Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 4
miria_cristina spune:
Cum ieri l-am scos afara si i-a fost cam cald si mai batea si vantul nitel plus laptele mai rece pe care i l-am dat de cateva ori noaptea, m-a facut sa crojetez iarasi scenarii.
Daca m-ar vedea cineva m-ar intreba, sigur, daca am muncit vreodata la viata mea, ca altfel cum sa iti faci scenarii daca n-ai timp de asa ceva, insa eu sunt om potent pot si sa muncesc si sa creez probleme daca n-am.
greenfrog spune:
Oana eu am luat pungutele pentru sumar de urina de la policlinica pentru ca mi-au explicat ca e mai bine sa fie in clinica cand se recolteaza. dar am inteles ca se gasesc si la farmacii. o sa intreb pediatra si iti spun.
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)
miria_cristina spune:
OANA - Bine ca poti astepta atat. Eu am mancarime la chestii deastea. Pana nu le am nu dorm, mai ales pentru copii.
honeybaby spune:
Oana. Miria - frumoase hainute. Poate dam si noi o tura, dar sa mai creasca bebelunici si sa aiba un program ca acum papa des ziua.
Offf saraca mamica de gemunute. Ce nedreapta e viata. Ma rog sa traiasca puitul mic si nevinovat
Eu, mama nebuna, nu i-am luat niciodata temperatura..
Am fost azi la pediatru ca sunt stresata ca nu ia in greutate.
Fotomodela mea are 3900 la o luna jumate. Sunt nou nascuti mai mari ca ea. In schimb s-a lungit , are 55 de cm
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
oanaiacovita spune:
Uite Roxi:
http://www.libertatea.ro/stire/foto-tori-spelling-se-mentine-in-forma-plimbandu-si-copiii-cu-bicicleta-287670.html
Ce zici de asa carut???
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
My_Lady0091 spune:
intrati aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152145 si alaturati-va mamicilor care vor avea de suferit prin stabilirea indemnizatiei la 600 lei...
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
miria_cristina spune:
DENISA - Pai, de ce sa ii iei temperatura daca nu observi nimic?
Doar ca sa-l zgandari, ca n-are ce sa-i placa.
Al meu avea capul cald, iar eu m-am speriat ca mi se parea si mai cald decat arata termometrul.Ca, de, numai eu vad prin lupa!
honeybaby spune:
Mama ce as vrea si eu asa ceva.
Pun cos in spate si o pun pe Honey si gata trupa.
V-am zis ca am tuns-o pe Honey? Arata ca un sobolan gras
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
nibi_niki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby Eu, mama nebuna, nu i-am luat niciodata temperatura.. Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010) Doamne ajuta sa fim sanatoase ! Poze & Filmulete Bebeluna |
Idem,asa ca nu te ingrijora...suntem doua mame nebune.Maria la o luna jumate avea 3700.
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....9KG
miria_cristina spune:
DENISA - Ce vrei? miting sau nu inteleg eu ?!
Daca s-ar rezolva ceva, dar la noi e ca la nimeni si nu cred ca se va tine cont de oameni. Altfel, nici nu s-ar fi ajuns aici, daca cineva ar fi gandit logic si cu bun simt, respectand mamele.
Dar in tara asta nu exista respect pentru nimic.