Prietene la bine si la greu - 13
Raspunsuri - Pagina 20
ralu_seby spune:
Ielau, it's me again,
Feteleee, am gasit azi razatoare din sticla, la mami in piata, 9 lei/buc. Stiu ca mai sunt gagici care cautau...
Deci, in ton cu asa-zisele "mame denaturate", va anunt oficial ca si Matei a facu buf! din pat. Lesinatu e bine, a plans putin din cauza "planarii", l-am gasit pe parchet pe burta, pe aleza Happy. S-a-ntamplat cand ma pregateam de baita, cand am verificat apa. Si am auzit copilul plangand cu foc. Nu va spun ca taica-su a sarit ca ars din cada (facea si el baie) si a alergat spre noi. Numai ca eu am iesit cea mai "sifonata" din treaba asta, pt ca sotul era si mai speriat decat copilul si mai crizat ca l-am lasat de capul lui, apoi am alunecat pe gresia baltita de apa scursa de pe el, ma doare o fesa si mi s-a luat o bucatica de piele de pe palma, de la cazatura. Eu una sunt destul de calma in astfel de situatii, sunt constienta ca vor mai urma, insa voi incerca sa fiu mai atenta. Distanta pana la podea nu a fost mare. Sotul ma batea la cap sa mergem la spital, ca de ce mai plange (ii era deja somn dupa baita). A vazut ca e la fel de agitat, ca e ok si ca a adormit ca de obicei. Si asta a fost noua experienta.
Mi-e tare somn, nu mai am rabdare sa scriu acum o placinta, dar ma revansez maine.
Va kissulesc mult si apasat!!!
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ali762000 App am vazut ca voi deja le dati la bebei cartofi, mie nu mi-a recomandat inca pediatra cartofii si e o problema ca al meu nu mai mananca asa de bine pireul de legume cu carne de pui. Cred ca s-a scarbit si el. Ce ziceti oare sa ii introduc si eu la al meu cartofi? Ca sa ii mai schimb si eu meniul, ca zau ca nu mai stiu ce sa ii mai fac. Ca eu supa o fac tot asa cu: carne de pui, morcov, patrunjel, telina, ceapa, dovlcel. Oare ce as mai putea sa ii mai dau in loc de zarzavaturile astea? A si doctorita a zis sa ii dau in fiecare zi carne, voi asa procedati? ALI mama lui MIHAI |
Nici noua nu ne-a recomandat pediatra cartoful decat cel mai devreme dupa 8 luni, insa eu ii dau cartof dulce care ii place foarte mult. Il fac cu dovlecel ca o crema. Azi am facut brocoli cu carnita si dovlecel.
Ptr. kk ai incercat pere?
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
DianaR spune:
Fac cap nou. Sper sa pot.
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
DianaR spune:
Cap 14!
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete