NU mai am rabdare!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana1968 spune:

Buna dimineata,
Raceala s-a manifestat intai ca imi era f. fri la ppicioare, la burta, dupa care m-a usturat in zona cu pricina, dar nu cand urinam ci tot timpul si aveam o usoara scurere. M-am dus asa intr-o doara si mi--a zis ca am tot inflamat (trompe, ovare plus o infectie) si am urmat un tratament. Peste o luna nu mai aveam.
Mai pun o intrebare: daca azi a 9 a zi de la concepere si a 20 zi de la ciclu am temperatura 37,1 inseamna ca am sanse sa fi ramas?

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Diana, daca ar fi a 9-a zi de la concepere asta inseamna ai cam 8,9 zile de temp ridicata, da sau nu? Asta e putin. E prea devreme sa ne pronuntam. Dupa 16, 17 zile de temperatura ridicata se poate pune problema. Mai asteapta un picut, ok?
La ce ora iti iei tu temperatura?

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana1968 spune:

Mi-o iau la 7 dimineata. Dar asta nu inseamna putintel sa astept. Adica inca 8 zile????? Fooooarte mult. Sa vedem luni sau marti cand va trebui sa-mi vina cum o sa fie. Deci tot 8 zile de asteptare. Crunt. Macar daca as avea niscavai simptoame , dar nu. In afara ca ma dor sanii altceva nimc. Dar pe mine ma mai dor inainte sa-mi vina cam cu o saptamana.

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Am inteles sa traiti.Ma duc sa verific si daca e bun, bem si noi...

adar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Diana poate poate .Sa dea D-zeu sa fie cu okisori ,asteptam vesti

Eryka & sufletzelul din burtica ---„

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Stiu ca asteptarea asta e grea, insa cel mai bine nu te mai gandesti. Gaseste-ti in permanenta o preocupare pt a trece timpul mai repede, iar dupa aceste zile ne spui ce si cum, ok?

CRinuta

Mergi la inceput