Aspirante optimiste > 20 ani (496)
Raspunsuri - Pagina 4
cos_minutza spune:
Didi tinem pumni stransi stransi sa iasa liniutzeleEu ma duc la 5 la medic
Anaxena ce fain ca lucrezi pt tine
Aditza ce imi place cand te citesc vreau si eu emotii din asteaTe asteptam cu vesti
Doula ai cam tras chiulul,ce mai faci?
Sherbi,Draguta,Roxi
la toata lumea!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
tanamera spune:
Violeta Doamne ajuta.
Doula multumesc.
Didi multumesc.Pai v-am zis ca va citesc tot timpul,cum sa nu tin minte.
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
aditzaC spune:
cosmi.... eu v-as scrie non stop ...dar stiu ca devin stresanta daca m-ati vedeaaaaaaaaa.........daca mi-ati vedea fataaaaaaa , parca sunt speriata de bombe , n-am crezut in viata mea ca o sa am reactiile astea , jur ! Veti reactiona cum nu va trece prin minte .
tin pumnii la dr
D-zeu si Fecioara Maria m-au binecuvantat cu
didi32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tanamera Violeta Doamne ajuta. Doula multumesc. Didi multumesc.Pai v-am zis ca va citesc tot timpul,cum sa nu tin minte. http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png |
Inseamna ca esti si mai tanara draga mea, eu uit de la mana pan' la gura, asa ca....
in devenire
nike974 spune:
Economic | Social
font printeaza stirea
Mihai #350;eitan:Se discut#259; mai multe variante de reducere a indemniza#355;iei pentru cre#351;terea copilului
Ministrul Muncii, Mihai #350;eitan, a declarat mar#355;i c#259; nu s-a luat īnc#259; o decizie īn ceea ce prive#351;te reducerea indemniza#355;iei pentru cre#351;terea copilului de la un plafon maxim de 4.000 de lei la 600 de lei #351;i a precizat c#259; īn acest moment se discut#259; mai multe variante.
"Sunt variante īn discu#355;ie, nu s-a stabilit īnc#259; nimic. Nu avem īnc#259; o decizie īn ceea ce prive#351;te reducerea indemniza#355;iei pentru cre#351;terea copilului", a r#259;spuns #350;eitan dup#259; ce a fost īntrebat dac#259; s-a luat o decizie īn ceea ce prive#351;te plafonarea indemniza#355;iei la 600 de lei. Ministrul Muncii nu a respins īns#259; varianta plafon#259;rii indemniza#355;iei la 600 de lei.
Indemniza#355;ia pentru cre#351;terea copilului ar putea fi mic#351;orat#259; la 600 de lei, de la nivelul maxim din prezent de 4.000 de lei, urmānd ca fiecare copil s#259; primeasc#259; o aloca#355;ie pentru cre#351;tere īn valoare de 200 de lei, au declarat pentru NewsIn surse din Ministerul Muncii.
"Dorim s#259; revenim la vechea lege #351;i s#259; se renun#355;e la facilitatea acordat#259; īn acest moment pentru cre#351;terea copilului, respectiv acel cuantum de 85% din media veniturilor realizate īn ultimele 12 luni, dar nu mai mult de 4.000 de lei. Indemniza#355;ia pentru cre#351;terea copilului ar putea fi stabilit#259; la 600 de lei, o decizie īn acest sens urmānd a fi luat#259; miercuri īn Guvern", au precizat surse oficiale din Ministerul Muncii.
cos_minutza spune:
Aditza nu esti stresanta dragutzo,cred ca sunt normale starile tale
Tanamera
Didi
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
ukume24 spune:
pentru toate viitoarele mele mamici
Cosmi multa multa bafta la docotr si hai cu vestile bune.
Aditza felicitari din suflet!!!! Te inteleg perfect ca esti agitata, si speriata si..... de toate. parca nu ai curaj sa te bucuri si nu iti vine sacrezi. Eu te inteleg perfect. dar sa vezi ce frumos e cand iti zice doctorul ca ai un samburel in tine care se face tot mai mare tot mai mare
9+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
aditzaC spune:
comi sarna....fina mea zice ca sunt de coma , am inebunit-o saraca si cand ma gandesc nu au trecut decat 2 zile de cand stiu ..ieri de la 5 am fost planton ...azi de la 4 .. sunt curioasa maine la cat mai ma trezesc .......dar ciudat ! ma simt obosita casc , dar nu sa cad pe birou
D-zeu si Fecioara Maria m-au binecuvantat cu
tanamera spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui didi32
Inseamna ca esti si mai tanara draga mea, eu uit de la mana pan' la gura, asa ca.... in devenire |
Doar cu vreo 2 ani mai tanara decat tine.
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png