Burtici cu ursuleti nov - dec 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Ultimul citat si ma duc sa ma ...promit!

vorbesc eu aia care am crescut un copil in romania, am dreptul asta , da?
care a schimbat 5 bone, de la varsta de 9 luni a copilului , careia i-a tremurat sufletul pana a gasit una in care sa aiba incredere, asta dupa ce am trecut dupa pneumonia aferenta cresei, si care nu s-a gandit niciodata ca am dreptul platit de a sta acasa sa-mi vad copilul cum creste.

pe voi cum v-au crescut mamele voastre, fara acest drept si fara aceasta normalitate?

Eu zic sa punem mana sa ne luam scutece de panza ca sa ne intoarcem la vremurile bune. Daca o tin tot asa alesii nostrii poate va fi o idee buna.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

O noapte linistita! Cu vise frumoase!

Macar la atat sa mai avem dreptul.

Andreea, mami de baiat si 14+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_Alacran spune:

Buna seara fetelor!

Am fost la dr ieri si bebe are 48.2mm. De luni am intrat in sapt 13 (am deci 12 sapt incheiate). Am citit aici pe site ca la sfarsitul sapt 12 bebe ar trebui sa aiba 6.5 cm .... Doctorita mi-a spus ca e totul bine ... voi cum stati la capitoulul asta? Sper ca nu e prea mic bebe totusi ...

Tot ieri mi-au luat sange pentru bitest, sapt viit aflu rezultatul ...

Cat despre suma unica pentru cresterea copilului ... e aiurea tare ... Adica de ce sa primesc eu, care am studii superioare si nu am o slujba tocmai usoara, aceeasi suma cu o maturatoare de strada cu 4 clase?! ufffff! Romania :( Desi na ... la noi se dau 2 ani, pe cand in tari mai dezvoltate se dau 3 luni sau 5 ....

Mai avem pana in Nov- Dec, poate nu se adopta proiectul asta.

Va doresc o seara linistita si va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Am vazut de ce petitie este vorba. Am intrat pe site la basescu unde multi isi spun parerile si am gasit ceva scris acolo.
http://www.petitieonline.ro/petitie-p08316049.html

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

O noapte linistita! Cu vise frumoase!

Macar la atat sa mai avem dreptul.

asa creste bebelusa

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Alta demonstratie de marinimie si jignire venita de la o colega de peste ocean:

da, iesiti in strada si cereti-va dreptul la lene sociala pe timp de criza economica, io donez tarii romanesti taxele si impozitele platite pana acum, sa va fie de bine

Am descoperit ca sunt si lenesa ... ma intreb cum de exista asemenea oameni...

Fetelor mai am o revelatie , sunt un fel de Carmen Hara , am mare noroc cu odisea asta!!! Ma si vad in odisee cu colegele citate

Asta e alt exemplu de "sa moara si capra vecinului' Se stie ca in USA, concediul pt crestere copil este de 2 luni, si daca ea nu a beneficiat de mai mult, de ce sa beneficiati voi? eeeeeee, nu va e rusine ca ofticati fata?

Ma repet poate, nu mai intrati pe asemenea topicuri, destul e viata grea, hai sa nu-i lasam pe altii sa ne-o faca mai grea decat e...

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ina_Alacran

Buna seara fetelor!

Am fost la dr ieri si bebe are 48.2mm. De luni am intrat in sapt 13 (am deci 12 sapt incheiate). Am citit aici pe site ca la sfarsitul sapt 12 bebe ar trebui sa aiba 6.5 cm .... Doctorita mi-a spus ca e totul bine ... voi cum stati la capitoulul asta? Sper ca nu e prea mic bebe totusi ...

Tot ieri mi-au luat sange pentru bitest, sapt viit aflu rezultatul ...

Cat despre suma unica pentru cresterea copilului ... e aiurea tare ... Adica de ce sa primesc eu, care am studii superioare si nu am o slujba tocmai usoara, aceeasi suma cu o maturatoare de strada cu 4 clase?! ufffff! Romania :( Desi na ... la noi se dau 2 ani, pe cand in tari mai dezvoltate se dau 3 luni sau 5 ....

Mai avem pana in Nov- Dec, poate nu se adopta proiectul asta.

Va doresc o seara linistita si va pup!

Ina, fiecare are ritmul lui de dezvoltare, nu ajuta sa faci comparatii cu alti bebei... Si noi ca adulti suntem unii mai mici, altii mai mari, important e ca se dezvolta si e sanatos

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Alta demonstratie de marinimie si jignire venita de la o colega de peste ocean:

da, iesiti in strada si cereti-va dreptul la lene sociala pe timp de criza economica, io donez tarii romanesti taxele si impozitele platite pana acum, sa va fie de bine

Am descoperit ca sunt si lenesa ... ma intreb cum de exista asemenea oameni...

Fetelor mai am o revelatie , sunt un fel de Carmen Hara , am mare noroc cu odisea asta!!! Ma si vad in odisee cu colegele citate

Unele persoane nu inteleg ca pentru a primi aceasta indemnizatie trebuie sa cotizezi in ultimele 12 luni anterioare nasterii. Confunda indemnizatia de crestere a copilului cu ajutorul social. Au impresia ca noi frecam menta toata ziua si asteptam pomana de la stat..Mare e gradina ta Doamne!

Ana 14+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

P.S. mirunam, da ai nervi de otel de poti sa intri sa citesti ineptiile alea, eu dupa doua pagini am zis ca inebunesc, n-am putut continua
Auleu acum vad cate e ceasul nu stiam eu de ce vad stele verzi
Noapte buna!

Ana 14+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

iar apar ultima...
am fost la film, o comedie, ca sa-mi pastrez optimismul de pe zi.
vad ca nu se linistesc sub nicio forma apele. of, Romanica noastra.
cat priveste partea cu Oceanul si femeile alea, eu zic ca fiecare pasare pe limba ei piere. fiti sigure ca n-o sa doarma mai bine noaptea daca si-a scris o parere impertinenta si nejustificata, pe un site. sunt oameni si oameni, sa ne bucuram ca suntem fete intelepte si ne vedem de grijile si problemele noastre, nu ale altora.
sa speram ca Dumnezeu va face doar voia Lui.
pupici si noapte buna!

Ana
15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dimineata! Nu va invit sa bem ceva ptr ca trebuie sa strangem bani ptr cresterea copilului.

Eu trebuie sa alerg azi pe la Administratia financiara si alte institutii ale statului, asa ca ma inarmez cu rabdare

O zi cu vesti bune !

asa creste bebelusa

Mergi la inceput