Prietene la bine si la greu - 13
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
Flavours spune:
hello girls,
multumesc mult pt urarile de sanatate pentru bebe. el e in continuare voios, dar si in continuare cacacios...
coque - acum e la regim cu morcov, mar copt, branzica si lapte fara lactoza... inainte de regim, apucasem sa ii bag ceva verzituri, dar rar si putine (nitratii) si branza de vaca pe care o fac din lapte de la tara, capsule probiotice cu 10 tipuri de lactobacili si apoi dat pe foc iaurtelul rezultat.
am observat ca in orice i-as pune faina aia de orez tot nu vrea sa se atinga de ea... abia azi noapte prin somn am reusit sa ii strecor biberonul cu lapte si orez si sa bea 40-50 de ml.
eu nu i-am dat inca vreun medicament pt diaree... dar cred ca ma bag la hidrasec, daca mai continua.
pupici si bafta cu vaccinarile astea! eu abia astept sa scap de ele... la 7 luni jumate abia e ultimul infanrix penta... ca noi am fost mai reticenti...
mamica lui Tudor (04.11.2009)
POZE CU TUDOR
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_80/monica_80.jpg)
monica_80 spune:
Hristos a inaltat!
Doamnele sunt servite: tort de fructe, sucuri naturale pe alese, fursecuri, prajituri, vin si bere de la tati.....era sa uit si cafeaua fara cofeina pentru cine pofteste de
scump Maria 13.12.2009
pozici
crissa13 spune:
Buna ziua,
Am vazut pozele Anabellei e superba!!!
Dymo bun venit inapoi!
Dozz si eu am observat acelasi lucru la Robert cand avem oaspeti sau cand mergem in vizita, e curios, rade, dar seara cade rupt de oboseala, si e mai marait.
Ralu si em inceput sa il mai tin pe Rober in fundulet intre perne. Cand plecam la plimbare in carut nu mai vrea sa stea la prima treapta incearca sa se ridice, tine coatele incordate, si am inceput sa il ridic la 60 de grade, dar cand vad ca se relaxeaza il las inapoi la prima trepta.
Am reusit sa iesim aseara afara , am intrat in casa la ora 9.
Eu nu mai beau ceai de stimulare a lactatiei de cand avea bebe 2 luni, cand beam imi explodau sanii.Il am in casa, daca observ vreo scadere a cantitatii,incep sa il beau iar.
Padi nici Robert nu se rostogoleste si nu imi fac griji, fiecare copil are ritmul lui.
Andre dar cum arata copii acolo??
Lauridi felicitari pt dintisor!!
Lavi , ii trimit lui Rares somnic de la mine, sau mai bine de la sora mea care e gravida si ar dormi toata ziua, si toata noaptea.
Laura nu poti macar sa ajungi la dr de fam sa vezi ce iti zice?
Ionela Robert ar vrea sa se ridice direct in picioare, dar nu poate sa stea ca e mic, noi suntem mai mici cu o luna.
Ali Super ca v-ati facut bine.
na_bo chiar daca se gaseste Ibalginul farmaciile nu sunt interesatre sa il aduca sau sa il dea compensat pt ca nu si-ai primit banii de la casele de asigurari de luni de zile.Multa sanatate Amaliei.
La multe lunite Maria!!!
mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissa13Andre dar cum arata copii acolo?? |
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariadna33/ariadna33.jpg)
ariadna33 spune:
fetelor va tot aud cu glutenul, dupa 6 luni este permis, eu asa stiu ... ma insel cumva? glutenul asta nu e vreo chimicala sau vreun E, pur si simplu sunt cereale care contin gluten (graul de exemplu0 si cereale care nu contin gluten (orez, porumb)... pana la 6 luni nu e indicat, dar n-o sa le dau cereale de orez pana la un an ca si asa se constipa saracutii de la piureuri... eu le-am bagat cereale cu gluten speciale pentru peste 6 luni de la milupa, 7 cereale bio printre care si graul , la inceput putin ca sa vad nu aiba vreo reactie naspa... am luat si nestle si humana cu gluten peste 6 luni...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariadna33/ariadna33.jpg)
ariadna33 spune:
semnati si voi daca va pasa http://www.realitatea.net/petitie-online--mentineti-indemnizatia-pentru-mame-la-85prc--din-venit--semneaza-aici_713324_semneaza.html
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RamonaCopot/RamonaCopot.jpg)
RamonaCopot spune:
Buna dragele mele,
am intrat si eu rapid sa o pup pe Mitzi si familionul ei de mitzicosi, ca am primit crema de protectie solara. Acum mai ramane sa apara soarele .
si iti raman datoare (mai ales ca nu ne-ai taxat cat trebuia si sper sa ma compensez si eu candva. Daca ai nevoie de ceva de pe la Strehaia
, zi repede ca acum fac colet{eventual cu vreo cativa tigani, ca de astia is muuuuulti pe aici} ca de luni sper sa ne auzim de la Alba
)
Apoi sa va dau si voua un pupic, pe rand si la toate si ma intorc la strachinile mele, ca trebuie sa hranesc copilul, sa ii fac sa pape, sa ma apuc de triat bagaje sa incapem intr-o singura masina, ca bani de doua nema
. O sa ii facem o surpriza la oacra, ca nu o anunt ca ne ducem, poate face un atac de cord si scapam de ea
(da parca nici asa nu e bine, ca tot raul ar pica pe mine).
Repede doo vorbe despre Dominic: sta in fundulet singur si cate jumatate de ora, daca il pun pe ceva tare si drept, gen banca, parchet cu covor deasupra. Daca il pun in pat se balanseaza si cade. Apropos. Lavi, ia incetrca si tu asa sa vezi, ca eu am ramas muta cand am vazut ca pe banca in parc sa singur si acasa pe pat nici 1 minut nu putea. E un mare kkcios, face ca si atunci cand era mic, dupa fiecare papa, sau mai bine zis in timp ce papa si trebuie sa am mare grija, daca ii dau cu bibe sa pape sa i-=l scot repede din gura, ca trage si din el in timp ce se screme si se ineaca, apoi vomita.
Papa si nu prea, are zile si zile, dar faza care tare imi displace e ca s-a invatat sa pape doar in camera la noi, in pat, pe perini. Daca il pun in scaunel nu prea deschide gurita sa pape nici daca e lesinat de foame. Sper sa il dezvat si de obiceiul asta, ca nu am timp sa tot schimb la asternuturi de 4-5 ori pe zi.
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simina_kin/simina_kin.jpg)
simina_kin spune:
Vin si eu sa-mi descarc sufletul aici, ca am hotarat impreuna cu sotul sanu spunem familiei ce s-a intamplat
Azinoapte s-a trezit fata pe la 23 cu chef de joaca, ne-am jucat putin cu ea si-am hotarat sa o adorm (ca deobicei) langa mine in pat, numai ca am adormit amandoua, si fara "cazemata" pusa, iar pe la 00,30 am auzit o busitura puternica si a incepunt sa urle saracuta
, a cazut din pat
, nu pot sa-mi imaginez cum
,ca eu eram la margine, cum a ajuns sa cada in dreptul meu???? si stau si ma gandesc daca Doamne fereste un am fost atat de tampita in somn si-am aruncat-o
..........nu mai pot, sunt terminata, sunt cea mai denaturata mama
. Ea nu a avut semne , ceva, dar a vomitat putin
, apoi s-a pus pe ras si dupa vreo 15 ,min a adormit
Am fost la Budimex cum s-a luminat, Slava Domnului nu are nimic, dar eu nu-mi pot ierta asa ceva
M-am umflat la fata de cat am plans, si tot nu ma pot opri.
N-am crezut ca o sa m-i se intample mie asa ceva
Si mai al naibii este ca a cazut si pe acumulatorul leptopului, pe langa faptul ca era parchet
Imi vine sa ma dau cu capul de pereti fericita de
ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumfy_12/strumfy_12.jpg)
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Noi ne regatim de plimbare..dar pana atunci am intrat sa vad ce mai faceti..dar vad ca sunteti suparate..si eu..dar o sa trecem si peste asta.
Ramona felicitari pe progresele lui Dominic.
Simina bine ca nu a patit fata nimik. Si eu am obiceiul sa o iau in pat cu mine si cateodata adorm inaintea ei...dar cel mai tare mi-e frica sa nu o sufoc, sau sa imi las greutatea pe ea.
Gata tre sa fug... Va pupik pe toate!
Mami fericita de strumfita
Flavours spune:
simina, cum sa o arunci tu din pat? nu cred asa ceva. probabil erai foarte buimaca de somn si de la sperietura ai crezut asta...
mamica lui Tudor (04.11.2009)
POZE CU TUDOR