am ooblema mare cred eu fetita mea de 2 ani si 2 luni numai mananca mancare mananca doar lapte si bea ceai si apa asta se intampla de vreo saptamana si nu stiu ce sa mai fac,dati-mi o parere un sfat cva va rog
analize medicale pt depistare paraziti intestinali ai facut?
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
Prezinta-i mancarea in alt fel. A mea cand avea perioade din astea pe la 2 ani, ii dadeam cereale pentru mic dejun fara lapte, doar in castronel. Ii faceam crochete de legume, bulete de cascaval sau perisoare, carnita taiata felii, fructe bucatele. Ma rog, cam orice se putea lua cu mana si fara sa zeama, si i le serveam in farfuriare de la setul de cafea.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
alina, fara suparare, in loc sa ne ceri parerea pe forum, mai bine mergi urgent la medic, poate chiar la serviciul de urgente, cum poti sa stai de aproape o saptamana cu fetita in aceasta stare ?!? un copil de varsta ei nu poate trai zile in sir numai cu lapte, apa si ceai...
te rog mult, mergi cu fetita la medic, astazi, nu mai amana !
multa sanatate !
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
mey acum a inceput sa manance asa cat de cat dar cu toane bineinteles,si la doctor ma tot reprogrameaza