Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *144*
Raspunsuri - Pagina 6
alex25 spune:
Anomis crede-ma ca mie imi atre rau de tot ca a trebuit sa fug asa, nici nu iti inchipui prin ce am trecut, ca mandra nu vroia sa se trezeasca, a fost nashpa rau, si apoi am stat o groaza cu dr, mai ales cu vestile astea nu tocmai minunate. Dupa-amiaza nici nu am mai iesit, de oftica ca am ratat intalneala cu tine.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
hepilica spune:
anomis, se poate mami? sigur ca de la dragonul rosu vin direct acasa si lansez in eter vestea cu ce am cumparat, cu lux de amanunte, culori, preturi, discounturi, petale, paiete....
da' nu stiu cund ajung acolo . e asa... pe lista "de facut"...
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Hepi, mai, si mie mi se pare absurd, dar asta nu e o garantie ca nu vor lua masura asta! Nici eu nu exclud gradi de stat, de fapt spre una d-asta ma voi orienta. Insa pana la 2 ani ce varianta sunt? If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
pana la doi ani doar cresa...sau varianta pe care ai zis-o tu.
gasisem ieri o cresa parti unde citisem lucruri ok, dar nu mai stiu care, unde (parca era undeva pe la piata cosbuc...nu mai stiu sigur).
ma, sa stii ca nu e usor. eu aveam stomacu' in gat doar cautand astfel de info in ideea de a o da pe maia.... si cautam asa pt viitor, nici prin cap nu mi-a trecut ca as putea fi pusa atat de curand in situatia de a apela la o asemenea varianta.
o sa mai fac o cautare maine.
h.
Multumesc lui DD.
Lali_mete spune:
Ah, scrisesem ditamai mesajul si s-a duuuus,mama lor de taste,ca nu stiu pe ce am apasat si s-a inchis mozila...Fac baie si revin.
Reiau :
Mada nu te consoleaza cu nimic,dar eu credeam ca oameni insensibili sunt doar la noi,credeam ca altii sunt mai civilizati...Bine ca ati ajuns cu bine,sper sa va priasca vacanta.
Kateryna daca nu te intristeaza prea tare faptul ca noi avem copilasii sanatosi,noi te mai asteptam,sa ne tii la curent cu vestile.Va pup,sper sa auzim numai de bine.
Fetele care va intalniti in parc,ce bine de voi ,va mai destindeti,mai mai vine inima la loc.
Mary cat despre "marinar" nu cred ca depinde numai de el,nu poate hotari un singur om,sunt multi,multi altii care nu prea ii dau de ales,si cred ca acelasi lucru l-ar fi facut oricine ar fi fost presedinte,nu numele este importsnt,rangul in stat,parerea mea.
Liliac super tari ideile tare de a transfoma "ciucurelul" in diferite chestii imaginare,a ras si sotz si a spus ca trebuie notate undeva ideile,pentru mai tarziu .
Alex hai mai ca Zeina e fetita puternica,e si ea mai fitzoasa,ca doar na,e domnisoara de la Bucuresti,si ele asa sunt,mai finutze .Ei,acum lasand gluma la o parte, stiu si eu ca rahitismul nu se face de la ne-papat,ci lipsa de vit.D,dar si papatul gresit,ceea ce nu e cazul la voi,neadecvat varstei,duce la rahitism.Bine ca a vazut dr,si face tratament Zeina,ai sa vezi ca o sa fie bine .
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
m modificat,ca papasem litere,cred ca baitza mi-a facut foame
hepilica spune:
auzi fragutza, daca eu ar trebui sa o dau pe maia de acum la cresa...as alege totusi o cresa particulara. si asta pt ca sunt mai putini copii in grupa si se poate ocupa de ei. copiii astia micuti cum sunt ai nostri au altfel de nevoi decat cei de 3-4 ani. na, ei tb schimbati, data papa cu lingurita...etc. si pt asta tb rabdare, timp, disponibilitatea persoanei care face asta. daca ai 20-30 de pui mici...te apuca nebuneala si numai calm nu cred ca esti.
acum nici nu stiu daca mai exista crese de stat...., dar parca n-as fi prea linistita.... tu ce zici?
h.
Multumesc lui DD.
Lali_mete spune:
Fetele ,ma bag si eu ca musca-n ciorba...Parca tot mai buna ar fi ideea unei mini-crese,de 4 copii se poate cineva ocupa altfel decat de mai multi.Of,ce timpuri ne asteapta...
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
anomis28 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Ai incercat sa-i spui ca ciucurelul e de fapt o stropitoare si ca trebuie sa udati copacul ca sa se faca maaaaare-mare si viguros ca sa dea umbra/fructe/ce-o mai fi facand el acolo?? Si sa si-l tina el...ca doar e mare gradinar, nu?! Saaaaau, varianta pompierul cel grozav care stinge incendii?? Zic si io..adica ma pregatesc psihic pentru ce va urma Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Liliacule ce idei bune
io ma gandeam ca asa cum al meu (al batran) stie sa faca la WC fara sa ridice capacu' (adica mai ca noi) sa-l invat si pe Dinu la fel. oare ma gandesc bine, sa nu aiba repercursiuni.
Mary parca de la Bia invatasem ca ii punea o mingiuta in WC si il punea sa o tinteasca , da cel mai bun e micul pompier
raluk16 spune:
Alex mami, neaparat sa-l citesti pe Spock cu fortatul la masa, explica foarte fain cum copilul e mai puternic, mai incapatanat, nu trebuie sa te simta. Dar nu trebuie nici sa incepi cu avioane si alte chestii, ca apoi el se prinde ca tu incerci sa-l lamuresti. Daca simte ca "trebuie" sa manance, nu va mai manca! Si Relu a vrut sa se joace avioane cu Alex sambata. Am sarit pe el si nu l-am lasat. Chiar daca a papat doar o lingurita in total, aceea a fost o experienta placuta, si-a intins gurita. Cand n-a mai vrut, am oprit masa si l-am scos din scaun! Trebuie sa faci ceva cu atitudinea ta, sa nu mai fi panicata, sa te bucuri cu ea la orele de masa. Sa va jucati. De asemenea, eu cred ca i s-ar potrivi foarte bine Baby Led Weaning, de ce nu incerci? Uite ca si Delia spunea de soimita ca era mofturoasa, si de cand ii da ei puterea pe mana, s-a apucat sa manance! Am experimentat si eu azi treaba asta, sa stii, am scris si pe blog. Nu avea chef de nimic si i-am dat piure-ul pe tava sa-l ia cu degetele! Pana atunci a fost marait, dupa aceea a fost super bucuros si si-a bagat singur in gurita cu degetelele! Imi place mult cum scrie despre Baby Led Weaning o mamica de aici de pe dc: http://pepitzel.blogspot.com/search/label/Baby%20Led%20Weaning%20%28Teoria%29
Uve, anomis am scris mult, da n-am mai scris de cateva zile .
Hepi ai dreptate, de obicei eram doar nervoasa pe guvernanti, acum simt si tristete ca nu putem sa ne crestem copiii asa cum am visat...
Lali abia astept blogul!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
anomis28 spune:
citat din mesajul lui alex25 Anomis crede-ma ca mie imi atre rau de tot ca a trebuit sa fug asa, nici nu iti inchipui prin ce am trecut, ca mandra nu vroia sa se trezeasca, a fost nashpa rau, si apoi am stat o groaza cu dr, mai ales cu vestile astea nu tocmai minunate. Dupa-amiaza nici nu am mai iesit, de oftica ca am ratat intalneala cu tine. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Las mami, sa fie Zeinuca sanatoasa si Doamne Ajuta papacioasa si ne vedem noi
Nu am apucat sa te felicit pentru carucior e cool si izzi
anomis28 spune:
citat din mesajul lui hepilica anomis, se poate mami? sigur ca de la dragonul rosu vin direct acasa si lansez in eter vestea cu ce am cumparat, cu lux de amanunte, culori, preturi, discounturi, petale, paiete.... da' nu stiu cund ajung acolo . e asa... pe lista "de facut"... h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
abia astept sa vad primul tarc cu paiete
[una care sare de bucurie si da din palme]