Copilasi din 2002 *77* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 7
katty spune:
Cristina, La multi ani, multa sanatate, fericire si tot ce-ti doresti alaturi de baietii tai dagi! Sa ai parte de surprize foarte frumoase azi de la ai tai!
Nicoleta spune:
La multi ani, Cristina! Cu sanatate, fericire alaturi de toti cei dragi!
Laura, lui Stefan i-au placut cel mai mult tancurile, erau unele de 51 de tone . Si sabiile expuse in muzeu i-au mai palcut... si o carma maaaare!
La noi sunt 10 grade, bate vantul, este innorat si mai si ploua din cand in cand...
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
andy.p spune:
La noi sunt 8 grade..ploua si bate vantul
Vreau calduraaa!!!
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Nicoleta spune:
Uf, ce ploaie e si pe aici... si prognoza pe saptamana viitoare arata asa de urat...
cristina22 spune:
off, e frig si ploua.Nici nu l-am scos pe Andrei din casa.
Eu am mers pana la metro.
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
katty spune:
La noi azi a fost cald, dar cu nori grosi la orizont, am crezut ca vine ploaie sau furtuna, dar pana acum n-a sosit!
Ieri am fost la padure, a fost super, distractie, mancare, gratar, alergaturi pe coclauri, am ajuns seara lesinati de oboseala (ne-a obosit relaxarea), azi cumparaturi si apoi odihna bine-meritata! Acum descarc poze de ieri sa vad ce a iesit pe acolo!
Nicoleta spune:
Katty, hai cu pozele! Sa imi amintesc si eu cum este pe caldura...
Cristina_C spune:
Va multumesc! Sa aveti si voi parte de tot ce e mai bun!
Am prins cateva ore de soare printre nori, am dat o fuga la un parc de distractii si, cu putin noroc, am scapat neplouati. Mama m-a mai sunat o data exact la ora la care m-am nascut, m-am emotionat si m-am gandit cum, si eu, peste ani, o sa-l sun pe Robert la 7 fara 3 minute dimineata. Baietii mei au fost la inaltime, m-au pupat toata ziua, Robert de 35 de ori odata, a numarat.
Nicoleta spune:
Cristina, ai avut o zi foarte frumoasa! Ma gandeam la ce ai scris, cu ora nasterii... cum il voi suna eu pe Stefan la 5.30 AM . Oricum, dragut din partea mamei tale (eu sunt nascuta la 3.30 AM).