Copilasi din 2002 *77* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

ce ma distreaza Stefan, cum se gandeste el la frate-sau

Andrei si-a ales un circuit electronic si si-a facut o barca

O seara frumoasa!

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Noi suntem k,am avut un week-end plimbaret,da ma bucur ca afost vreme buna,am facut si un pastrav la gratar cu mujdei...spre deosebire de azi,a plouat muult
Si ptr ca n-am putut iesi nicaieri,facui azi placinte

Nico sa foloseasca cadourile sanatosi baietii,tie mult succes cu dieta in continuare,ama vazut ca pe culinar e o trupa de montigniaci destul de activi.

Katty avem si noi serbare,le-a impartit azi rolurile,Andy e litera E,nu stiu inca data..deocamdata asteptam excursia..sa treaca

Nina fain week-end ati avut...sa ne spui ca i-ai cumparat printesei de 1 iunie...la scoala la Andy nu stiu ce se face maine si daca se face ceva tinand cont ca se anunta ploi:((

CristinaC la noi ciresele sunt 18ron kg...asa mai bine nu mananc..Au plecat musafirii??

La noi am vazut pe net numa ploi sapt asta...sper sa aveti voi vreme mai buna si cele care aveti sa ne trimiteti si noua

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Cris esti pe net???Cred ca scriem deodata.

Am uitat sa va zic ca ne-am intalnit in week-end cu Cris si minunata familie...Andrei a crescut,e un frumos

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Da, musafirii nostri au ajuns deja in Romania, au sunat de pe drum.
Nici nu-mi vine sa cred ca maine e deja prima zi de vara si ca peste 2 luni plecam si noi in vacanta. Ieri si azi a plouat cu galeata.
Sa va mai zic de Robert.
De ziua copilului chiar nu stiu ce sa-i luam, ca am tot colindat magazinele saptamana trecuta si din fiecare s-a ales cu ceva.
Maine il duc la stomatolog sa-i scoata un dinte de jos, pe ultimul l-a scos sigur, dar acum nu mai vrea.

Nicoleta, din cate povestesti despre cursurile de germana, trag concluzia c-o sa faca Stefan si clasa a 2-a aici - nu?.

Katty, ce frumos ca se face serbarea abecedarului, cand fiecare copil e o litera, pacat ca nu se face si la noi. Si nici premiere nu exista, stii doar din discutia cu invatatoarea cum e copilul si ii mai da si o caracterizare in scris la sfarsitul anului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Asa mai veniti de acasa! Ca a mucegait subiectul asta si imi era jena sa tot scriu...

Am termiat impreuna Lego, ca singur dura mult si ne mai culcam la 12...

Cristina, Stefan nu se stie daca va face aici clasa a 2-a, dar asta nu ne impiedica sa profitam de cursurile organizate de statul austriac, nu? Pana in septembrie aici suntem! Sper sa fie ok, sa-i placa... sa se duca de placere, ca este vacanta in fond... sa se distreze... Si lui Stefan ar trebui s aii scoatem un dinte de jos, care se misca tare!! De sus inca nu au picat. Cum a fost cu musafiri atata timp?

Si aici a plouat tare. Dar spre dupa-amiaza a incetat, insa a batut un vant!

Fetelor care v-ati intalnit, poze?

Nina, frumos vor serba copiii la Ciuc Ziua Copilului!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nico, sigur ca da, si asta, si-am mai zis eu odata ca ar fi bine sa continue cu germana chiar si daca v-ati intoarce in Romania.

Musafirii erau foarte matinali si de multe ori se trezeau inaintea noastra si plecau intr-un loc, iar apoi veneam si noi acolo. Am mai plecat si odata, dar seara ne intorceam impreuna. A fost fain, copiii, in general, s-au inteles, au mai aparut conflicte intre cei mari si cel mic, dar s-au rezolvat, iar noi ne cunoastem de peste 10 ani si serile, dupa ce se culcau copiii, stateam de vorba si radeam pana tarziu.

Mergi la inceput

Da, Stefan va merge la Honterus (1-8 in germana, cred ca si clase de liceu) daca ne intoarcem in toamna. Idealul ar fi sa mearga direct in clasa a 5-a la un liceu intr-o clasa cu predare in germana. Vedem cum facem... Matei, daca este sa ne intoarcem peste 4 ani in Ro, va merge si el tot la Honterus. Daca nu, vedem. Am ceva emotii pana voi afla ce si cum...

Mergi la inceput

Laura, aici ciresele sunt 8-9 euro/kg . Am gasit o data 5 euro si ceva si mi-am luat... Si la tara avem im pomi, o gramada, stau sa se coaca...

Mergi la inceput

La multi ani de 1 Iunie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Pai io ce sa mai scriu Nicoleta? Ca voi vorbiti de cirese, de concedii, de activitati de vacanta...de ziua copilului, de dat kile jos.... La noi toate astea nu se aplica.Asa ca, ce sa mai zic, la noi azi e prima zi de iarna. La multi ani tuturor copilasilor, sa creasca minunat, sa aiba aripi care sa ii inalate spre viitor si visele lor sa devina realitate!Asa, sa reiau, Liviu se tot chinuie cu un rosu in gat si un pic de tuse, sper sa il tinem sub control, caci medicul nostru este plecat in Ro si va trebui sa gasim altceva in caz de... Victor a stranutat alartaieri toata ziua si un pic de nas apos parea ca incepe sa il supere dar am inceput cu oscilococinum apoi i-am dat panadol si vad ca nu mai are nimic.Mai avem putin si implinim un anisor, abia astept sa vad ce alege, ca de taiat motz am scapat. Nu stiu daca v-am aratat pozele cu cheliosul.http://family.webshots.com/album/577781247rwxApLA inceput sa mearga tot mai bine si mai mult singur si e tare mandru.In rest nu prea mai am ce sa va povestesc. A, ba da, ca m-a innebunit cu tzitzi, e pasiune mare, mare. Nu stiu cum oi scapa. Seara cand il culc si suge, trebuie sa tina mana pe tzitzi dar sa tot frece incolo si incoace. Daca l-as lasa sa faca surub la sfarc ar fi cel mai fericit. Ziua cum se trezeste la mine in brate, isi vara mana in bluza mea la tzitzi pana la cot. AStfel ca intr-o noapte mi-am pierdut rabdarea. Cum dorm cu el si il alaptez din cand in cand, nu stiu ce nu ii convenea ca lapte nu ar mai fi supt dar in schimb freca la tziti in toate directiile si tot nu era multumit si mi s-a pus pata si mi-am luat o helanca pe mine. Am zis ca e ok sa suga cand vrea el si cum vrea el, da sa ma lase frate sa mai si dorm, nu sa stea sa frece tzitzi toata noaptea. Si am umblat io vreo 3 zile cu helanca pe mine si parca s-a mai calmat. E atat de innebunit cu bagatul mainii in bluza la tzitzi incat baga fara jena, mana pana la cot la oricine il tine in brate, si la nasa, si la tati , a incercat si la Liviu. Ma rog acum pare ca cica s-ar mai fi calmat.

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput