Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (97)
Raspunsuri - Pagina 9
grety_niku spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalala13 cica cine vrea sa se duca la miting trebuie sa se inscrie pentru a se stii un nr de participanti si chit ca mi-o iau..ete si discutiile ---------------------------------------------- my somebody.... 30+ cu Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat! |
sper sa nu ti-o iei... fetele de acolo sunt puse pe treaba stiu ce iti spun , eu eram activa si pe acolo... si sunt multe, intotdeauna au reusit ce si-au propus
ma inscriu si eu cand ajung acasa
25+ cu Eric Nicholas
Pozici
www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html" target="_blank">Petitie: "Indemnizatia pentru cresterea copilului sa ramana 85% din salariu"
grety_niku spune:
eu plec acasa... ne auzim mai tarziu!!!
25+ cu Eric Nicholas
Pozici
www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html" target="_blank">Petitie: "Indemnizatia pentru cresterea copilului sa ramana 85% din salariu"
"Veniti la protest, sa mentinem indemnizatia! Inscriere ferma de participare in lista"
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui Alina2005 Buna, burtici! Acum citesc si eu din urma, am vazut si faza cu 600 ron indemnizatia, dar si ce ati spus despre bugetari. M-am cam suparat, pentru ca perceptia este gresita si aici ma dau exemplu. Nu spun ca nu sunt bugetari cu 20-30 mil salariu, dar nu se ajunge la sute de milioane, poate doar la aviatori si magistrati. Eu de exemplu, am terminat Facultatea de Drept la Universitatea Bucuresti, numai Dumnezeu stie cate nopti am plans cu cartile de 600 pg in brate ca nu mai puteam sa mai invat, plus emotiile la examene, plus bataia de joc de rigoare din partea profesorilor, care ne ziceau ca nu suntem in stare de nimic. Si asa m-am chinut 4 ani, acum termin si masterul, sunt angajata la Primaria Slobozia ca si consilier juridic si am 550-600 lei salariu. Fara bonuri de masa, fara tichete cadou. Atat iau eu pe luna, iar sotul 1000, ca profesor de religie, pt ca din preotie nu castiga nimic. Si nu va mint cu nimic, inainte ar fi putut sa ia si de acolo inca 600 lei salariuu de preot, dar acum nu se mai poate sa se ia 2 salarii de la stat. Iar el e preot la manastire, atatea pile am avut si acolo nu se castiga nimic, nu se duce cu Boboteaza, cu Craciunul nimic. Iar cand sunt cununii sau botezuri,il dau afara din Biserica ca sa nu imparta banii cu el. Asa ca noi traim din 1600 lei pe luna, din care se scad aprox 400 lei pe naveta, noi locuim in Amara, la 7 km de Slobozia si sotul e nevoit sa faca si 6 drumuri pe zi. Norocul nostru cel mai mare e ca locuim cu parintii mei, bugetari si ei, dar au salarii mai de doamne-ajuta, anyway si astia abia ne ajung sa platim ratele la banci. Mi-am varsat amarul, scuzati-ma dar deja nu mai pot.. Aaa si se mai zice ca la Primarie se ia spaga domnule, eu in 2 ani de cand liucrez n-a venit nimeni cu nimic la mine, pt ca nu au interesul sa vina la Dep Juridic. Si daca ar veni, m-as simti cumparata si nu as lua niciodata nimic, mai ales bani.. Alina, 31+ cu Aida Alexandra Fetita mea |
Da,ai tot dreptul sa fii suparata si nedreptatita.Nu te agita ca suntem multe in aceeasi situatie pe aici.Eu de ex nu am alta varianta si o sa iau 600 ron,pt ca sunt angajata la firma sotului si sunt trecuta cu juma de norma de 1 an de cand cu criza,ca nu am avut cum sa platim contributii mai mari la stat,iar sotul la fel.Iar obiectul de activitate al firmei e constructia de seminee,iti dai seama pe criza asta cine se mai si gandeste sa-si puna semineu,dar sa-l mai si cumpere;fiind un obiect facultativ,deloc necesar.Deci daca vindem avem un venit,daca nu vindem venitul e 0!Un dezastru!
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
27+ Carla Maria si Cristian Alexandru
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
CarmenAlbu spune:
Fetelor nu puteti sa intrati si pe site-urile tv unde au numar de urgente la departamentele de stiri si happyhour sa mergeti cu listele, ca sunt banii vostri cu care ati contribuit la stat, e anormal ce se intampla basescu a zis ca in ultimii 3 ani s-au facut datorii la buget de multe miliarde de euro, a uitat sa zica de fapt ca tot el a fost la putere!! Acum iau din banii vostri sa isi acopere ei greselile si nu e normal!! indiferent de situatie cei cu salarii mari au dat mai mult si li se cuvine mai mult ca dat nu e comunism!!!profitati de faptul ca presa reprezinta cu adevarat o putere in stat, ziarele si tot scrieti la toti si mergeti in emisiuni si aparati-va drepturile castigate prin contributii!!!
antensa, pro, realitatea, national trebui acoperite toate in prime time cu date concrete, costuri concrete de nastere, de supravietuire a fatului samd ca sa nu ajungeti ca americanii unde rata mortalitatii la nastere e rusinos de mare pt o tara asa de dezvoltata!!
Si neaparat toate ziarele, unde vreti va pot ajuta cu formulari, daca avem pe cineva pe forum in domeniu si sigur avem cu atat mai bine!
daca scandalul este sustinut de aparatorii natalitatii si va fi daca ia amploare aveti castig de cauza!!
Sa nu mai vb de miscarile similare din alte state ale lumii care au dus la inlocuirea alaptarii cu lapte praf si a avalansei de alergii creata in randul noii generatii in parte datorita acestui fapt!!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu
Mycya spune:
fetelor sunt alaturi de voi si eu si delfinasa mea
daca era posibil participam si eu cu cea mai mare placere la miting.
Alina si eu am facut referire la bugetari dar ma referam strict la aia cu foarte multe milioane.
fetele lu basescu nu vor ajunge niciodata sa isi creasca copii cu 6 milioane,are grija tacsu de ele sa ia de la cei care au putin si sa le bage lor in buzunar.
Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
CarmenAlbu spune:
El a castigat cu telenovele si lacrimi, faceti la fel ca in romania functioneaza!!
Scarbos, sa plangi dupa banii tai!!!
Imi e si frica sa mai tin un cont intr-o banca din romania, cred ca voi transfera contul ca acolo e jale!!!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu
CarmenAlbu spune:
A venit fata lui base aia siliconata la o emisiune si s-a descaltat de pantofi de 20 milioane, iar daca tati doneaza salariu iar fata nu avea serviciu pe vremea aia, de unde avea zeci de mii de euro pt pantofi si genti, sa nu mai vb ca la fiecare aparitie in public a mandrei de plastic cu o socoteala sumara tinuta ei costa peste 5 mii euro!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui Alina2005 Buna, burtici! Acum citesc si eu din urma, am vazut si faza cu 600 ron indemnizatia, dar si ce ati spus despre bugetari. M-am cam suparat, pentru ca perceptia este gresita si aici ma dau exemplu. Nu spun ca nu sunt bugetari cu 20-30 mil salariu, dar nu se ajunge la sute de milioane, poate doar la aviatori si magistrati. Eu de exemplu, am terminat Facultatea de Drept la Universitatea Bucuresti, numai Dumnezeu stie cate nopti am plans cu cartile de 600 pg in brate ca nu mai puteam sa mai invat, plus emotiile la examene, plus bataia de joc de rigoare din partea profesorilor, care ne ziceau ca nu suntem in stare de nimic. Si asa m-am chinut 4 ani, acum termin si masterul, sunt angajata la Primaria Slobozia ca si consilier juridic si am 550-600 lei salariu. Fara bonuri de masa, fara tichete cadou. Atat iau eu pe luna, iar sotul 1000, ca profesor de religie, pt ca din preotie nu castiga nimic. Si nu va mint cu nimic, inainte ar fi putut sa ia si de acolo inca 600 lei salariuu de preot, dar acum nu se mai poate sa se ia 2 salarii de la stat. Iar el e preot la manastire, atatea pile am avut si acolo nu se castiga nimic, nu se duce cu Boboteaza, cu Craciunul nimic. Iar cand sunt cununii sau botezuri,il dau afara din Biserica ca sa nu imparta banii cu el. Asa ca noi traim din 1600 lei pe luna, din care se scad aprox 400 lei pe naveta, noi locuim in Amara, la 7 km de Slobozia si sotul e nevoit sa faca si 6 drumuri pe zi. Norocul nostru cel mai mare e ca locuim cu parintii mei, bugetari si ei, dar au salarii mai de doamne-ajuta, anyway si astia abia ne ajung sa platim ratele la banci. Mi-am varsat amarul, scuzati-ma dar deja nu mai pot.. Aaa si se mai zice ca la Primarie se ia spaga domnule, eu in 2 ani de cand liucrez n-a venit nimeni cu nimic la mine, pt ca nu au interesul sa vina la Dep Juridic. Si daca ar veni, m-as simti cumparata si nu as lua niciodata nimic, mai ales bani.. Alina, 31+ cu Aida Alexandra Fetita mea |
Iubita, nu e vb de cei ca tine sau ca nasa mea care are 6 garzi pe luna si ia 700ron...e vb ca stiu cazuri concrete de persoane care nu su nici liceul si au salar 30mil..eu nu am atat..e dureros sastii ca ti-ai tocit coatele si esti luat de fraier..
Laura 28+ cu
Cris2010 spune:
Carla, e super pretul daca e cu 25%-.
O sa studiez si eu acasa problema cu mitingul.
Si eu o sa fac o comanda pe aramis. Cred ca prin iunie. Ma risc la o comanda de 500 lei, mai ales ca o sa iau si pt finutii mei, iau si pt iarna, sper sa nu ma incurc in luni si anotimpuri...
Fetele, va pe burtici. Plec in oras la un suc cu niste vechi prietene.
Cris 30+ cu
CarmenAlbu spune:
Iar cea mare cu vile si apartamente de valori incredibile cand inca nu terminase scoala sa ajunga notar!!!
Haideti ma ajungeti sa platiti voi din banii copiilor vostri basinile anagramatei cu fata de barbat si a grasutei frustrate!!
Sa nu mai zic de doamna aia mare care are hobby-uri costisitoare, cumpara cai si altele!!!
Eu initial nu am vrut sa zic nimic, e normal sa ne revenim din criza, dar nu din banii generatiei de maine!! Ce daca va creste cu alergii, cu probleme, daca va avea probleme la nastere ca s-a nascut in casa ca vorba aia se inchid 200 spitale, nu mai are lumea bani de spaga la medic ( care e normal sa ia la cat invata si cum este remunerat), si lantul slabiciunilor!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu