Nu vreau sa raman singura

Nu vreau sa raman singura | Autor: i_andra

Link direct la acest mesaj

Buna. Sunt noua pe aici si am si eu o problema, va rog din suflet sa ma ajutati.
De 3 zile am aflat ca sunt graviduta, iubitul meu s-a bucurat cand i-am dat vestea, dar este si ingrijorat pentru ca nu are de munca. Astazi a primit o oferta, sa plece in Libia cel putin 1 an, pe bani frumusei. Problema este ca, desi sunt constienta ca in tara sunt sanse mici sa gaseasca de munca, stiu ca o sa am nevoie de el de-a lungul sarcinii.

Puneti-va putin in locul meu si spuneti-mi cum ati proceda. Va pup si astept pareri.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

daca as fi sigura ca ma iubeste si se intoarce la mine..l-as lasa se plece, este o sansa unica aceasta oferta si ar fi pacat sa o piarda mai ales pe vremurile astea.un copil implica foarte multe cheltuieli ....

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_andra spune:

multumesc pentru raspuns. Ma ajuta foarte mult sa iau o decizie corecta pentru viitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Si eu as zice sa plece! Daca sunteti siguri de iubirea voastra, jobul asta va asigura un trai mai bun copilului. Iar ajutor in sarcina, crede-ma, ca nu devii "handicapata" ca gravida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

Intr-un an de zile se pot intimpla multe ,dar daca voi sinteti siguri ca vreti sa mergeti mai departe ,e ok.
Ma intreb ce se va intimpla dupa ce va veni in tara ,o sa-si caute iar de munca si asa o luati din nou de la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns escu spune:

de ce nu mergeti impreuna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Intrebarea este ce doreste sa faca el.
Punandu-ma in locul lui, m-as situa intre sentimentul de responsabilitate, ca viitor tata si dorinta de a fi aproape de iubita mea in timpul sarcinii, nasterii si dupa nastere. Momente cu care nu te mai intalnesti.
Daca as pleca pe o suma colosala, adica sa stiu ca, pentru pierderea momentelor astea, macar n-am griji pentru cativa ani, sau imi iau o casa pe care nu o am...parca m-as mai gandi sa plec.
Daca, insa, castigul este ceva peste o medie de aici...si iar caut de lucru...nici vorba. N-am servici? O sa am. Intai vad ca totul decurge normal, se naste copilul, apoi ma mai gandesc la plecari.

Asa gandesc eu. Este posibil ca iubitul tau (care inteleg ca nu ti-e sot) sa nu inteleaga nimic din maternitatea ta (nici n-are cum) si, cand se intoarce cu ceva bani, sa se intrebe ce-i trebuie complicatii in viata. Desigur, pot (si sper) sa ma insel.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Buna Rufus. Eu am preferat sa spun pe scurt problema noastra. Este perfect adevarat ca decizia este influentata de multe aspecte ale vietii noastre de cuplu si in general. Iti multumesc pentru parere tie si tuturor care au vrut sa ma ajute. Am decis impreuna, noi si familia, ca cel mai bine pentru noi este sa ne sacrificam acum, mai tarziu nu se stie daca se mai ivesc astfel de opoturnitati. Sunt constienta ca nu o sa-i fie nici lui usor, ca-si doreste enorm sa fie alaturi de mine, dar din pacate "nu ne-am nascut in locul potrivit".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Buna i_andra.Este greu sa iei o decizie dar dupa cate am inteles decizia este luata.Acum tu trebuie sa fii tare sa te gandesti la ingerasul care va veni si sa te rogi la Dumnezeu sa aibe grija de el unde merge si ca sarcina sa decurga bine.Cu siguranta experienta o sa va schimbe viata si speram ca in bine.Sa nu incepem sa gandim negativ.

un pupik sarcina usoara si mult noroc si sanatate .

Mergi la inceput

saru'mana! si eu sper sa am o sarcina usoara si sa avem sanatate caci timpul trece iute. Si am hotarat ca la al doilea ingeras vom fi impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickyria spune:

buna
daca aveti incredere in iubirea voastra lasa-l sa mearga
in orice caz tu fiind gravida iti trebuie supraveghere medicala si familie sau prieteni care sa te sprijine , asa ca vrand nevrand tb sa ramai acasa
:) in plus o sa ii se faca un dor de tine si de casa si o sa realizeze cat de mult te iubeste si e bine la el
sfat: baga-ti internet si fa-ti un cont pe skype
te poate vedea si il poti suna fara sa platesti ceva pe net
comunica cat poti cu el ca sa simta ca sunteti un cuplu care imparte problemele si bucuriile impreuna
pupici si curaj

Mergi la inceput