FIV la Cluj 34
Raspunsuri - Pagina 6
cristina3343 spune:
Brunadria,
Multumim de cafea,iti place Alizee?
Mie,foarte mult.
Mai e la moda in Franta?
Spor la invatat.
petrutaf spune:
denisa220972mersi!citisem de escul tau anul trecut cand eram la primul fiv , prin septembrie si chiar ziceam ca ce greu trebuie sa fie sa treci prin asa ceva, dar de ce ti-e frica nu scapi!dupa concediu am sa incep si eu sa mai fac si alte investigatii , dupa ce mai vorbesc si cu dr din Ungaria
petrutaf spune:
maraeu cu siguranta tot la budapesta voi merge! sunt f multumita de dr la care merg, (desi nu e faimosul Peter Kovacs)si oricum faptul ca s-a prins consider ca e de bine, dr mai mult nu putea face, nu cosider ca el ar fi gresit cu ceva si de aceea s-a oprit in evolutie, iar ca si pret la mine de fiecare data a costat in jur de 2000 euro(tratament+proceduri fara cazare si mancare)iar la noi pretul tot cam atat ar fi daca nu mai mult.
petrutaf spune:
ale eu in Z11 de la ET am facut betahcg !daca e sa fie deja se vede la analiza de sange!parerea mea e ca nu are rost sa astepti pana in z14 ! iti tin pumnii!
petrutaf spune:
restul fetelor! distractie placuta! vad ca inviorati forumul !bravo voua noua astora mai "vechi" ne-a cam pierit elanul!
AleDutulescu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria buna dimineata.. va las cate o eu sunt ok , tot racita noutati nu am , astept... ale mai e putin pana la test, iti tin pumni stransi , trebuie sa fie bine.. georgi cand incepi stimularea? va doresc din suflet sa reusiti! ar fi si cazul sa inceapa vestile bune! bafta! |
putin???
mai sunt 7 zile!! o sa am urechi de iepure pana atunci. :D
POOP fetele!!!
AleDutulescu spune:
citat din mesajul lui saboupetruta ale eu in Z11 de la ET am facut betahcg !daca e sa fie deja se vede la analiza de sange!parerea mea e ca nu are rost sa astepti pana in z14 ! iti tin pumnii! |
ai facut din urina sau de sange? imi este teama sa fac pt ca am facut pregnyl si stiu ca substanta iese din corp in 10-12 zile. de fapt ar fi 10 zile. si dr mi-a spus ca analiza de sange trebuie sa o repeti la 2 zile sa se vada o crestere. ai facut in ziua 11 si era poxitiv? :D
bendeljulia spune:
Buna fetele!
petruta-imi pare rau pt tine, dar e bine ca s-a prins, data viitoare o sa mergeti pana la capat!
ale - multa bafta, mie dupa IA mi-a iesit testul de urina in ziua a 13-a, foarte slab s-a vazut a doua linie, dar s-a vazut, si eu am facut pregnyl. Dar am facut si la inseminarile anterioare, dar atunci nu mi-a iesit testul pozitiv niciodata. Eu zic ca poti face mai repede. Mie dr. Micu mi-a zis sa fac in a 16-a zi, dar cine poate astepta atata???
Noi crestem, e o fetita echilibrata, zambareata.Suntem foarte bine, o sa vedeti si voi.
Va pup, va urmaresc cand pot, si va doresc din toata inima sa vi se implineasca visele
AleDutulescu spune:
citat din mesajul lui bendeljulia Buna fetele! petruta-imi pare rau pt tine, dar e bine ca s-a prins, data viitoare o sa mergeti pana la capat! ale - multa bafta, mie dupa IA mi-a iesit testul de urina in ziua a 13-a, foarte slab s-a vazut a doua linie, dar s-a vazut, si eu am facut pregnyl. Dar am facut si la inseminarile anterioare, dar atunci nu mi-a iesit testul pozitiv niciodata. Eu zic ca poti face mai repede. Mie dr. Micu mi-a zis sa fac in a 16-a zi, dar cine poate astepta atata??? Noi crestem, e o fetita echilibrata, zambareata.Suntem foarte bine, o sa vedeti si voi. Va pup, va urmaresc cand pot, si va doresc din toata inima sa vi se implineasca visele |
ce bine ca ai reusit doar cu IA. sa-ti traiasca bebeul si sa fie sanatoasa. eu am incredere mare in Dumnezeu si in dr Micu.
Va tin la curent!
POP
corivio spune:
la mine s-a hotarat ca luna asta se face IA simpla pe ciclu obisnuit ,pentru ca am un chist si nu pot incepe stimularea.
Ale -stai linistita respecta instructiunile, incearca sa fii calma in masura in care poti si va fi bine.
Cristina ce mai faci?Multumim de Alizee;eu nu am mai ascultat pana acum ,dar mi-a placut tare mult.Parca m-a apucat un dor de Franta.....
Corina,in curand o fericita