INSEMINARE 66

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

luminita33 - testul din z11 a fost facut mult prea devreme. Mai fa unul sau si mai sigur mergi si fa o beta HCg. Va spun inca odata ca beta e sfanta. Inca mai ai sanse sa fie cu ochisori si destul de mari dupa parerea mea. Pui cumva utrogestn sau ceva progesteron ?

Ms mult fetele pt aprecieri la adresa Giei

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Filmuletul promis cu www.youtube.com/watch?v=X7tUzlqtsKQ" target="_blank">delfinasa vorbitoare

IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

Sensibila ai o bebita absolut adorabila!Sa-ti traiasca! Va urmaresc de foarte multa vremesi va felicit pe toate care ati reusit!Noi ne luptam de 13 ani sa avem o mica minune, dar se parte ca DD are alte planuri.Diagnosticul este de "Infertilitate idiopata"- fara cauze evidente.Trompe permeabile, ovulatie buna, uter normal, spermograma buna si totusi nu vine.Am facut 3IA la Giulesti cu d-na dr. Moisa(desi eram pacienta dr. Marinescu)( nereusite , din pacate),1IA la Iasi, la Omini cu dr Bors si acum ma pregatesc pentru a doua. Sunt in ziua a cincea de stimulare cu Puregon.Maine trebuie sa merg la eco sa vad foliculii. Sper sa fie bine de data asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sensibila

luminita33 - testul din z11 a fost facut mult prea devreme. Mai fa unul sau si mai sigur mergi si fa o beta HCg. Va spun inca odata ca beta e sfanta. Inca mai ai sanse sa fie cu ochisori si destul de mari dupa parerea mea. Pui cumva utrogestn sau ceva progesteron ?

Ms mult fetele pt aprecieri la adresa Giei

Atat sunt de mare !

Da,iau utrogestan -via vaginal-si azi mi-a curs ceva maro inchis ,cateva picaturi si s-a oprit....
Am mai facut un test si a iesit negativ...Primul test l-am facut in z15,adica in 11 iunie...Ciclul meu e de 28 zile,ceas....Luna asta am dat-o in bara ...
Mine merg la medic la 9...
De ce m-ai intrebat de progesteron?Influienteaza menstruatia,nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

Pot sa-ti raspund eu, daca nu te superi! Dupa a 4IA, la Omini, d-rul mi-a recomandat Arefam 200mg (progesteron) intravaginal. Mi-am facut test in a 14 zi de la IA si a iesit negativ, dar CM nu mai venea.Dupa doua zile am intrerupt progesteronul si mi-a venit, dar foarte putin si inchis la culoare.Cand am fost la eco din ziua 2 d-ul dr. mi-a explicat ca din cauza progesteronului s-a intamplatsa-mi intarzie si eu care visam cu ochii deschisi ca, poate, testul e gresit.

Mergi la inceput

pinuta – Bine ai venit printre noi ! Sa dea Dumnezeu sa iti indeplinesti visul cat mai curand. Iti doresc din tot sufletul mai ales ca incercati de atata timp, De data asta sigur v-a iesi cu ochisori !

luminita33 – daca in z14 testul iese negativ se intrerupe progrsteronul, pt ca la unele femei el influenteaza intarzierea Cm, adica pana nu il intrerup nu vine, desi ele nu sunt gravi. Imi pare rau dar eu zic sa il intrerupi si sa astepti venirea cm. Nu ti-a spus medicul sa il intrerupi ?
Eu spre exemplu am pus doar dupa confirmarea sarcinii, adica primele 16 zile nu am pus nimic.
Sa dea Dumnezeu sa fi fost testul prost si eronat si maine sa iti zica medicul ca esti gravi desi sarcina e prea mica ca sa se poata vedea, dar eu totusi iti tin pumnii !

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sensibila

pinuta – Bine ai venit printre noi ! Sa dea Dumnezeu sa iti indeplinesti visul cat mai curand. Iti doresc din tot sufletul mai ales ca incercati de atata timp, De data asta sigur v-a iesi cu ochisori !

luminita33 – daca in z14 testul iese negativ se intrerupe progrsteronul, pt ca la unele femei el influenteaza intarzierea Cm, adica pana nu il intrerup nu vine, desi ele nu sunt gravi. Imi pare rau dar eu zic sa il intrerupi si sa astepti venirea cm. Nu ti-a spus medicul sa il intrerupi ?
Eu spre exemplu am pus doar dupa confirmarea sarcinii, adica primele 16 zile nu am pus nimic.
Sa dea Dumnezeu sa fi fost testul prost si eronat si maine sa iti zica medicul ca esti gravi desi sarcina e prea mica ca sa se poata vedea, dar eu totusi iti tin pumnii !

Atat sunt de mare !

Exact asta am facut
Am intrerupt progesteronul in z 15...
Am 3 zile fara...
Medicul mi-a zis sa-mi pun zilnic...
Am citit ca poate influienta menstruatia,dar prblema e ca asta nu e menstruatie...
Eu aveam abundent si dura 5-6 zile...Ma gandesc sa nu fie ceva rau....vad maine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

Citat:
citat din mesajul lui aruam

Citat:
citat din mesajul lui alinutahu

dragele mele ...declar ca prima IA afost un esec ...prima zi de cm ...luni la medic si daca e ok facem IA 2....succes pt restul fetelor

buburneak

Alinuta imi pare foarte rau.Iti doresc sa ai putere sa mergi mai departe pana iti vezi visul realizat.

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta
mersi de sustinere si de incurajari....succes si tie

buburneak

Mergi la inceput

PINUTA,SENSIBILA-multumesc pt raspunsuri...
Exact asta s-a intamplat.....Din cauza progesteronului....
pupici si poate o fi cu noroc luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

sensibila, multumesc mult...sper si eu sa stea cat mai mult acolo, desi eu o sa fac cezariana si o sa-l scoata un pic mai devreme...
felicitari inca o data pentru fetita ta, e o dulceata
multa bafta tuturor fetelor, va tin pumnii

Mergi la inceput