://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Din cat in cat ai contractii, la mine s-au mai rarit.
In schimb ieri am fost la clinica cu autobuzul, pana la statie fac 5 mminute, ei abia am ajuns acasa asta dupa 10 minute de mers pe jos, cu dureri jos si contractii din 5 in 5 minute. M-am calmat, am luat un magneziu, no-spa si m-am mai calmat.....deci e clar ca tre sa stau lipita de canapea firar sa fie, exact acum cand se face frumos afara si vreau sa scot burtica la vedere

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
25+ de
Tudor Sebastian si
Felix Alexandru
aelita spune:
CARMEN sunt aici
RODICA de cand iau banii bebelusului?de anul viitor? deci noi mai intram? si cum ingheata pensiile,adica nu le mai dau deloc sau cum?
am fost azi la analize,curba de glicemie,dupa cum stiti,beti suculetul,asteptai o ora,imi ia tona de sange![]()
rezultatele peste 2 saptamani,cand ajung la ginecolog.
hehe fetele,m-ati anuntat sa ma duc azi la analize,am vasut,Grety si mai era cineva
nu am fost nici eu chiar bine,dar nimic grav,asa stare generala proasta si m-au luat durerile sciatice,"amenitn de-un picior" vorba lu' mamaia![]()
nu mai pot sa stau nici pe spate nici pe stanga-cu piciorul impricinat-doar pe dreapta.
daca stau pe spate,nu mai pot sa ma ridic.
raman fara picior,nu pot nici sa il mai misc,nu pot sa ma intorc de pe o parte pe alta decat daca reusesc sa nu incordez deloc piciorul cu soldul stang ceea ce e f greu.
sa ma dau jos din pat e chin,mai ales ca ma dau pe stanga..
am avut si cu Andres asa dar spre sfarsit..acum e cam devreme,ma gandesc ca nu mai ridic elefantul din pat in 3 luni!
am ce e pe lista lui Carmen,cu mici diferente sau lipsuri.
sutiene de alaptat am 10 !
CARMEN,CUM SUNT CHILOTII CU BURTIERA?e voie cu ei dupa nastere sau mai incolo?
sa caut si eu ,ca nu am avut pana acum..
dar acum ma gandesc si eu ca dupa a treia sarcina nu mai scap !!! fara burta si fara vergeturi...desi inca mai sper
VARA NU E CALD CU EI? sunt pt casa?pe sub haine cum se vad?te-am zapacit.
CARLA cum mai esti?
DRAGAICA si tu la pat !
cu gemeneii nu va mai dezlipiti de pat ca deja m-a luat frica ! pe mine,dar pe voi,saracutele...
doar la pishu va mai ridicati !
mai e putin.trebuie sa fim bine toate toate !
26+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
anca_vlad spune:
| citat din mesajul lui grety_niku Buna seara iubitele!!! ![]() ![]() (burticute si viitoare )De-abia acum am ajuns acasica si de-abia astept sa ma bag la somnic ![]() ![]() ![]() Raportez bebe sanatos, cu toate cele la locul lor, cumintel (si acum la eco dormea ), singur probl este ca mi-a zis doctorita ca e cam micut ca si greutate... are 735g la 25s... la voi cat a avut la 25s??? nu ma stresez ca a zis dr ca are ritmul mai scazut de crestere si sa mananc mai multe proteine pana data viitoare sa vedem cum mai este. Fatzuca nu i-am vazut-o ca dormea pe placenta ca pe perna si nu s-a vazut decat putin... dar s-a vazut ca are buzitele mari![]() - seamana cu ta-su - ca mamica n-are buze deloc 25+ cu Eric NicholasPozici ![]() www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html" target="_blank">Petitie: "Indemnizatia pentru cresterea copilului sa ramana 85% din salariu" |
BB al meula 26s are aproape 700g si mi-a spus ca e ok-eu spun sa nu te strezi, eu nici nu prea pot manca mare lucu, ma mir de unde creste?
are timp sa recupereze de caum in colo!
Anca +26s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,
anca_vlad spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tina_80
Paai si cum sa facem, daca isi v-a prinde manutele pe la 4-5 luni?...le spalam mai des, le duc la curatatorie ...crezi ca e o solutie? Nu am stiut de nitratul de argint...imi tb la spital? sau acasa Camasile de noapte mi le-am luat deja (2 la nr) din acelea care se desfac in dreptul sanilor....sunt tare haioase. Stiu ca imi tb si chiloti Multam de sfaturi! ![]() tina 29+ cu ![]() |
depinde de bb, nu isi prinde nimic si daca se intampla stie sa le si scoata!
Anca +26s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT
anca_vlad spune:
Neata ca nu am somn!
Carmen, in general si eu sunt organizata dar nu prea le am cu planurile am o alta metoda vazand si facand si de multe ori mi-a iesit asa cum am vrut!
deh defecat profesional!
Dar, farmacia este la scara blocului asa ca orice am nevoie se rezolva in max 5min!
solutia pt buric iti trebuie acasa dupa ce cade si pediatru face acesata operatiune (cu nitratul de argint se prepara in farmacie si parca iti trebuie reteta).
Cat despre greutatea bb-ilor chiar nu e motiv de ingrijorare-cresc si dupa, exista un capitol ff sugestiv pe forum "esentele tari se tin in sticlute mici"-fiecare bb are ritmul lui de crestere!
proteine-carne nu prea pot manca-cel mult 2 oua pe saptana, la mine laptele e de baza-iar fructe, struguri si capsuni!
Azi este Inaltarea-am facut ieri oua rosii si chec si sotul a adus un cozonac(lucreaza in turism si au facut acolo in bucatarie fff bun!)
o sa fac cateva pachete si o sa impart la biserica si apoi voi da o fuga la serviciu!
Cat despre creme pt bb-ii eu m-am inteles fff bine cu bepantenul pt fundulet iar pt masaj si baita sanosan!
Dar in schimb am alta dilema, daca va fi nevoie de lapte praf-oscilez intre humana si topfferer!
Humana ill cunosc si e ff bun....
Anca +26s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
anca_vlad spune:
pt fetele care sunteti agitate seara si aveti contactii de ce nu incercati sa luati 1/2 diazepam sau sedativ pc (cel homeopat).
diazapamul relaxeaza uetrul si bb e ok nu pateste nika!
va ajuta mult, eu cand simt ca e nevoie chiar iau-am facut multe injectii cu diazepam la Vladut si nu au fost probleme pt bb!
Nu dati cu rosii, intrebati medicul ca si eu l-am intrebat si si-a dat ok-ul!
Anca +26s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT