Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 16

bumblebee spune:
Vazut 2 burtici frumoase, Enik si Florentina.
Ancaaaaa, am si eu varice la pasa, merg ca un ratoi, sigur trece dupa ce nastem? N-are nicio interdictie pt nastere naturala
, scuza-ma ca te stresez, dar tu prezentandu-te deja la medic stii mult mai multe ca mine.
Alina 28+ cu
gargarita

anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Vazut 2 burtici frumoase, Enik si Florentina. Ancaaaaa, am si eu varice la pasa ![]() ![]() ![]() ![]() Alina ![]() ![]() gargarita |
Alina nu ma streszi...eu voi face sigur cezariana pt ca primul e tot cu cezariana, mi-a spus ca pot sa ma dau cu o crema dar nu ma gasit-o la farmacie si smi-a spus ca nu e prob pt nasterea naturala, nu ai ce sa faci se retrag dupa nastere!

Anca +26s

POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

enik83 spune:
ma bucur ca va place burtik mea.. pun poze doar cu burtik pt ca imi fac mereu eu poze..
26+ cu o minune de
poze

enik83 spune:
vazut burtik lui Florentina..dragalasa foc..
bumbelbee..m-am uitat si la pozicile tale..eram curioasa..eee alta treaba.. 26+ cu o minune de
poze

bumblebee spune:
Enik, stai sa ma vezi, ca ma mai fac, dar ma mandresc cu burtica rotunda
Alina 28+ cu
gargarita

ooana spune:
Buna seara
am pus si eu poze intr-un final cu burtica, caruciorul si cateva dintre hainutele cumparate ...cand intru in concediu mai fac poze si va mai arat, eu am terminat achizitia cel putin a hainutelor
citat din mesajul lui enik83 fetele am pus si eu pozici calde cu burtik.. si cu lucrurile cump ieri de la second.. ![]() intru sa va vad si pe voi..care ziceat ca ati pus pozici recente??? ![]() ![]() poze |
a vazut pozele frumoaseeee

Oana

ooana spune:
citat din mesajul lui maurice ooana - foarte dragut caruciorul, are de toate? ![]() |
da, are landou, partea sport si scoica...plus geanta

Oana

ooana spune:
citat din mesajul lui tina_80 Am revenit! ![]() ![]() ![]() Am fost si am luat aprox. tot ceea ce am considerat eu ca o sa-mi trebuiasca in primele luni de viata si de vara. - 5 body-uri, cu maneca scurta si dintr-un bumbac subtire - 1 salopeta f subtire, fara maneci - 3 costumase de iesit pe afara, mor dupa ele...unul are pantalonii scurti tip gogosar ![]() - 2 paturici, una pt in casa si una sa o pun in carucior - 1 prosop - 2caciulite subtiri,ciorapei, manusi Mama Aelita ![]() ![]() Mai vreau sa iau niste pantaloni scurti, niste body-uri Ma duc sa recuperez..... ![]() tina ![]() ![]() |
felicitari pentru achizitii...si asteptam pozici

Oana