Televizoare 3D

Televizoare 3D | Autor: cici

Link direct la acest mesaj

In mare forta intra acum pe piata televizoarele 3D, playere Blu-ray si cd-uri Blu-ray.Sa ma corectati daca gresesc.
Bineinteles ca si pretul este pe masura :cca 3000 de euro.
Ati vazut vreun film ,sau vreo emisiune pe televizor 3D?
Isi merita banii? Este televizorul 3D un tv al viitorului? Ce impresie v-a lasat?
Daca am un tv 3D si 20 de perechi de ochelari ,intr-o camera la o petrecere putem viziona tot grupul un film,sau trebuie sa stai la o anumita distanta de tv?
Si daca imi cumpar tv 3D ,gasesc cd-uri titrate cu filme pentru copii si pentru noi?


Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Cici televizorul 3D e chiar la inceput. Nu stiu cita lume l-a testat deja ca sa ii dea un raspuns A fost scos de un singur producator (samsung), e o caruta de bani si inca nici nu se stie daca va prinde la public. Oricum segmentul de piata careia i se adreseaza e destul de ingust, parerea mea. Plus ca poti vedea doar filmele care sunt 3D si televiziunea inca nu emite 3D nici macar aici ... asta din cite stiu eu Noi am testat unul aici in magazin dar nu e pentru noi. Noi nici la filme 3D la cinema nu mergem pentru ca am incercat experienta si am iesit tot familionul cu dureri de cap, deci clar nu suntem noi design pentru asta ceva asa ca preferam varianta clasica.

Uite aici mai multe detalii :
http://www.samsung.com/us/learningresources3D/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Am vazut eu. Dar daca te nimeresti in preajma lui si n-ai ochelarii, dai la ratze la greu .

www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Tzuni noi dam la rate cind avem ochelarii . Fara ochelari mie imaginea mi se pare a fi ca pe jucariile alea de plastic ondulat care privite din unghiuri diferite arata imagini diferite (sper ca stiti la care ma refer , ca altfel nu stiu cum le cheama :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Eu am intzeles ca Diaconescu aduce televiziunea 3D in Romania!Chiar m-am certat cu fratele meu la auzul unei asemena enormitatzi!(mie mi s epare o enormitate,nu si altora)!

In conditziile in care nici macar televiziunea digitala nu e peste tot in tzara,televiziune 3D,in conditziile actuale e tot ce lipseste Romaniei!

In alta ordine de idei,cici,televizorul in 3D nu are nici pe departe acelasi efect ca si cinematograful!In Europa din cercetarile mele(da,recunosc ca amcercetat dupa ce am aflat de Diaconescu)este doar televiziunea engleza care detzine un canal care transmite DIN cIND IN CIND,cite un meci de fotbal!

editez ca am uitat esentzialul!Mie mi se pare nerentabila ivestitzia intr-un tv 3D acum

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui cici

In mare forta intra acum pe piata televizoarele 3D, playere Blu-ray si cd-uri Blu-ray.Sa ma corectati daca gresesc.La televizoarele 3D nu ma pricep...dar sistemul blu ray a intrat mai demultisor...nici nu mai costa o avere, iar calitatea este vizibila. Problema cu ele este ca piata de cd si dvd in acest sistem este saracuta.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Am vazut un televizor expus la magazinul Real-Policolor deschis de curand. Cand m-am uitat la ecran inainte de a-mi pune ochelarii mi s-a parut foarte urat, dar dupa ce mi-am pus ochelarii imaginea mi s-a parut superok. Rula pe ecran un film de desene animate. Pretul era in jur de 8.000 lei.

Acum sa fiu sincera nu prea m-as baga la un astfel de televizor din urmatoarele motive:
1 - cred ca deocamdata pretul este exagerat
2 - mi se pare incomod sa stai cu ochelarii pe nas ca sa te uiti la tv (eu nu m-am obisnuit de vreo 2 ani sa ii port pe cei de vedere). Uneori mai ma invart prin casa si trag cu ochiul la tv ... ce sa fac sa ma invart sa caut ochelarii dupa ce abia gasesc telecomanda?
3 - pana vom emite noi programe 3D mai dureaza 10 ani. Am auzit si eu ca va emite Dan Diaconescu, dar cred ca e o gluma pentru ca 3D = Dan Diaconescu Direct
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Adevarul e ca eu am vazut cand eram mai tanara ,la cinema o serie de filmulete de scurt metraj 3D.Am fost asa de incantata si m-a facut foarte fericita aparitia televizoarelor 3D.Aici in oras n-au aparut inca, probabil mai mult in Bucuresti sunt deocamndata.M-am dezumflat insa tare dupa ce am inteles de la voi si de la altii ca una e la cinema 3D ,alta e la tv.Aproape ca ma gandeam si la o mica afacere ,in sensul asta ,sa difuzez filme pentru copii 3D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Alba ca Zapada ,e tare legatura dintre 3D si Diaconescu

Mergi la inceput