Aspirante optimiste > 20 ani (496)
Raspunsuri - Pagina 6
aditzaC spune:
sherbi
bebe ..deci ai tras un pui de nani , a? vreau si iooooooooooooooo
D-zeu si Fecioara Maria m-au binecuvantat cu
didi32 spune:
N-am disparut, aici sunt!
Bebelu, vb oricum ca ma bazez pe tine ca stii unde tb sa ajungem
Vio sa stii ca n-am nici un test si nici nu cumpar daca nu intarzie. Nu v-am zis ca mai cumparasem unu mai demult si tot asteptand eu sa-mi intarzie si sa-l fac, a expirat testu?
in devenire
Talida__ spune:
Aoleu ce avans ati luat
Didi Bafta !!!!!
Fetele poate conteaza parerea noastra: http://www.petitieonline.ro/petitie/indemnizatia_pentru_cresterea_copilului_sa_ramana_85_din_salariu-p43516046.html
_
Hoping... Wanting... Needing... for you to justify my love
www.fertilityfriend.com/home/Talida" target="_blank"> Grafice
www.fertilityfriend.com/ticker/2ba8d8/ttc.png" target="_blank"> Ticker
bebelu86 spune:
Didi stiu sigur unde sa mergem.
abia asetpt sa o vedem pe andreea miresica.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 6+
didi32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 Didi stiu sigur unde sa mergem. abia asetpt sa o vedem pe andreea miresica. http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu! In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu! In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu! In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu! In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine! Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 6+ |
Bine, atunci ma bazez pe tine! oricum intru in fiecare zi, deci ne-auzim pe-aici
in devenire
Talida__ spune:
Didi
Rugam atunci gravidutele noastre dragi ( pe care le si pupacesc cu ocazia asta ) sa preia linkul si sa-l puna si la odisee.
_
Hoping... Wanting... Needing... for you to justify my love
www.fertilityfriend.com/home/Talida" target="_blank"> Grafice
www.fertilityfriend.com/ticker/2ba8d8/ttc.png" target="_blank"> Ticker
bebelu86 spune:
eu am pus la odiseea de ian-feb.
desi eu zic k nu va avea nici o importanta, chiar dc semneaza toate femeile din tara asta..dar...
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 6+
iubita.mara spune:
ce faceti feteleee?
in sfarsit am si eu putin timp liber.Vineri dupa cum v-am zis ma duc la Sinaia. Abia astept sa ma relaxez, poate uit de tot :de mucus, de ovulatie, ca o fi luna asta ca nu.Vreau sa fiu putin mai relaxata si sa las lucrurile sa-si urmeze cursul normal.Poate si de la stres nu vine bebe ca se gandeste si el : doamne nu ma duc la asta ca e dusa rau cu pluta, mai stau putin langa ingerasi ca astia nu sunt stresati.Data trecuta cand am ramas insarcinata nu am stiut de nimic doar m-am trezit cu II.Poate asta este secretul
nike974 spune:
este petitia la odisee si la sept-oct, numai ca nu poti face o petitie impotriva a ceva ce nu exista, pt ca, oficial, inca nu s-a semnat nimic.
eu, cu indemnizatia redusa la 600 de lei/luna, nu pot plati nici macar o rata.