INSEMINARE 66

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_wanted spune:

salut
luna asta ma inscriu in cursa pt inseminare(a treia).
stimulare z3-7 clostilbegyt 1cp/zi, ziua a 9a la monitorizare, dar inca mai astept sa vina menstra, azi-maine...sa ma programez.
ne-am hotarat sa facem trei inseminari consecutive(iunie-iulie-august)
va pup si va doresc ce-mi doresc si mie :succes la inseminari si sa devenim mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

buna dimineata...

aruam....testele de ovulatie atuncea sunt pozitive cand liniuta de test este mai aprinsa la culaoare ca si liniuta de control in cazul tau este negativ ....iar Pregnyl nu este pera tarziu eu am facut pregnylul marti seara si joi a fost insemanarea ...pt ca in interval de aproximativ 36 de ore dupa se produce ovulatia ...succes si te asteptam cu vesti ...eu mai am putin si am sa va dau vestea ....buna sau rea mai vedem

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Multumesc fetele
Sa dea Dumnezeu sa fie o luna plina de

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

luminita33 – e normal sa va ganditi si eu m-am gandit dar am incerca sa ma concentrez pe altceva si asa a trecut mai repede timpul. Asta ziceam. Da sunt sanse sa nu ramaneti dar aia 15% sunt sanse sa da si trebuie sa credeti in sansa voastra.

aruam - super valori ! Foliculul nu avea cum sa se sparga singur la 18 mm. Stai linistita o sa fie bine . Sa fie cu ochisori !

bb_wanted - sa dea Dumnezeu sa ai foliculi si endometru calumea.
E cel mai bine sa faci IA consecutive asa ai mai multe sanse dupa parerea mea decat s afaci o luna da, nu.

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copi poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

salutare tuturor,

mult succes celor care sunt in perioada de asteptare de 2 saptamini sau care urmeaza sa faca IUI in perioada urmatoare

ma intereseaza daca din ceea ce stiti voi se recomanda sa faci IUI cu stimulare chiar daca ai ovulatie in mod natural - face cineva tratament de acest fel?

daca da, cu ce medicamente? am inteles ca in prima faza se recomanda cu clostylbegit (care are dezavantajul ca poate subtia endometrul, dar e mult mai ieftin si chiar si eficient) si doar pe urma cu injectabile (gonalf, menopour)... oare cind se recomanda o alternativa si cind alta

daca aveti sau ati avut experiente cu astea poate ma ajutati si pe mine sa inteleg

si mai am o intrebare, am inteles ca la IUI exista diferite metode de a prepara sperma pt proba si in fc de a cita inseminare faci se folosesc alte metode; ma intreb cite metode sunt? adica ce aduce in plus o IUI fata de alta (pe linga probabilitatea de a avea succes)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita33 spune:

EDENNOA-eu am ovulatie normal,z 14,dar medicul meu mi-a recomandat stimularea pt a creste sansele de a ramane insarcinata[astfel le obliga pe ovare sa produca mai multe ovocite]...Eu am facut cu GONAL F 900U-1,5ML si OVITRELLE.
Am facut inseminarea pe 28 mai si de atunci in fiecare seara imi pun un ovul de progesteron[utrogestan 200].
Intr-adevar spermatozoizii sunt centrifugati inainte,se elimina cei de slaba calitate,si sunt inseminati cei mai buni....
Inseminarea intrauterina se zice ca e cea mai de succes[exceptie fiv]
pt ca spermatozoizii sunt plasati foarte aproape de trompe,in uter.
Iti doresc noroc mult,ca dealtfel tuturor fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

multumesc mult luminita

stimularea te-a ajutat sa obtii mai multi foliculi maturi?

eu am minim 1 pe luna care ajunge la 19-20 mm inainte de ovulatie, luna trecuta am avut chiar 2 unul de 21 si unul de 18
momentan eu nu pot sa fac stimulare ca am un chist remanent de la un ciclu anovulator de acum 2 luni, sper sa se resoarba cit de repede

multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Buna dimineta fetele

Ier am facut si eu IA ,am avut un folicul de 22/18 mm si endometrul de 9 mm triplu stratificat .Dr a zis ca endometrul se dezvolta foarte frumos mie mi se pare cam mic.
Aseara dupa 7 ore de la IA cand m-am dus la baie a scurs ceva cred ca era glera dar pe unele locuri era rozalie nu stiu daca era sange,m-am cam speriat pt ca ca prima IA nu am avut asa.
Voi ce credeti mie imi este frica sa nu fi curs odata cu asta si materialul seminal. Scuze ca dau atatea detalii dar sunt cam speriata.

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

aruam se considera pozitive atata timp cat e si a doua liniutza. iar folciulii si endo s-au prezentat foarte bine. succes

20+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

la testele de ovulatie pozitivarea e doar cand linia de test e cel putin la fel de intensa ca si linia de control
uite http://www.oview.info/online_results,ro

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aruam

Buna dimineta fetele

Ier am facut si eu IA ,am avut un folicul de 22/18 mm si endometrul de 9 mm triplu stratificat .Dr a zis ca endometrul se dezvolta foarte frumos mie mi se pare cam mic.
Aseara dupa 7 ore de la IA cand m-am dus la baie a scurs ceva cred ca era glera dar pe unele locuri era rozalie nu stiu daca era sange,m-am cam speriat pt ca ca prima IA nu am avut asa.
Voi ce credeti mie imi este frica sa nu fi curs odata cu asta si materialul seminal. Scuze ca dau atatea detalii dar sunt cam speriata.

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

eu zic sa stai linistita. baietii veseli erau deja pe drumul lor.
si uneori se intampla la IA sa mai zgarie medicul cu cataterul, de unde si scurgerea rozalie as spune eu.
stai linistita, nu se intampla nimic rau.
iti doresc o asteptare usoara astea 2 saptamani si un rezultat minunat , beta mare si liniute bine conturate

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput