Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (97)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

E chiar strigator la cer. De ce nu o miscoreaza cu 15% sau cu 25 %...? tot nu ar fi 600 ron.
Eu am asteptat pana la 32 de ani, sa fac un copil, pt a fi sigura ca o sa am un salar decent si o sa am cu ce sa-mi cresc copilul. Uite ca acum voi fi nevoita sa incep munca dupa 3 luni.
La noi e cum e...dar la fratele meu e mai grav... Ei au hotarat ca e mai bine ca el sa-si ia concediu pt cresterea copilului( avea salariu mai mare), iar pe ea au dat-o afara pt ca firma se inchide. Si acum cumnata ia somaj si el 800 lei. Si au copil de 4 luni. O sa inceapa si el munca, ca nu au de ales.

Paula, 29+ cu Raul Codin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

OOANA, parca ar fi rezultatele mele... Leucocitele le am la 10.5 - daca sunt prea mari indica infectie in organism, de regula infectie urinara... Asa am si eu, iar in urina am 10-15 leucocite pe camp, asa incat acum iau antibiotic si mi-am facut urocultura, de unde rezulta infectie cu E.coli. Restul valorilor sunt si la mine la fel (sub limita), ceea ce indica o anemie gestationala (asta mi-a zis medicul, ca am fost la el cu analizele). Acum pt anemie iau fier, calciu, continui cu Centrum materna, iar dupa 10 zile inlocuiesc calciu cu magneziu. Cam asta ar fi... Dar cel mai bine e sa duci tu analizele la doctor, si vezi ce iti spune...

Cristina 30+ cu

la fel stiam si eu ca prezenta leucocitelor in urina inseamna infectie urinara
data trecuta mi-a isit la fel si am facut urocultura care a iesit bine...fara crestere bacteriana asa ca dupa chiar ca nu am mai inteles nimic
iar medicul de familie mi-a zis sa nu imi mai pun atatea intrebari ...trebuie sa schimb medicul pe cand apare bebe

maine merg pana la ginecolog sa ii arat rezultatele...si ma voi lamuri

Oana 31+ Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Anca... avand in vedere ca am un singur neuron azi in functiune vb cu sotul si bineinteles ca ma chinuiam sa imi aduc aminte cum se numea parcul ala de care vb voi??? nu ma injura, stiu ca mi-ati mai spus dar am uitat

25+ cu Eric Nicholas
Pozici
www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html" target="_blank">Petitie: "Indemnizatia pentru cresterea copilului sa ramana 85% din salariu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

ba tocmai ca eu zic ca am putea sa facem ceva..mergem in fata la guvern...dar cine ne organizeaza? CINE?

----------------------------------------------
my somebody....

30+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

ba tocmai ca eu zic ca am putea sa facem ceva..mergem in fata la guvern...dar cine ne organizeaza? CINE?

my somebody....

30+ cu

avem cum sa dam anunt pe toate forumurile de pe DC??? oare

25+ cu Eric Nicholas
Pozici
www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html" target="_blank">Petitie: "Indemnizatia pentru cresterea copilului sa ramana 85% din salariu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

my somebody....

30+ cu

Si eu zic la fel!!
EU zic sa trimitem msj si la fetele de la celelalte odisei...e strigator la cer...

Laura 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

fetelor..am revenit.. nu mai stiu care dintre voi ma intreba de ce trebuie facuta comanda de 500 ron? pt ca este un en-gros..
plus nu-i pacat sa platiti comision daca faceti de mai putin? eu zic sa va grupati si face una singura..trimiteti banii respectivei si vi le trimite prin posta..nu costa mai mult de 10 lei prin posta romana

25+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

OOANA, medicul de familie e un habauc, atunci. Cum naiba sa nu pui intrebari? Ei, lasa, bine ca mergi maine la gine, si vezi daca e cazul de tratament. Eu nu am avut nici un simptom de infectie urinara, dar asta nu a impiedicat infectia sa existe... Si eu , care eram atat de bucuroasa ca am ajuns pana aici fara infectii urinare, despre care auzisem ca apar des in sarcina. Acum , asta e, tratament, si speram sa nu reapara.

CRIS, merci -trimit si io sotul

PAULA, asa e- si io am stat sa am un salariu decent, sa ma asigur ca ii pot oferi bebelului si mie un trai cat mai bun, fara lipsuri... Ca asa trageam si io 3 puradei la 20 de ani, fara sa imi pese...Si luam 6 milioane. As fi si eu de acord cu un maxim de 3000 lei, dar nu cu 600... E strigator la cer. Cica maine se va discuta aspectul asta, al indemnizatiei, la ministerul muncii. Doamne da-le minte!!!

Cristina 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

newsin "Copiii vor primi maxim 800 ron" declariatia lui Basescu!

Anca +26s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

http://www.petitieonline.ro/petitie-p43516046.html,

abia astept sa vad cum fiicele dlui. Basescu vor creste nepotii acestuia cu 800lei/luna ...si pentru un carucior vor strange indemnizatia pe 2-3 luni

Oana 31+ Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

fetelor..eu am trimis petitia tuturor burticilor pe care le cunosc.. si celor care nu intra pe DC..sa mearga cat mai departe..nu cred ca este cineva care sa nu o semneze

25+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput