Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (51)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianaj1978

buna fetelor!
am si eu vesti bune de ieri. am fost la morfofetala si totul este in regula cu fetita, are 478g si e foarte jucausa, nu prea a vrut sa stea la poze cu fata, ne-a aratat mai mult piciorusele si spatele. dar nu-i nimic, doctorul ne-a facut un filmulet cu ea in miscare (bineinteles) in care se vede aproape in intregime si cu inimioara batand. doamne ce e si cu tehnologia asta, va dati seama ce amintiri frumoase vor avea copilasii nostri, chiar de pe vremea cand erau in burtica :)
va urez o zi frumoasa cu vesti bune de la cele care vor merge azi sa vada copilasii din burtica
cu 22+

Felicitari, Diana, pentru fetita jucausa si sanatoasa!

Lora, mami de Iustina si 23+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona_bm

Imi pare rau ca v-am intristat si sper ca macar cateva veti fi alaturi de noi la rugaciune.

Profit de ocazie sa ma alatur si eu odiseei
UM 05.01.2010, DPN 26.10.2010 Iar ieri la eco am aflat ca tinde sa fie fetita

Ma primiti si pe mine?

16+
www.facebook.com/photo.php?pid=110055&l=4f8a89df32&id=100000745513660" target="_blank">Pozica bebe

Bine ai venit!

Tina, cu(23+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dianaj1978

buna fetelor!
am si eu vesti bune de ieri. am fost la morfofetala si totul este in regula cu fetita, are 478g si e foarte jucausa, nu prea a vrut sa stea la poze cu fata, ne-a aratat mai mult piciorusele si spatele. dar nu-i nimic, doctorul ne-a facut un filmulet cu ea in miscare (bineinteles) in care se vede aproape in intregime si cu inimioara batand. doamne ce e si cu tehnologia asta, va dati seama ce amintiri frumoase vor avea copilasii nostri, chiar de pe vremea cand erau in burtica :)
va urez o zi frumoasa cu vesti bune de la cele care vor merge azi sa vada copilasii din burtica
cu 22+

Felicitari pentru fetita!

Tina, cu(23+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nike974

la ora 13 sa ne rugam pt cele 2 minuni.

vestile sunt oribile .
de la 3000 scad la 600 d elei.voi dormi sub cerul liber, pt ca nu mai am cum sa-mi platesc ratele.sotul e somer.

Nike, multi sunt in situatia asta...Ceva trebuie sa se intample bun si pentru noi, nu-ti pierde speranta, bebelusii nostri vor avea o viata frumoasa cu siguranta!

Lora, mami de Iustina si 24+

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Buna dimineata tuturor!Astazi schimbam semnatura.Avem 24 de saptamani!

Tina, cu(24+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

Mergi la inceput

'Neata!
Am si uitat ca nu v-am salutat..am avut o noapteeeee.... Saraca Iustina se tot chinuia sa nu se scarpine, am tot dat-o cu solutia aia mentolata de a mai dormit putin..sunt cheauna de somn, nu stiu daca am dormit 2 ore, asa ca sunt acasa, mi-am luat cele doua zile dispensa si dupa, daca o mai fi nevoie, imi mai iau din concediu vreo zi, doua...am preferat asa decat sa iau medical, nu se stie dupa ce ma asteapta si pe mine, ca e posibil sa fac si eu varicela.
Chichiuta, multumim pentru tratatie!
Eu azi am programare la pedichiura/manichiura, dar chiar nu mai am niciun chef sa ma duc...ma mai gandesc, pana la 16.00.
O zi buna sa aveti!

Lora, mami de Iustina si 24+

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Office, felicitari pt schimbarea de semnatura

Azi mi-am propus sa nu ma mai enervez pentru ce se intampla in tara asta de rahat pt ca oricum nu putem schimba nimic.
Va pup, sa aveti grija de voi si de bebei

--------------------------------------------------
Sunt o 18+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Office, felicitari pt schimbarea de semnatura

Azi mi-am propus sa nu ma mai enervez pentru ce se intampla in tara asta de rahat pt ca oricum nu putem schimba nimic.
Va pup, sa aveti grija de voi si de bebei

--------------------------------------------------
Sunt o 18+

Ingerasul meu

Multumesc frumos Ionela!

Mergi la inceput

Fetelor poate voi ati urmarit mai mult stirile sau ati inteles mai bine:care ar fi variantele posibile de modificare a indemnizatiei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Neata!!!

Clabuc felicitari pentru numele frumos ales!

Anna Ivan ma bucur ca ati aflat ce este si mai presus ca ai simtit bine, va pup

Lucianna si eu prfere un procent mai scazut decat suma aia fixa... sa vedem.........

Danaisa ma bucur ca doctorita ta ti-a confirmat presupunerea in legatura cu medicamntele acelea, sper ca esti mai linistita!!!

Noi cred ca o sa dam numele la baietel Alexandru, de fapt e cam sigur Dar imi place mult si Stefan.
Si de fetita imi place mult Alexia, sotului Nicoleta.

Ionela daca acum nu s-a putut vedea vreun cuc e foarte posibil sa fie fetita - felicitari! Eventual daca nu cumva statea in vreo pozitie sa nu se vada bine...

Ramona bine ai venit si felicitari pentru fetita, oricum orice ar fii- sa fie sanatos! Dumnezeu sa ocroteasca pe prietena ta!!!

Diana ce super ca e totul bine, felicitari!

Office ma bucur pentru saptamanile tale... ce a mai trecut timpul.....

Lora multa sanatate micutei!

Eu aseara am fost la dentist pentru niste ameliorari si bebe s-a cam agitat cand a pus dr albinuta in gura bine ca a durat putin!

-----------------------------

19+ cu bebe mic

Mergi la inceput