Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (97)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

alina2005, carla_2008, asa cum spunea aelita acum cateva pagini, marea majoritate a bugetarilor au salarii de mizerie. e adevarat ca dif intre salariatul de rand si director sau primar e strigatoare la cer (si eu am lucrat in invatamant 6 ani), dar ramane majoritatea la limita bunului-simt... (de fapt, nici acolo...)

30+ AMR 9-
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Ai dreptate Carmen,presa e intr-adevar o mare putere si ar trebui sa profitam de ea!!!!Cum unii profita ca sa se faca asa zise "vedete" putem si noi pt cauza nobila sa profitam de ea!!!!Cele din Buc bafta la mitting.

Alina si eu ma inscriu la comanda comuna pe Aramis ca au cele mai bune preturi pana acum.Si din cate se vede par de calitate.

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
27+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Mycya, draga mea, noi ne-am pus demult in gand sa emigram in Germania, tocmai pt ca acolo avem rude si ne pot ajuta la inceput, dar iti dai seama ca nu am fi atat de nebuni sa plecam acum, ne-am face mai mult rau...poate peste cativa ani vin la tine si ne crestem bebeii impreuna

rodyka asa e
denisa, dar eu nu gasesc si hainute mai mici, tu ai gasit?

Alina, 31+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Alina2005 sunt si de 0-3 luni,nu multe, dar trebui sa cauti bine.Ieri la 1 noaptea asta faceam ca bebeii aveau program de tumbe.

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
27+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

voi ati gasit si hainute pt 0-3 luni pe aramis sau nu vaz eu?

Fetita mea

da, alina, sunt si 0-3 luni, foarte frumoase ptr fetite

30+ AMR 9-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Citat:
citat din mesajul lui enik83

rody.vezi ca ti-am trimis..pusii

25+ cu o minune de
poze

Enik, am aruncat eu un ochi pe aramis, chiar sunt foarte dragute hainutele si ieftine. Ma gandeam cate hainute trebuie sa iei sa ajungi la 500 lei. Dar cred ca merita un efort, sa-i faci copilului o garderoba pe un an de zile.

Cris 30+ cu

pe-acolo ma invart si eu. sunt suuupeeer! sa vad poate vrea si sora-mea ceva ptr fetita ei de 1 an jumate. ce scumpite de rochite!!!

30+ AMR 9-

am cumparat si eu candva de la ei... sunt relativ ok...doar ca la unele nu mi-au placut materialul in mod deosebit...insa sunt ieftine si da, daca se aduna 2-3 mamici se face de 500 ron...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 32+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui grety_niku

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Fetele, lasati balta depresia, pt moment nu e nimic hotarat, hai sa nu ne mai gandim, oricum nu puten schimba nimic. Mai bine povestiti coincxidentele fericite din viata voastra, povestile de dragoste
Alina 28+ cu
gargarita

ai dreptate... hai sa va povestesc si eu povestea noastra...
suntem impreuna de 12ani... ne-am cunoscut la o petrecere, eu aproape 14 ani, el aproape 18, eu pustoaica fitoasa, el mare crai , plin de el...
am ramas 2 ani impreuna, el ma iubea, eu vroiam alceva si i-am dat papucii...
dupa alti 2 ani, in care din cauza prietenilor comuni ne vedeam cam la o luna (eram doar prieteni), am fost la o petrecere de revelion unde a venit si el. Ei si atunci(dupa cum zicea si Andreea) parca mi s-a parut mai frumos, mai destept, si m-am indragostit pe loc, el era cu altcineva, asa ca pe 5 ianuarie l-am sunat sa ne vedem si cand ne-am vazut l-am intrebat dc vrea sa mai incercam o data... s-a despartit instant de tipa cu care era si am zis sa incercam - mai tarziu am aflat ca el nu incetase sa ma iubesca in acei 2ani.
au trecut 10 ani de atunci si ne iubim la fel de mult(), iar bebe Eric vine in mica noastra familie unde este tare dorit si iubit(taticu il dragaleste in fiecare zi).

25+ cu Eric Nicholas
Pozici

hihi...draguta si povestea voastra...seamana cu a Andreei...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Fetelor, imi pare rau ca maine nu pot fi alaturi de voi fizic, dar sufleteste voi fi la miting. Cu DD inainte, sa nu platim tot noi pentru atatia ani de incompetenta si hotie.
Semnat petitia...

Alina 28+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Buna, burtici!
Aaa si se mai zice ca la Primarie se ia spaga domnule, eu in 2 ani de cand liucrez n-a venit nimeni cu nimic la mine, pt ca nu au interesul sa vina la Dep Juridic. Si daca ar veni, m-as simti cumparata si nu as lua niciodata nimic, mai ales bani..

Fetita mea

si eu tot jurist dar la firma privata...la Primarie se merge cu spaga in alte parti, juristul nu ia niciodata nimic pentru ca nu are relatii cu publicul...de fapt juristul nu ia nimic pe niciunde

Oana 31+ Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Alina, stai linsitita, nici nu credeam ca toti bugetarii au salarii peste 2000 ron... cunosc si eu mutle cazuri in situatia ta...doar cei mai in varsta, cu vechime, sporuri, f-ctii de conducere, etc. au salarii mari...iar spagiile clar merg la ai de sus, ca doar aia rezovla magariile...nu cei mici si cinstiti...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Semnat si eu petitia. Mama lor de hoti.
Mycya felicitari pentru rezultatele bune de la eco. Ma bucur mult ca rinichiutii sunt in regula.
Vizionez sit-ul cu hainutele si poate ma bag si eu ca tare ma mai mananca degetele.

25 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput