INSEMINARE 66

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

Citat:
citat din mesajul lui edennoa

merci mult, alinuta
am crezut ca esti din cluj
sa iasa totul foarte bine

da sunt din cluj dar de ceva ani stau aici

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita33 spune:

Am facut cu stimulare cu Gonal F 900 ui/1,5ml pen,iar aseara la 12 mi-am facut ovitrelle.
De la Gonal nu am avut nimic,dar de la Ovitrelle m-am simtit azi foarte balonata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Buna dimineata fetelor!

Sa aveti o zi frumoasa!
Succes tuturor!

Sensibila multumesc pentru raspuns
Danubia ce mai faci,ai terminat cu amenajarile?
Anna mai pune poze cu Tiberiu,cand vii de la ecograf,daca nu-s indiscreta;la amandoi
Edennoa ai vazut cumva "Crazy Heart",inca n-am apucat sa ma uit la filmul cu benjamin button,dar sigur ma uit in weekend,multumesc mult
la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Multumesc Anna!
Alinutha si Liminita, va tin pumniisa iasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita33

Am facut cu stimulare cu Gonal F 900 ui/1,5ml pen,iar aseara la 12 mi-am facut ovitrelle.
De la Gonal nu am avut nimic,dar de la Ovitrelle m-am simtit azi foarte balonata...

si eu dupa ovitrelle am fost foate balonata si am avut si crampe dar a trecut ....lasa lumi ca inseamna ca isi face efectul
succes
speranta
la toate fetele noastre vechi si noi

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Buna fetelor. Eu am un fibrom de 3 cm si urmeaza sa fac stimulare cu Puregon si Menopur. Stiti cumva daca acest tratament duce la marirea fibromului? S-a confruntat vreuna dintre voi cu asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Speranta,eu am facut stimulare cu puregon si orgalutran...si fibromul a mai crescut,dar nu brusc...putin cate putin(intr-un an a crescut 2 cm).Si dc Albu ti-a dat sa faci stimulare atata timp cat a vazut ca ai fibromu, sigur ca a vazut ca nu influenteaza prinderea sarcini.
Bafta multa siDoamne ajuta!Nu te mai gandi la fibrom,asta sa fie ultima ta problema!

Citat:
citat din mesajul lui speranta2

Buna fetelor. Eu am un fibrom de 3 cm si urmeaza sa fac stimulare cu Puregon si Menopur. Stiti cumva daca acest tratament duce la marirea fibromului? S-a confruntat vreuna dintre voi cu asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita33 spune:

Buna fetelor
Am facut azi la 12 inseminarea...Totul ok,nedureros.
Poate va fi cu noroc.
Cele care ati mai facut,ce val a avut spermograma dupa centrifugare?
A sotului meu 14 milioane si a zis dr ca e super bine....e..?
M-am indoit putin ca avea chef sa ma incurajeze mult....
Si inca ceva...Cele care ati facut stimulare cu Gonal f,ovitrelle si orgalutran,cum v-a recomandat medicul sa luati orgalutranul?
pupici si bafta la toate
alinutahu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita33

Buna fetelor
Am facut azi la 12 inseminarea...Totul ok,nedureros.
Poate va fi cu noroc.
Cele care ati mai facut,ce val a avut spermograma dupa centrifugare?
A sotului meu 14 milioane si a zis dr ca e super bine....e..?
M-am indoit putin ca avea chef sa ma incurajeze mult....
Si inca ceva...Cele care ati facut stimulare cu Gonal f,ovitrelle si orgalutran,cum v-a recomandat medicul sa luati orgalutranul?
pupici si bafta la toate
alinutahu

lumi Doamne ajuta ....si eu am facut ieri la 12 insemanarea dar mie asa mi-a zis medicul ca a 2 zi dupa ia sa prestam insa eu am o durere sau mai bine spus un discomfort ....imi simt trompele sau nu stiu ce dar este o durere ca si dupa hsg ....la tine nu a aparut ...oare este normal?
Doamne trimitene bebelusul mult asteptat ...lumi a inceput si la tine AMR

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Alina.....stai linistita este normal disconfortul.....eu dupa IA asta am zis k mor...la 2 noaptea eram la clinica pt k mi-a fost foarte rau......asta din cauza k am avut multi foliculi si mari si atunci cand au pocnit m-a terminat durerea.

Luminita sa fie cu noroc !

Vroiam sa va intreb .....cele care ati facut stimulare cu menopur ....ati avut dureri de sani dupa ce ati terminat injectiile ?
k pe mine ma dor foarte tare , sunt umflati si ma dor ff tare si sfarcurile.

Viitoare

http://ariannam.sunphoto.ro/Desene_pe_pereti

Mergi la inceput