Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (51)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Luy, iti multumesc frumos pentru lamuriri. Deci, este vorba de cei 85% din brut acordati timp de 126 de zile calendaristice, pre-spost natal.

Klarisse, sper si eu sa fie adevarat, adica raul cel mai mic, 70%, oricum decat 600 lei. Ma gandesc ca poate tocmai asta a fost ideea: sa arunce chestia cu 600 lei, iar apoi sa stabileasca 70% din venituri ca sa ajungem sa ne bucuram DE O SCADERE A VENITURILOR. S-ar putea gandi astia asa.

Fulguta, felicitari pentru rozalinda!

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 18+

Poze Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Anca, trimite-mi tabelul sa strang si eu semnaturi si il trimit pe sotul meu intr-o ora sa va aduca tabelul (oana_crs at yahoo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Va multumesc doamnelor!

Avem sanse 80% sa fim fetita. Este asa de dulceee vestea asta.... si tati este asa de fericit...

uta28 este 18+

http://zaleboutique.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Fulguta, felicitari pentru tenta roz.

mamica de fetita si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

E oficial cu 70%?ramane valabila si optiunea de 600 ron ca pana acum?ca sincer acum ,la mine mai avantajos mi se pare 600 de ron pentru ca am minim pe economie pe cartea de munca..

cununie civila

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui clary

E oficial cu 70%?ramane valabila si optiunea de 600 ron ca pana acum?ca sincer acum ,la mine mai avantajos mi se pare 600 de ron pentru ca am minim pe economie pe cartea de munca..

cununie civila

23+

Inca nu e nimic oficial.

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Clary, sunt sigura ca va fi un plafon minim cat si unul maxim. Iar plafonul minim ma indoiesc ca va fi mai mic decat pana acum. Dar ce, ma mai mira ceva? Oricum, un raspuns oficial de la Ministerul Muncii nu am vazut inca pe nicaieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Oficial inca e mult zis...e propunere de ordonanta de urgenta..Insa din cate stiu anii trecuti s-a renuntat la suma fixa datorita unui proces de discriminare castigat de o mama. Deci sa se intoarca la suma fixa nu cred ca e posibil..dar avand in vedere ca suntem in Ro...nu bag mana in foc pentru nimic.

Klarisse graviduta 18+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Clary,
tu paltesti impozit doar pe ce e pe cartea de munca?adica CAS-ul, de fapt?
ar fi 70% din venitul total, deci si alte venituri decat salariul, adica totalitatea veniturilor din care se plateste CAS-ul.
am preluat intrebarile tale, iar colegele d ela min muncii m-au asigurat ca iti vor raspunde cu rapiditate.
le mai sun eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui nike974

Clary,
tu paltesti impozit doar pe ce e pe cartea de munca?adica CAS-ul, de fapt?
ar fi 70% din venitul total, deci si alte venituri decat salariul, adica totalitatea veniturilor din care se plateste CAS-ul.
am preluat intrebarile tale, iar colegele d ela min muncii m-au asigurat ca iti vor raspunde cu rapiditate.
le mai sun eu.

Da.Pai aveam 325 ron pe cartea de munca(cu 4 ore ) iar diferenta pana la 650 ron(cat am acum cu 8 ore ) o platesc din buzunar ca mai mult nu imi permit.Ma rog sa castige bine sotul in italia si doar asa sa ne descurcam ca cu banii care ii luam de aici...bine macar ca am terminat ratele ca alea ne ingropau de tot..
Mersi mult pentru ajutor

cununie civila

23+

Mergi la inceput