LMA: Matei si mami Cris !!! Mai-Iunie 2009(76)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

sorilea, am vazut pozele. tare dragalas e puiutul tau!!

coraly, si matei al meu are 5 mese pe zi: 3 solide si 2 laptic plus inca una de laptic seara, la culcare. si nu-l fortez eu sa manance, el imi cere. dar nici nu sta mai mult de 3 minute intr-un loc. face kilometri intregi, ne oboseste pe noi si el tot mai vrea.

narcisica, la multi ani si multa sanatate sotului tau!! sa fiti fericiti si va bucurati de puiut!!

ramonaiani, multumesc de informatia despre lanolina. nu am stiut. despre dexeryl m-am interesat si eu pe net. de fapt am comandat-o tot de pea net. acum asteptam, sa vedem ce si cum.

andamagda, multa, multa sanatate micutei!!

va pup, nu mai pot sta ca s-a trezit atomicul si cere papa.

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Adevarat s-a inaltat!

otilia, m-am uitat, e glycerol cu parafina, n-are ce sa strice. copiii mei sunt infinit mai bine de cand ne-am mutat la umezeala. uite ca pe langa tornade, mai sunt si avantaje. azi-noapte la 1 juma am avut o furtuna cu grindina de mama-mama, vanturi de 100 km/h, cam naspa, tot cadea curentul. deh, asta e.
narcisica, multumim si la multi ani sotului.
Miru, la multi ani Antoniei, pe unde umbli?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Ziua buna tuturor!

Scuzati absenta ultimelor zile da...de cand se lanseaza tot felul de zvonuri deja am imbatranit 5 ani...traim si vedem ce ne rezerva viitorul. Azi am intrat in direct la realitatea fm si mi-am zis off-ul...speram sa nu se ajunga la 600 ron ca eu una raman si fara bani, da ce-i mai dureros ..raman fara casa

Sper ca mai pe seara sa pot intra sa va scriu la fiecare cate o vb buna...acum iesim un pic la cateva cumparaturi ca maine avem ultimul chef din categoria lunitelor 11 la numar..as vrea sa facem un gratar in curte, dar se pare ca vremea nu tine cu noi.

Intre timp eu caut si adun oferte de catering pentru ziua lui Razvan...Ioana, o sa-ti trimit ofertele sa te uiti si tu prin ele si sa-mi zici parerea ta ca ai trecut prin astea(eu nici nu stiu daca e mult/putin referindu-ma la cantitate si daca e ok ca pret).

Vazut un tiz bucalat si baschetbalist frumos foc

Pupici tuturor!

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Multumim ANA, nici voi nu sunteti mai prejos

Sa stii ca lui razvan ii place ff mult CD-ul cu muzica personalizata. Mii de multumiri

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Otilia multumim pt aprecieri.

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

buna mamici

tero doarme de o ora aproape,dar azi am avut oleaca de respiro ca sa zic asadaca al meu e pieton 30 de zile,l-am plimbat azi pe unde a avut de lucru si sectorista a facut armata cu masa-mareiar maine si sambata va avea parte de acelasi tratament ca-i las generalul pe cap sa faca intructiecu ea si tasu-mare

narcisica LA MULTI ANI sotului,sa fie sanatos si fericit alaturi de familie si distractie placuta,chiar daca o sa fie in grup restrans
andeea s daca ne pui linkul,binenteles ca aveti votul meu
magda usor-usor o sa scapati tuse si o sa fie bine
alynta nici nu ma mira ca e dezastru la loceu stang non-stop numai dupa o sectorista si este egal cu zeronici un minut nu stau aranjate cat e treaza..oridinea e pastrata numai cand doarme
baby_first capul sus mamico ca o sa fie bine
ana multe ..l-am vazut pe Basescu in seara asta in direct si a spus ca indemnizatiile si alocatiile sunt ultimele pe lista daca s-ar aproba vreo lege in sensul asta..asa ca hai sa fim optimiste

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Cris, tu tot timpul ai un cuvant bun pentru fiecare...sa nu mai pleci de la noi...

Eu am in cap mai multe scenari, primul fiind sa ne impachetam cu mic cu mare si sa plecam unde om vedea cu ochii, daca ne primeste cineva

Cristina mamica fericita de Alesia Georgiana- 24 aprilie 2009

http://picasaweb.google.com/cristinadan08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82
l-am vazut pe Basescu in seara asta in direct si a spus ca indemnizatiile si alocatiile sunt ultimele pe lista daca s-ar aproba vreo lege in sensul asta..asa ca hai sa fim optimiste

Brotac Terorist

asa sa fie!

poze de la plimbareala pentru cine vrea sa se uite http://picasaweb.google.com/103632009306565118149/1Anisor#5470868643022817266

va imbratisam si va pupam, revenim cu detalii maine

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

"La multi ani,Mara Ioana,Maia si Yoan"!,multa sanatate,bucurii si o viata frumoasa si linistita!
Mamici,tatici,fratior si surioare,sa va bucurati de minunile mici!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata gagici

[h1] LA MULTI ANISORI INAINTE [h1]

Mara Ioana

Maia

[verde]yoan[/verde]

sa cresteti mari si frumosi

baby_first si eu am zis de multe ori ca-mi bag picioarele in ea de romanica si plec unde vad cu ochii,dar nici in alta parte nu e usor..si macar aicea am o casadar daca o sa imi ajunga sa-mi fie cureaua prea mica probabil voi relua in considerere sa plec ..deocamdata eu zic ca inca e acceptabil intr-o oarecare masura
alic asa sa fie,ca daca dau iar inapoi cu vorba ii bag exact la origini cand or venii la mare

Brotac Terorist

Mergi la inceput