Indemnizatie pentru crestrea copilui

Indemnizatie pentru crestrea copilui | Autor: ewanna

Link direct la acest mesaj

Numele meu este Ioana. Am un baietel de numai 6 luni( le face maine).
Acum doar jumatate de ora am aflat de la cea mai buna prietena a mea, Irina care are o fetita de 10 luni cum ca indemnizatia pentru cresterea copilului se va reduce la 600 de ron!
Am simtit ca mi se inmoaie picioarele! Nu m am apucat s scriu ca sa ma plang, sa cer sprijin pentru ca sunt sigura ca sunt foarte multi parinti care nu sunt de acord cu aceasta decizie!
Cand am ramas insaricnata am renuntat la job, iar in prezent sotul meu este in postnatal.
reducerea indemnizatiei pentru noi ar insemna o ctastrofa Oameni buni, cu 600 de ron abia ii pot cumpara fiului meu lapte, pampers si servetele umede intr o luna.. eventual apa plata!!!!!
Se pare ca ceea ce oamenii au votat, (Ma bucur ca la fiecare mandat ma abtin de la vot) se transforma acum intr un cosmar pentru multi dintre noi! In timp ce altii se lafaie in lux, Guvernul multi dintre noi prin aceasta decizie le vom nega pana si strictul necesar copiilor nostri.. Suntem o sociedate in decadere, condusa de un Guvern rusinos! Nu stiu cati dintre voi ati aflat de aceasta decizie a ramane in punctul in care este acum trebuie sa ne unim si sa facem ceva impotriva acestui lucru!
Pentru mamele/parintii care au trecut prin acest lucru datoritat legislatie anterioare, nu pot sa le spun decat ca acum 3 ani nu era asa dezastros, ca acum 3 ani nu ne confruntam cu ceea ce este acum!
http://www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/indemnizatia_pentru_cresterea_copilului_sa_ramana_85_din_salariu-p43516046.html?msg_ok=2
Asadar, dragi parinti care sunteti de acord cu mine, cu noi.. semnati petitia de mai sus!
va multumesc din inima celor care stiu ce inseamna sau ce ar insemna aceasta reducere dezastruoasa a indemnizatie pentru lumina ochiilor nostri.
Ioana Alboiu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

se discuta aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152058

Roxana

Mergi la inceput