Aspirante optimiste > 20 ani (496)
Raspunsuri - Pagina 3
doula spune:
Tanamera sa iti traiasca baietelul si sa fie sanatos.
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile
roxy_s spune:
da doula, si eu ma bucur ca este bine.
pai am facut si analize din secretie si nu a iesit nimic, deci a exclus vreo inflamatie.abia dupa ce au venit rezultatele si le-a vazut a dat verdictul ca nu este nimic rau, ci este doar ovulatia.
Viitoare mamica
didi32 spune:
Am aparut si eu, chiar ca slaba miscare pe-aici...
Ama , sa treaca durerea cat mai repede si sa v-apucati de treaba. Pan-atunci sper ca stai cu noi aici, o sa vezi ce efect extraordinar au fetele asupra dispozitiilor sufletesti!
Aditza, hai ca nu mai e asa mult, asteptam raport complet!
Si de la Cosmi la fel? Cosmi, tu la cat ai programare?
Eu sunt Z28 din 28-29, m-a prins Tanamera. Chiar, cum de ti-ai amintit? Dar nu ma testez decat daca intarzie minim cateva zile, daca apuc zilele alea
ici la toata gasca de optimiste!
in devenire
aditzaC spune:
didisor....tinem pumnii starnsi sa vii cu 2 liniute
D-zeu si Fecioara Maria m-au binecuvantat cu
didi32 spune:
Multumesc Aditza, da acu fac ca tine: nu cred ca e nimic, inca n-a intarziat, nu am absolut nici un semn in plus fata de toate semnele pe care le am in fiecare luna , asa ca nu-mi fac prea multe iluzii....a, ba am avut cativa carcei saptamana trecuta, a zis Mada ca se pun si aia
in devenire
roxy_s spune:
didi
lasa, nu te stresa cu testele, daca intarzie faci.
eu v-am zis , eu nu vreau sa ma mai stresez cu nimic.
ceeee....atata curiozitate domne', lasati fata in pace
Viitoare mamica
aditzaC spune:
didisor ....deci eu ieri am avut carcel la pic drept si cand am ajuns acasa citeam pe net ....... 6 semne neobisnuite in sarcina : carceii.....dar relax( cine vorbeste ) .....dar va jur ca nu am crezut ca sunt gravida , nici nu cred , va jur sunt niste sentimente aiurea , ciudateee
D-zeu si Fecioara Maria m-au binecuvantat cu
didi32 spune:
Multumesc de incurajare Roxy si Aditza , da' chiar nu cred sa fie ceva, nu stiu, parca nu simt nimic deosebit
in devenire