FIV la Cluj 34

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Brunadria,
Multumim de cafea,iti place Alizee?
Mie,foarte mult.
Mai e la moda in Franta?
Spor la invatat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

denisa220972mersi!citisem de escul tau anul trecut cand eram la primul fiv , prin septembrie si chiar ziceam ca ce greu trebuie sa fie sa treci prin asa ceva, dar de ce ti-e frica nu scapi!dupa concediu am sa incep si eu sa mai fac si alte investigatii , dupa ce mai vorbesc si cu dr din Ungaria

Mergi la inceput

maraeu cu siguranta tot la budapesta voi merge! sunt f multumita de dr la care merg, (desi nu e faimosul Peter Kovacs)si oricum faptul ca s-a prins consider ca e de bine, dr mai mult nu putea face, nu cosider ca el ar fi gresit cu ceva si de aceea s-a oprit in evolutie, iar ca si pret la mine de fiecare data a costat in jur de 2000 euro(tratament+proceduri fara cazare si mancare)iar la noi pretul tot cam atat ar fi daca nu mai mult.

Mergi la inceput

ale eu in Z11 de la ET am facut betahcg !daca e sa fie deja se vede la analiza de sange!parerea mea e ca nu are rost sa astepti pana in z14 ! iti tin pumnii!

Mergi la inceput

restul fetelor! distractie placuta! vad ca inviorati forumul !bravo voua noua astora mai "vechi" ne-a cam pierit elanul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AleDutulescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

buna dimineata..
va las cate o
eu sunt ok , tot racita
noutati nu am , astept...
ale mai e putin pana la test, iti tin pumni stransi , trebuie sa fie bine..
georgi cand incepi stimularea?
va doresc din suflet sa reusiti! ar fi si cazul sa inceapa vestile bune! bafta!

putin???

mai sunt 7 zile!! o sa am urechi de iepure pana atunci. :D

POOP fetele!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui saboupetruta

ale eu in Z11 de la ET am facut betahcg !daca e sa fie deja se vede la analiza de sange!parerea mea e ca nu are rost sa astepti pana in z14 ! iti tin pumnii!

ai facut din urina sau de sange? imi este teama sa fac pt ca am facut pregnyl si stiu ca substanta iese din corp in 10-12 zile. de fapt ar fi 10 zile. si dr mi-a spus ca analiza de sange trebuie sa o repeti la 2 zile sa se vada o crestere. ai facut in ziua 11 si era poxitiv? :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bendeljulia spune:

Buna fetele!

petruta-imi pare rau pt tine, dar e bine ca s-a prins, data viitoare o sa mergeti pana la capat!
ale - multa bafta, mie dupa IA mi-a iesit testul de urina in ziua a 13-a, foarte slab s-a vazut a doua linie, dar s-a vazut, si eu am facut pregnyl. Dar am facut si la inseminarile anterioare, dar atunci nu mi-a iesit testul pozitiv niciodata. Eu zic ca poti face mai repede. Mie dr. Micu mi-a zis sa fac in a 16-a zi, dar cine poate astepta atata???
Noi crestem, e o fetita echilibrata, zambareata.Suntem foarte bine, o sa vedeti si voi.
Va pup, va urmaresc cand pot, si va doresc din toata inima sa vi se implineasca visele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bendeljulia

Buna fetele!

petruta-imi pare rau pt tine, dar e bine ca s-a prins, data viitoare o sa mergeti pana la capat!
ale - multa bafta, mie dupa IA mi-a iesit testul de urina in ziua a 13-a, foarte slab s-a vazut a doua linie, dar s-a vazut, si eu am facut pregnyl. Dar am facut si la inseminarile anterioare, dar atunci nu mi-a iesit testul pozitiv niciodata. Eu zic ca poti face mai repede. Mie dr. Micu mi-a zis sa fac in a 16-a zi, dar cine poate astepta atata???
Noi crestem, e o fetita echilibrata, zambareata.Suntem foarte bine, o sa vedeti si voi.
Va pup, va urmaresc cand pot, si va doresc din toata inima sa vi se implineasca visele

ce bine ca ai reusit doar cu IA. sa-ti traiasca bebeul si sa fie sanatoasa. eu am incredere mare in Dumnezeu si in dr Micu.

Va tin la curent!
POP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corivio spune:

la mine s-a hotarat ca luna asta se face IA simpla pe ciclu obisnuit ,pentru ca am un chist si nu pot incepe stimularea.
Ale -stai linistita respecta instructiunile, incearca sa fii calma in masura in care poti si va fi bine.
Cristina ce mai faci?Multumim de Alizee;eu nu am mai ascultat pana acum ,dar mi-a placut tare mult.Parca m-a apucat un dor de Franta.....

Corina,in curand o fericita

Mergi la inceput