Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (98)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

asa ca daca nu dorm la ora acesta este de la cafeaua care am baut-o ca sa mai ridic tensiunea!

Anca +26s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

dragele mele sa stiti ca de aparatori nu prea aveti nevoie, retin praf si nu este tocmai ok pt bb!

Asa am fost eu invatata de pediatrii de la vladut!

POZE VLADUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

dragele mele sa stiti ca de aparatori nu prea aveti nevoie, retin praf si nu este tocmai ok pt bb!

Asa am fost eu invatata de pediatrii de la vladut!

POZE VLADUT

Paai si cum sa facem, daca isi v-a prinde manutele pe la 4-5 luni?...le spalam mai des, le duc la curatatorie ...crezi ca e o solutie?

Nu am stiut de nitratul de argint...imi tb la spital? sau acasa

Camasile de noapte mi le-am luat deja (2 la nr) din acelea care se desfac in dreptul sanilor....sunt tare haioase.

Stiu ca imi tb si chiloti dar pe astia ii am in casa, sper sa ma mai incapa si peste 2 luni Nu am mai scris lista cu lucrurile mele personale pt spital ca multe le am. Tb sa imi mai iau 2 sutiene de alaptat.

Multam de sfaturi!

tina 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

si aici vor scadea salariile functionarilor.
si vor atinge si pensiile.
nu am inteles nici eu prea bine.
si vor lua si banii bebelusului de la nastere,toti,unicii.
Rodica,ai auzit_?

25+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

iti spuneam ieri despre asta, am auzit la radio...
azi am vazut la stiri pe Zapatero declarand ca vor scadea cu 5% salariile functionarilor si pensiile de la 1 iunie, iar de la 1 ian 2011 vor ingheta pensiile si vor taia el cheque-bebe de 2500. mai urmaresc sa vad ce si cum... cele care au ramas gravide in martie inca se mai incadreaza... mai sunt si alte prevederi de reduceri pe plan local, investitii, ajutoare etc

cum a fost cu glucoza azi?

30+ AMR 9-
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Carmen, am "furat" si de la tine ceva, ce uitasem...perie de par
Baldachinul l-am luat si eu deja, de cand am luat patutul, de la Ikea

tina 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Buna fetelor,

acum am reusit sa citesc tot ca am fost in Ungaria la eco si am ajuns seara la 9.
Am ramas socata de povestea Danei.Doamne ajuta ca micuta Mihaela sa fie bine!!
Bebeii mei sunt super ok,activi,cresc,doar ca s-a scurtat colul la 2,5
de la 4 cat il aveam.Si am si ceva contractii.Deci iar trebuie sa stau lipita de pat,ca in ultima vreme m-am cam plimbat prin casa si magazine de bebei si am si gatit.Ce ziceti de 2,5?dar inchis.e nasol?

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
27+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

vai vai ,m-ati bagat in ceatza cu listele astea lungica eu nu am cumparat absolut nimic.knd voi ajunge de acasa ma voi apuca,sper sa nu imi fie greu,ca din cate vad am multeee de luat

Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Buna seara iubitele!!!(burticute si viitoare)
De-abia acum am ajuns acasica si de-abia astept sa ma bag la somnic
Raportez bebe sanatos, cu toate cele la locul lor, cumintel(si acum la eco dormea), singur probl este ca mi-a zis doctorita ca e cam micut ca si greutate... are 735g la 25s... la voi cat a avut la 25s??? nu ma stresez ca a zis dr ca are ritmul mai scazut de crestere si sa mananc mai multe proteine pana data viitoare sa vedem cum mai este. Fatzuca nu i-am vazut-o ca dormea pe placenta ca pe perna si nu s-a vazut decat putin... dar s-a vazut ca are buzitele mari- seamana cu ta-su- ca mamica n-are buze deloc... aa si a ramas baietel!

25+ cu Eric Nicholas
Pozici
www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html" target="_blank">Petitie: "Indemnizatia pentru cresterea copilului sa ramana 85% din salariu"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

grety, mergem la Filantropia la spital. Sunt cursuri gratuite. Sunt 4 module, 1 modul/ saptamana. Asta de azi e modulul 2 - nasterea. Urmatorul curs incepe cand se termina asta.

31+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 7 saptamani! Dar nu mai mult de 9 !

aha... si e si pentru tatici??? imi dai si mie mai multe detalii pe pm???

25+ cu Eric Nicholas
Pozici
www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html" target="_blank">Petitie: "Indemnizatia pentru cresterea copilului sa ramana 85% din salariu"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maurice

carmen - ca de fiecare data sfaturile tale sunt binevenite, esti un suflet mare . Nu m-as fi gandit sa pun asa asa problema cu doctorul, legat de faptul daca trebuie urmarit sau nu colul, o sa-l intreb exact acest lucru. Maine ma vad iar cu el, pt ca ieri mergand in regim de urgenta n-am avut programare si n-a avut timp decat sa vada colul.
Te felicit pentru intrarea in trim 3 si Dumnezeu sa va tina pe amandoua bine pana la minim sapt 37!

Mycya - ma bucur mult pentru pentru vestile bune, sa dea Dumnezeu sa fie rinichii bine de acum incolo!

grety_niku - frumoasa povestea voastra de dragoste, am citit-o si eu cu intarziere
24+

25+ cu Eric Nicholas
Pozici

Mergi la inceput