Dana (Noname) are nevoie de noi!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Doamne,nu imi vine sa cred! Am pagina deschisa de azi-dimineata dar nu am reusit sa intru.Am lasat treaba si am venit la PC si am vazut ca se roaga toata lumea la ora 13,sunt doar cateva peste fix... maa rog pentru voi,Doamne Fa o minune cum numai Tu poti,si salveaza fetita,salveaz-o si pe mamica ei,ca inebuneste de durere...

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Mihaela lupta micuto cu viata sa ii faci o bucurie mamei tale.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Maicutza Sfanta tu care stii durerea de mama roaga-te bunului Dumnezeu pentru fetita Danei, Mihaela,sa aibe zile multe si sanatate,sa ii aline sufletul mamei ei care a pierdut deja un ingeras .primeste Doamne toate rugaciunile noastre,fie-ti mila de o mama indurerata si ajuto
]
Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Eu am citit acatistul Sf Nectarie pt micuta Mihaela.

Viitoare

http://ariannam.sunphoto.ro/Desene_pe_pereti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Eu nu stiu rugaciuni,nu am fost credincioasa tare niciodata,stiu doar tatal nostru si Crezul,dar cred ca propriile cuvinte au spus mult maibine ce este in sufletul meu.Trist si totusi nu trebuie sa ne pierdem credinta si speranta,ele merg mana in mana.
Dana,ma rog pentru ine si micuta Mihaela

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

orice rugaciune este binevenita. numai sa ajutam..

----------------------------------------------
my somebody....

30+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Veniti la protest, sa mentinem indemnizatia! Inscriere ferma de participare in lista:
https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AreSvjbNas88dFprOWZVazVxM25mX2ZQQm1tUXBKa2c&hl=en

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Sunt si eu alaturi de Dana si ma rog Lui Dumnezeu sa o ajute sa-i traiasca fetitele!!! Doamne esti Bun si Milos!!! Numai TU poti salva aceste micute, numai TU poti face minuni!

------------------------------------
Cea mai fericita cu acte in regula!!!

Doamne, numai TU poti face minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Sa-i dea Dumnezeu viata micutei Mihaela si putere mamei ei Dana sa poata trece peste tot ce s-a intamplat si aceasta mica fiinta sa-i fie lumina pentru un nou inceput,Doamne-ajuta!

Din cand in cand este bine sa te opresti din urmarirea fericirii si sa te multumesti sa fi fericit – Guillaume Apoillnaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Dana va multumeste tuturor ,va fi recunoscatoare pentru toate rugaciunile inaltate pentru comorile ei.!

Din cand in cand este bine sa te opresti din urmarirea fericirii si sa te multumesti sa fi fericit – Guillaume Apoillnaire

Mergi la inceput