INSEMINARE 66

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancaella

alla76 - mersi de urari

Am o intrebare - dupa cura de puregon, pregnilul poate induce ovulatia chiar daca e ziua 9? In ziua 10 trebuie sa fac inseminarea.
Si ce parere aveti - doar un folicul de 18 in ziua 8 si restul mai mici de 11, 10, 8, 6 - pot fi sanse in acest caz?

Si dupa inseminare se poate presta? Sau trebuie sa stam cumintei si sa asteptam? Intreb in ideea cu ovulatia - mi se pare cam devreme in ziua 10 - ca daca nu e indusa sa mai prestam si noi dupa inseminare, pt orice eventualitate, sau trebuie sa stam cuminti?

sarcina de acuma e obtinuta cu IA in z10. eu am avut vreo 11 foliculi dupa o stimulare cu puregon+menopur. 5 au fost intre 16-18 in z7.
deci se poate si in ziua 10.
dupa IA indicat e sa prestezi. depinde si cum stai cu spermograma.

19+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna , fetelor. am vrut sa nu mai povestesc nimic din aventurile mele de luna asta, dar cum sunt total nedumerita, sper ca veteranele sa aiba o idee.am luat puregon,doze ca-n alte luni, surpriza a fost ca in Z10 aveam pe ovarul dr.-fara trompa, un folicul de 23mm,alti 2 de 12,10, iar pe stangul vreo 2 de 12,10.dr. era plecata la o conferinta- uneori asa mi-as dori sa nu mai plece..dr. care m-a vazut mi-a recomandat sa nu fac IA.ca dc imi da hormoni, dr. se transforma in chist, sau fiind asa mare declanseaza ovulatia, si foliculii de pe stga nu mai au timp sa creasca..am fost dezamagita.
in disperare m-am apucat de acupunctura,cu toate ca nu cred in minuni.apoi in ziua 16-17 sanii imi erau sensibili,crescuti de volum.ciudat, ptr ca era foarte devreme.in ziua 18 am eliminat un spoting alb. dar la capat rozaliu..ma gandeam ca poate a gresit ala ovarul si,foliculul baban e pe stga..poate e semn de implantare.azi in ziua 19- sanii nu mai sunt sensibili,si surpriza - mi-a venit ciclul.in cantitate mica, dar nu se opreste.atat de mare sa fie dezechilibrul hormonal?
cum sa stiu ca e adevaratul ciclu?dc continua si maine asa ar treb s-o iau, nu?dar in ziua 19?ma gandesc sa nu mai fac hormoni luna asta,sa astept sa se mai regleze lucrurile, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

Am cautat in forum, dar nu am gasit nici un post pe tema Gynease. E un medicament din plante si care echilibreaza ciclul. Nu stiu daca cineva l-a folosit si pentru a ajuta fertilitatea. Daca da, mi-ar place sa stiu mai multe detalii. De asemenea ma intereseaza si cum se ia: din prima zi a ciclului sau nu are importanta?

Multumesc.

Mergi la inceput

viss eu in locul tau as face o pauza.

19+ cu bebe mic
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Lyly, multumesc de sfat. O sa incerc sa nu ma mai gandesc la fibromul ala.
Fetele care ati facut inseminare, va doresc succes. Nu stiam ca trebuie sa prestezi dupa IA. Oricum eu nici nu am inceput, sper ca in iunie o sa fie prima data.
O intrebare pt Anna: poti sa imi spui, tu cat ai avut AMH(rezerva ovariana), asta daca l-ai facut...

Mergi la inceput

Anna, Menopur se tine la frigider sau la temperatura camerei? Farmacista mi-a zis la temperatura camerei, dar n-am putut verifica pt ca nu mi-a dat prospectul. Puregonul l-am bagat la frigider dar pe asta nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_26 spune:

menopur se tine la temperatura camerei.

Mergi la inceput

speranta eu nu am facut AMH, a zis ca sunt tanara si s-au vazut la eco foliculi pe ciclu fara stimulare.
eu am tinut la frigider si menopurul si puregonul. nu stiu daca menopurul trebuia dar puregonul sigur trebuie tinut la frigider. eu le scoteam cu jumatatea de ora inainte sa imi fac injectia si apucau sa se incalzeasca.

19+ cu bebe mic
poze

Mergi la inceput

Am bagat si eu Menopurul la frigider. Ca a inceput sa se incalzeasca la mine in casa, naevand aer conditionat.
Si asa tot weekendul mi-am facut probleme sa nu fie prea cald si ma mutam cu fiolele dintr-o camera in alta, unde mi se parea mie mai racoare. Asa ca le-am bagat la frig ca sa nu ma mai stresez.
Anna si eu am foliculi, dar micutzi zic eu in ziua 11(5 pe unul si unul singur pe celalalt). Sa vedem dupa tratament ce se intampla.
Eu cred ca o sa ma duc la Medlife sa fac injectiile, ca parca vad ca nu sunt in stare sa mi le fac singura si stric vreuna. Am luat si fix cat a zis Albu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, din nou. da, e ciclu.mai devreme cu 10 zile.e singura data cand am facut stimulari 2 luni la rand, pana acum faceam o luna da, una pauza, dar am auzit de fete care au facut 6 luni la rand- pesemne ca la ele a mers, la mine, trebuie pauza,ca altfel se enerveaza circuitul, o ia raznabafta celorlalte, eu sar luna asta.dar fac acupunctura, si iau niste plante de azi.ca sa nu stau degeaba, nu ca as crede in minuni

Mergi la inceput