Proteus

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Citat:
citat din mesajul lui carmaw
---------------------------------------------------------------------
Nu vad unde am scris ca este pt bebelusii de 2 zile( mai bine )

carmaw, subiectul este despre un bebelus nou-nascut. se asteapta sfaturi si opinii despre acest lucru, nu generalitati despre medicina naturista.

Roxana

A fost la inceput in
Sunt in panicà
deci eu am raspuns la topicul asta si mesajul meu era pt mamà
Ca intre timp sa mutat ok mutat sa fie!
SANATATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Hipopo,si baietelul soferului nostru a fost scos din spital cu Proteus,si l-a tratat dr Stanciu Adrian de la Budimex.A facut tratament cam 2 ani pana a scapat,si acum e bine,are 11 ani ,si domnul dr si-a amintit de el cand a fost tatal lui cu noi la dansul .daca vreti sa vb cu dansul,va pot da nr de telefon sa vedeti daca e de acord sa veniti la el.Sper sa scape puiul mic cat de repede cu putinta sa creasca mare si fara pb.

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hipopo spune:

Multumesc, aveam nevoie sa aud ca poate bebe va fi bine.
Multumesc, Ralucajosan, ca ai impartasit experienta ta aici.

Bebelusul a facut icter si continua sa verse. De azi dimineata pana la ora 18 va fi pusa in repaus digestiv, adica va fi hranita doar prin perfuzie si in seara aceasta asistentele vor incerca sa ii introduca 5 ml de lapte matern.
Mama ei nu prea are lactatie, cred ca e din cauza supararii si a tensiunii in care se afla. Incerc sa o linistesc, dar cand o aud plangand, plang si eu.

Nu a facut febra pana acum si scaunele ar fi bune, insa leucocitele sunt cam mari. Asta e tot ce stiu.
Asteptam alte rezultate maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucajosan spune:

Acum imi amintesc ca si Alexandra a fost in repaus digestiv o zi sau chiar doua, tot din cauza ca varsa mult. Cu lactatia stiu ca se poate diminua din cauza stresului. Si eu am avut foarte mult lapte la inceput, dar dupa 2 sapt de stat in spital aveam zile cand nu mai aveam deloc lapte. Ideea este cat mai putin stres si cat mai putine lacrimi desi stiu ca e f greu pt tanara mamica.
Sanatate multa si daca va pot ajuta cu ceva va rog sa/mi scrieti pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Tratament homeopat, asa a scapat fetita mea, dupa ce am incercat cu antibiotic. Ea a avut infectie urinara cu dureri foarte mari.

Mateisi Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Hipopo, imi pare rau ca raspunsul meu vine asa de tarziu, pentru ca noi am fost exact in situatia voastra....
Mie mi s-a descoperit o infectie cu Proteus in ultima saptamana de sarcina. Nu am apucat sa o tratez.David s-a nascut natural.
La noi totul a parut ok in primele doua zile la maternitate.Ajunsi acasa la 2 zile a inceput sa aiba niste scaune foarte dese si ciudate.Am fost internati la spitalul de copii.A fost trecut pe antibiotice dupa ce s-a aratat in analizele care se fac pe loc ca are infectie in organism si ca era deshidratat foarte tare (de la 3400 la externare din maternitate ajunsese la 3100 - deci pierduse in cateva ore 10% din greutate).
Am fost trecuti pe antibiotice urgent.Branula, perfuzie pentru rehidratare, glucoza, stat si la lampa din cauza de icter. Eu nu aveam san, ii dadeam lapte fara lactoza.
Eu am inteles atunci urgenta administrarii antibioticului. Era extrem de riscant la un bebe asa mic sa se mai astepte inca 3 zile pana iesea rezultatul analizelor si de-abia atunci sa se intervina.
La analize a iesit clar Proteus - nu mai stiu exact daca in bontul ombilical sau in secretiile nazale.
Am stat pe antibiotic 7 zile in spitalul de copii.Am continuat cu perfuzii cea mai mare parte din timp.

A fost foarte greu...si va inteleg foarte bine..Dar de atunci nu au mai fost probleme deloc la capitolul infectie cu Proteus.Ulterior totul a fost bine, intre timp am reusit sa il alaptez la san, a recuperat rapid greutatea pierduta si totul este bine acum. Si a fost bine totul imediat dupa iesirea din spitalul respectiv.Deci nu au fost urmari pe termen lung decat psihic.Pentru adulti.

Multa sanatate si putere mamei si fetitei!

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspuns, asta asteptam, o incurajare din partea cuiva care a trecut prin aceeasi experienta.

Bebe pare mai bine, acum mananca si un pic de lapte de la mami cu seringa. Si nu mai vomita atat de mult. Dar e tot la terapie intensiva... Speram sa se fac repede bine de tot.

Si mai e ceva: cand mananca, se invineteste de parca nu ar mai avea aer. Vi s-a intamplat si voua ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hipopo

Multumesc pentru raspuns, asta asteptam, o incurajare din partea cuiva care a trecut prin aceeasi experienta.

Bebe pare mai bine, acum mananca si un pic de lapte de la mami cu seringa. Si nu mai vomita atat de mult. Dar e tot la terapie intensiva... Speram sa se fac repede bine de tot.

Si mai e ceva: cand mananca, se invineteste de parca nu ar mai avea aer. Vi s-a intamplat si voua ?

Nu stiu ce sa zic de treaba cu invinetitul...poate conteaza pentru linistea voastra si sa simtiti ca medicii care se ocupa de voi isi dau interesul.
Imi pare rau ca nu pot fi mai de ajutor...eu stiu doar treaba cu Proteus-ul prin care suntem trecuti.La noi s-a manifestat toata treaba cu scaune foarte dese, apoase, pierdere mare de greutate in timp scurt, deshidratare.Nu a varsat in timpul asta.
Banuiesc ca intre timp a aparut si rezultatul la analize...probabil se stie exact despre ce fel de infectie este vorba la ora asta.

Dar un 'inceput' prost (sunt sigura ca nici o mamica nu isi doreste sa 'sarbatoreasca' o saptamana din viata copilului in spitalul de copii) nu inseamna ca va avea urmari mai tarziu. Al meu de ex in afara unui alt episod cu enterocolita pe la 6 luni (probabi ceva din diversificare nu i-a priit), nu a mai avut absolut nimic pana acum la un an si 8 luni. Deci ma bucur de un baiatel sanatos!Chiar daca pentru noi inceputul vietii in 3 nu a fost cum ne imaginam.

Stiu ca e greu si pentru voi...dar trebuie sa fiti tari!Inca o data multa sanatate

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Din cate am inteles, ar fi vorba de o infectie digestiva. Copilul a inceput sa manance cam 30 ml de lapte matern cu seringa si nu prea a mai varsat.

Asteptam si speram sa fie spre bine.

Astazi i-am trimis surorii mele (mama bebelusei) toate comentariile voastre de cand am lansat subiectul si a fost foarte impresionata.

Va multumim tuturor !

Mergi la inceput

Bebe a venit acasa de o saptamana si e bine. Desi... e normal sa si planga ? :)

Va multumesc tuturor pentru sprijinul vostru.

Multa sanatate tuturor !

Mergi la inceput